Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól látom, hogy a csini rucik eseményt elhalasztották 5 hétre?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
legendary-t megy amúgy bárki rendszeresen? én akárhányszor nekifutok, mindig úgy érzem hogy matchmakingnél kb max 5-10% esélyem van kifogni 3 olyan embert akikkel végig is lehet menni (múltkor bejött egy csávó 9-es SHD levellel meg lila cuccokkal), de szokszor még értelmes csapattal is szenvedés. a loot pedig nem annyival jobb a heroichoz képest mint amennyivel nehezebb a content - és a nehezebbet is sajnos úgy kell érteni, hogy indokolatlanul idegesítően nehéz, nem pedig kellemes kihívás. egyedüli érv lehet a bullhorn de az meg nem annyira meta hogy megérje érte farmolni sztem.
Div1-ben sokkal jobban élveztem a legendary-kat, mentem is rendszeresen.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
neeeee manninget neee

-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
2019-es a játék, a year 5 pedig igazából 2023, szal annyira messze nem mentek.
Az új legendások a Manning és a Tidal lesz ugye, szerintem a Strongholdokon kívül ebben az évben nem lesz Legendás.
Jó, jó ez a legendás, de könyörgöm, a Manning?
Az még sztoriban is a meneküljünk kategória
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Wow nem vállaltak sokat.. csak mindent is kijavítanak, kinyitják a main missionoket legendaryre, meg lesz vagy 4 apparel event, meg új gear meg új fegyók jajaja gimme gimme!!
csóri egyszem developer srácnak szólt a product owner hogy ez mind be lett ígérve, neki kéne lassan ugrani..? Mondjuk dates subject to change, tehát jó lesz ez.. 2024-re is. az meg milyen szép már hogy egy 2018-as játéknak még van roadmapje 2022-ben is.. hát lássuk lássuk.. végül is addigra az ükunokámé lesz az account szal jöhet a roadmap
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem ott se esett.. ok esett 2 kék attribekkel, notenx.. kizárólag chc/chd also sorokkal érdekel.. minden egyéb esetben (is) bukó ez a mellény, tehát próbálnám a dmg veszteséget minimalizálni és úgy buildbe tenni..
-
NoOne1976
őstag
Azon itemeknél, amik csak craftolhatóak, mit érdemes csinálni a 10-es szintre való felhúzáshoz? Gyártani 20-at és donatelni vagy filamenttel felhúzni?
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Amig nagy volt a csapat, addig le se sz*rták ezt a hibát, vagy bugot. Most meg hogy apró a csapat, foglalkoznak vele???
Vicces.... -
nyamsas
aktív tag
15.3. patch.
Kicsit karcsúnak érzem. -
NoOne1976
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Nincs olyan, hogy A DZ build. Sok mindenbe be lehet menni. Függ attól, hogy egyedül mész, vagy csapatban, mert ott össze lehet hangolni a szetteket. Amennyiben egyedül mész, akkor elődöntendő, hogy támadni vagy védekezni akarsz. (Meta vs ellen meta: pulse vs pulse resistance)
De olyan ez mint a kő papír olló. Akár milyen jó a szetted, jöhet egy olyan, ami üti a tied. Volt olyan klántársam, aki mindent is kipróbált, majd azt mondta, neki klasszikus dps kell oda is, mert úgy hatékony. (Aztán ha úgy alakult, távolból három skilles leszedte golyóval.)
Ha farmolni szeretnél, meg életben maradni, akkor armor+dps kombót érdemes. -
capulet75
addikt
válasz
granini
üzenetére
Szia. Nem mondtam, hogy mindenki ( vagy bárki ) csíter, sem azt, hogy aimbot. Nekem csak egy erős dz build tipp kéne, mert nem okoz gondot az alkamazkodás. 10-ből 9x single emberkékkel találkozom, ott sem mindenki veér istván, de szeretném minimalizálni a haláleseteim számát.
-
Anonymus23
veterán
De miért?
Ma bementem invaded DZ-be BT elite-t lőni, mondom sok életem sok halálom.
1,5 óráig farmoltam (sokkal hamarabb meglett az event, de a játék "beetett" 2 gyors Pestilenccel az elején), egyetlen játékossal sem találkoztam, de még csak az adott DZ szerveren sem volt egy sem, egyetlen landmark sem tűnt el a mapról, csak ahol én jártam.
Mondjuk ilyen se nagyon fordult még elő, főleg, hogy mellény a TG ma a déli DZ-ben. -
granini
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
DZ-ben a jó build melllett a nagyon sok rutin is kell. Tudom amikor valaki simán leszed a szarba akkor nagyon könnyű azonnal ráfogni hogy csíter meg aimbot.. de valóban van néhány core player akinek egyrészt van korábbi PvP-s tapasztalata, másrészt a fél Div2-es karrierjét a DZ-ben töltötte.. ismeri a pályát, jól mozog, fejen tudja tartani a célkeresztet akkor is ha te azt hiszed hogy ide-oda mozogsz.. jól használja a skilleket, jól időzít, stb.. felépíti a buildjében a megfelelő buffokat és PvP-ben szokszor van ám mekszikansztendoff
szitu amikor tényleg néhány tized másodpercen, néhány kis %-nyi plusz armoron / életen / bevitt sebzésen múlik a dolog, ami neki meglesz mert tudja mit csinál te meg elbukod a párbalyt minden alkalommal.. arról nem is beszélve hogy jelemzően ezek a playerek elég jól összeszokott 3-4-es partiban mennek, tehát valszeg nem csak 1 embert kell leraknod.. ahogy a zalbánok mondták liem níszonnak.. "good luck.."Nem mondom hogy ne nézz jó DZ build után, és ne próbáld ki meg ne gyakorolgass, csak tudd hogy a ligában amibe belépsz lesz pár arc aki a kezdetektől napi szinten többóra DZ-t tol és nem csal, valóban van benne munka.. ellenük esélyed se lesz. Ha ez nem veszi el a kedved akkor hajrá..
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszönöm, ez elég hasznosnak tűnik.
-
Anonymus23
veterán
Egyébként tudom javasolni ezt a "kis" adatbázist, sok hasznos infó van benne, és frissítik is:
LINK -
Anonymus23
veterán
-
capulet75
addikt
A második, vagy épp nem használt fegyver talentje is mindig aktív ( mmint ha teljesülnek a talent feltételei )? És mi a helyzet a pisztoly talentjével? Hogyan lehet 160%+os CHD-t csinálni?
Tippek is kellenének valami monster DZ buildre.
-
capulet75
addikt
Na tegnap nekem is elkezdte, kétszer kifagytam CD-n.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen, nyilván annyi

Egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elkezdjek kattingatni. Főleg úgy, hogy időben is sok, mert mire körbe fut a csík, az is 1-2 másodperc. Akkor figyelni arra, hogy mennyi hely van a modnak, utána azt is betörni. Én azt is utálni szoktam, ha egy-két száz pontot beváltok, nem hogy több ezret.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Akkor ez - ha jól számolom - azt jelenti, hogy
1. SHD-ból e credit beváltás, majd vendornál mod vásárlás és betörés esetén 226 SHD pont kell egy maxoláshoz
2. Egyből printer filamentre történő beváltásnál meg 250.Az első eset ugyan gazdaságosabb, de konzolon annyit nyomogatni a kontrollert halál...
-
nyamsas
aktív tag
válasz
fudi2002
üzenetére
Ma este delta hullám van, harmadjára ment le a Darpa nálam. Az első 2 kör a végén delta. De mindig a végén.....
Őszintén, ennek a 2 küldetésnek mi köze van az aktuális Manhunt-hoz, de most komolyan??
Amikor Rouge Agent Manhunt volt, az teljesen oké, mert Black Tusk támogatás mellett harcoltak, de ez True Sons.. LOL
Kreativitás hiánya.. -
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Lol, de hüyle vagyok.
-
fudi2002
nagyúr
Lehet jobb lenne lekopogni, de úgy fest ez használ valamicskét:
"I set easy anti-cheat to use Processor Core 1 only and disabled Dx12 rendering in-game and it seems to be fixed"
Eddig 5 percenként, jó esetben 20 percenként kifagyott. Mai napon így használtam és eddig nem volt gond, bár nem játszottam órákat vele. -
NoOne1976
őstag
Egy 0-ás item 10-es szintre húzása mennyi printer filamentbe kerül?
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Na jó, de ha egyesek szerint mi bétatesztelünk nekik, akkor legalább infót adjanak, hogy mit lehet és mik a valós korlátok.
Yannick nemrég ugye úgy fogalmazott, hogy kreatívnak kell lenniük ahhoz, hogy valamilyen formában tároló méretet tudjanak növelni.
Jó lenne tudni, hogy mi is az igazi gond, mivel azért így nehéz célra lőni, ha bekötik a szemünket és még el is fordítanak a céltáblától, és a végén kiderül, hogy még csak nem is egy univerzumban vagyunk.
Egyébként azt kellene megérteniük, hogy jellemzően nem azért kell az extra hely, hogy óránként túrkáljon benne az ember, hanem, hogy eltegye a godrollos "majdjóleszmégvalamire" jellegű cuccokat, amiben látni fantáziát. És ha még egy egyszerűsített infót is kaphatnánk róla, akkor még kevesebbszer nézegetné az ember, mert 1-1 új ötletnél, vagy inspectelt gearnél csak azt nézi meg az ember, hogy nekem milyen is van, ha van.
Már ezzel az expertise rendszerrel is jelentős hely szabadult fel nálam, mert annyiba kerül, hogy egy halom kimaxolt/optimalizált fegyvert dobtam ki, mert annyit nem fogok tudni/akarok feltolni lvl20-ra. Exo-ból is csak 1 maradhat, jó mondjuk EB-t még nem törtem be, amennyit azért szívtunk testületileg, egyelőre nem vitt rá a lélek, hiába van belőle 4, abból 3 maxos... -
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
szerényen az első mondatban porba alázod őket hexadecimálból.. :extralarge popcorn smiley:
Valahol a linked account résznél éreztem azt hogy Ubisoft az egy közepesen rutinos vodafonos helikopter pilóta és te félrehívod azzal hogy.. "figyu.. akko'.. holdraszállás..? megy..?"
-
Anonymus23
veterán
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Dobj már egy linket elolvasnám..

Én is írtam nekik ezt azt anno mikor nem droppolt a féjláu ketteskulcs..
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976
üzenetére
Normál játékkal nálam kb lvl15-16-nál tetőzött az Expertise, mondjuk én később kezdtem el a CD-t, így a neves cuccok többnyire játékkal lettek meg.
A specializáció az ugye jó kérdés, mivel sokkal lassabban szinteződik mint a többi, így abba pl mehet az alapanyag. A leghatékonyabb (ha nem akarsz/tudsz SHD-t beletolni) a Countdown gear/skill mod farm, és abból lehet beletolni az emelést.
Egyébként nem akkora dolog ez, max az érzés, hogy készen van, jó persze fegyvereknél jól jöhet a +4-6% dmg, de pl nálam egyetlen gear/brand cuccos sincs lvl11 fölé fejlesztve. Egyszerűen nem ér meg a +65k armor 150 exo komponenst.Írtam is nemrég egy posztot az Ubi fórumra ezzel kapcsolatban, kíváncsi leszek, hogy reagálnak-e Ubi részről rá.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Nem tudom, én nem nagyon nézegettem azt, hogy passzívban mennyi.
A kill XP az ami hatással van rám, szóval ezért jó a CD, főleg ha együtt megy a 8 ember, akkor szintezpdik gyorsan.
Vagy még nagyon jó a Summit farm, de 4 fővel, mert akkor eszméletlen sok a mob, és rövid idő alatt nagyon nagy mennyiségű kill XP esik be, még akár akkor is ha nem lősz egyet sem.
Csináltam szólóban, duóban akkor nagyon csiga volt, de amikor négyen játszottunk, akkor megtáltosodott. -
arnikusz
veterán
válasz
granini
üzenetére
Anno a Sleigher így berakva napi 3 CD két hét volt. Most a 3. pár skill húzásánál járok és az első két pár simán húzta, de ezt a kettőt kínkeservesen. Most 13. szint felénél járok 174 item mellett és van 60 db 5-8 Proficiency szinten. Levettem a CD-t napi 2 körre és mellette kb. 400 kulcsos ládákat nyitogatom, ill. ha egy 4-es CP-területen jó a targeted loot azt megcsinálom. Így simán elérek 16 szintig és közben, töröm és donate a Proficiency szinten lévő cuccokat
-
NoOne1976
őstag
válasz
granini
üzenetére
Pontosan ezért kérdeztem én is, mert azt látom, hogy alapanyag "betáp" nélkül ez nem fog menni. Két korlátot kezdek el érzékelni :
1. A normál / farmolható itemek nálam a donate és játék révén kezdik elérni a határvonalat. Nem fogok azért még 10 kör CD-t tolni, hogy a hiányzó 3 ar-t kidobja-e vagy sem.
2. Bizonyos dolgok egyszerűen nem nőnek. (12-es expertise-nál még nincs maxos specializációm, illetve a skillek kisebbik része profi még csak.) És akkor ott vannak az egyedi szet itemek (pl. Ceska neves dz-ből), amikhez megint mennyit kell játszani? Ha meg ilyenből veszek fel 6-ot, akkot a csapatot szivatom, hogy csak az xp-t szívom, és semmit nem teszek a közösbe. (El se tudom képzelni mit művelne 8 ilyen player CD-ben.) -
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
"passzívban" mennyi idő alatt lép szintet egy item..? időtől függ, vagy kill / xp hatékonyságtól..? én is próbáltam betenni pisztolyt, skillt így passzív slotba, de kb teljes délután játék alatt lépett 1-1.5 szinztet és akkor azt éreztem hogy előbb leszek öteg/beteg/nagypapa/szenilis minthogy én ezt épp ésszel meg bírjam várni, és ha meg is várom azt is miafsznak
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976
üzenetére
Beraktam második fegyvernek, ha nem használod is szinteződik. Vagy a buildbe 1-1 cuccot, nem game breaking ha így játszol némelyikkel.
Specializációk, ugyanígy, váltogatva.Ha nincs meg valamelyik DZ only cuccos, akkor meg alapanyagból ki lehet maxolni (pl filament a "legolcsóbb").
-
NoOne1976
őstag
A DZ exkluzív cuccokkal illetve a specializációkkal mit csináltatok, hogy meglegyen a 10-es szint?
-
capulet75
addikt
Hogyan lehet maxos chd / chc gear modot szerezni? Nekem még egy sem volt, pedig játszogatok már egy ideje.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
A legjobb mikor csontra fagy a kép és meg bezárni sem tudom. Mivel minden ablak fölé kerül, hibába nyitok egy feladatkezelőt, nem tudom előtérbe hozni... Remek játék, tele izgalommal.
-
Anonymus23
veterán
válasz
nyamsas
üzenetére
Nekem a tegnapi nap volt a crash nap, ilyenkor vagy abbahagyja egy idő után, vagy egész nap játszhatatlan, mivel nem tudod, mikor dob ki.
Pl tegnap mentem egy Legendás Capitoliumot, és lelőttük a bosst, és ekkor dobott ki.
Na mondom, buktam az exo ládát, csinálhatom újra, de szokatlan módon tök normális és rendes csapat volt (1 klánból voltak hárman), és még benn a téren megvártak, és utána lett befejezve a küldetés, DCR nevű klán volt
-
Anonymus23
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
"Ok, de azért az nem úgy megy, hogy holnaptól ők vannak, nektek meg csá van. Minden ilyennél van transition period,"
Normális esetben igen, itt viszont, ha emlékszel, egyszer már lezártnak nyilvánították a játékot, a Massive-ot átvezényelték a SW projektre (meg talán az Avatarra is), és teljesen leépítették a csapatot, akik a Div2-vel foglalkoztak, majd "hirtelen ötlettől vezérelve" (=pénz/profit) kitalálták, hogy mégiscsak lesz további támogatása és "tartalom" a Div2-be, és ekkor kapta meg Bukarest a projektet és építettek (vagy talán még most is) csapatot rá.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem öregebb procim van, de ennyire nem zabálta a magokat, mint a TU 15 után. Lassan már Low-on játszik az ember, mert elszúrtak valamit. Csütörtökön és pénteken, összesen 1x crashelt, és az az 1 is, úgy, "hogy jaj összeomlott" hibaüzenettel.
Viszont kedden meg kinlódtam a manhunt target-nél. Amig eljutottam a Potomac bounty-ig, bizony fagyogatott rendesen...... -_- -
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ok, de azért az nem úgy megy, hogy holnaptól ők vannak, nektek meg csá van. Minden ilyennél van transition period, és szinte minden esetben marad ember a régi teamből. Nem tudom milyen kódot használnak, de nem hiszem, hogy egyedi fejlesztés, amit senki sem ismer.
Igazából ez egy elég komplex gamme szvsz, ha megpiszkálod, annak következményei lesznek. Nekem a belefér > zavar, majd amikor megváltozik, akkor max nem játszok vele tovább.
-
Anonymus23
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
Elég sokrétű a fagyás oka: szerveroldali, net, EAC, processzor...
Elég komplex problémával állnak szemben, csak ugye sajnos, akik csinálták/okozták, már nincsenek ott, illetve azokat, akik kívül belül ismerték az egészet azokat már rég máshova helyezték, vagy szélnek eresztették, így a mostaniak eléggé vakon vannak.
Ami nyilvánvaló, hogy a fagyás azzal a patchel jött be, amikor berakták az optimlaizációt, így onnan el lehetne indulni, ha még lenne ember ott, aki korábban is ott volt és tudja is, hogy mit miért... -
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
A haverom, akivel játszottam tegnap, a közös játék alatt 4x fagyott, én egyszer sem. Két nap alatt 0 crash. Vajon ez hogyan lehetséges?
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszönöm, sikerült megtalálnom!
#27834:
Én azt használtam. -
sp8787
addikt
Teljesen meg voltam gyozodve ,hogy minden is kell a lvl20-hoz.
Na mindegy , nem magas SHD, no new char, "solo" grind.
Most van 10400 CD Reqs ebbol cca annyit koltottem ,hogy olyan 15K jott ossze menetkozben.
-
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én ezt értem, de nekem egyszer sem fagyott.
Lehet csak mák. -
arnikusz
veterán
Ja nem csináltak ezzel semmit úgyanúgy merevre fagy és van szép lagg.
-
granini
őstag
válasz
arnikusz
üzenetére
Több mint másfél éve fixen van olyan activity (konvoly meg public execution..) ahol ugyanott, ugyanúgy, ugyanaz a mob ragad be vmi ajtó mögé vagy fal mögé, és emitt nem, vagy csak szenvedéssel lehet befejezni az aktivitást.. ezek tényleg ezer éve ismert bugok, és még ezeket se voltak képesek kijavítani.. értem hogy low priority, meg kevés a dev, de ember másfél éve!!
Valszeg igazad van, aki valaha tudta mi hogy volt odaprogramozva már rég elment a cégtől, az új gyerek meg a top prio problémákon (fagyás, miegymás) szenved mint malac a jégen, és esélytelen hogy egy ilyen falbaszorult mob sztori valaha ki legyen javítva..
-
arnikusz
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
Erre tapasztalatból csak egyet mondhatok minden is el fog .......
Anonymus23 - a betöltés még haggyám- egyébként, ha jól emlékszem az első Raid idején volt ez a betöltési problem- a többi mi fog még előjönni.
-
Anonymus23
veterán
Kipróbáltam, megint normálisan tölt be PC-n a játék.
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Nálatok elérhető a Division 2?
Karbantartás lenne vagy nálam a hiba? -
arnikusz
veterán
válasz
NoOne1976
üzenetére
Mert nem tudják PC-n és nem is akarják. Ahogy írod a youtube televan mindenféle videóval, de ők szvsz elmentek nyári vacationra.
Velizare :
Visszatértem a Geforce indítóhoz, de nagy nehezen sikerült 2 kört letudni, így ennyiben is limitáltam az esti gammát. Semmi gond 11 Expertise szint előtt járok 143 Proficiency item meg 100 item áll 5-7 szint között ez a nyár végéig így szépen kitart megfontolt haladással
-
-
arnikusz
veterán
Jó állapotban van a CD ilyen merevre fagyást még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az még sztoriban is a meneküljünk kategória

Lehet csak mák.