- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Szemléljétek meg a Uzica perfekt spotter mellényt.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28298 üzenetére
Esett belőle 5 féle egy kör CD-n addig elteszem, szintre már felhúztam a gear setet is, arra kíváncsi leszek, most a héten tesztelgetem
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28294 üzenetére
Ja estem is egy fél szintet, de adtak egy alapanyag cachet abból visszapótoltam. A Striker továbbra isfelejtőd, az Ongoing szórakozni való. Az Umbra majd este, de a sárga high end új szett egy parasztfakítás, mert csak 5 % WD-t ad így kiherélve. De ez nem is a régi játékosoknak szól, hanem a viszonylag újaknak.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #28294 üzenetére
Neeee...
Örültem, hogy pont átfordultam 20-asba,azóta a CD és a játék közelébe se mentem. Amit kivettek, kimaxoltam alapanyagból. Akkor azt most visszaadják? (költői kérdés)
-
nyamsas
aktív tag
válasz
arnikusz #28291 üzenetére
Az AC Valhalla is kapott egy ilyen Roguelike stilusú módot, de az legalább nyitott területen van, nem egy zárt kalitkába(Very BIG kalitka)....
A Countdown esetében tudtak új területet behozni, itt miért nem? Ott lett volna a Manhattan map....
De hogy nem találtak jobb frakciót a Black Tusk-nál??? -
-
nyamsas
aktív tag
válasz
arnikusz #28287 üzenetére
Neki még van lelkesedése. Majd ha elfogy.....
Holnap akkor izzadós kezű Yannick is biztos megjelenik a live-on.
Nagy a nyomás rajtuk. Nem kellett volna elengedni a játék kezét a TU12 után, akkor nem lenne ez.
Vagy engedték volna el teljesen, és akkor a nép már megbékélt volna vele, hogy vége van. -
nyamsas
aktív tag
válasz
Anonymus23 #28278 üzenetére
Ha csak 4 global event lesz, akkor talán karácsony előtt jönni fog a 11-es szezon, az új játékmóddal.
Holnap estével, valszeg többet megtudunk majd, a tartalomról. Lesz egy live adás, amiben bemutatják, és beszélnek az új Manhunt-ról.
"A new Season begins on September 13th! On September 12th we're going live to talk about the upcoming Season 10: Price of Power at 4:15 PM CEST!"
-
granini
őstag
egyébként ez a poszt apokaliptik division világ nagyon gazdag lore (is lehetne..) és egy csomó frakció, fegyveres szervezet, másik lövöldözős játék cross-designja mehetne bele (volt is rá példa azért..) szóval tök sok mindent bele lehetne tenni, és akkor kapjuk ezt a villanyszerelő szettet, meg sárga gumicsízmát fszom meg babamaszkot, meg ilyen baromságokat..
tudom van akit atomhidegenhagy ez és felrakja az első gúnyát ami szembejön és azzal megy végig, de szerintem sokan vagyunk akik tökre értékeljük az apparelt mert része az érzésnek, és szeretjük a bábút öltöztetni
minket azért meg lehetne tisztelni hogy egy ilyen játékban nem hermafrodita papagájnak való cuccokat tesznek be hanem olyat ami egybevág a tematikával..
-
granini
őstag
válasz
velizare #28281 üzenetére
az egyébként menő és coolnak kinéző kapucnis hunter-szerű dark-path apparel mellett én se tudtam nem észrevenni ezt az ortomba kirúzsozott rémisztő she-chuky-szerű babát.. hátnagyonvárombzmeg..
ahogy kinyitom az apparel ládát is kiesik belőle ez a maszk...
húdekell..
ja nem.. -
válasz
újdonság:
-
arnikusz
veterán
válasz
Jövő hét szabadság meló utána pedig egy kis szórakozás majd kedd estétől.
-
válasz
bobalazs #28273 üzenetére
"Vagy írd be Youtubba hogy Division 2 best evör solo build insane damage best survivability max armor legendary solo use this támogass patreon donate pliz negyvenkettedik csillámf*szláma csicska 419 SHD-s youtuber twiccser vagyok azénbuildem használd csakazalegjobb ésasenkimásé..
"
Basszus. Kicsordultak a könnyeim. (granininak ment) -
arnikusz
veterán
-
granini
őstag
válasz
bobalazs #28273 üzenetére
Vagy írd be Youtubba hogy Division 2 best evör solo build insane damage best survivability max armor legendary solo use this támogass patreon donate pliz negyvenkettedik csillámf*szláma csicska 419 SHD-s youtuber twiccser vagyok azénbuildem használd csakazalegjobb ésasenkimásé..
De őszintén.. tele a YT ilyen buildekkel, ami kb csont ugyanaz a build 120 féle apró variánssal..
Ha ilyen 'dps / crit' tageket beirsz akkor fogsz találni olyat amivel el tudsz indulni.. -
Anonymus23
veterán
válasz
tipuka #28271 üzenetére
Az összefoglalót már kb 2 éve nem frissítettük, szal az felejtős.
Keress klánt magadnak, vagy ismerősöket, vagy tudsz játákosokat inspectelni, és tudsz ötletet meríteni, de ez is csak akkor működik, ha érted, hogy hogyan is működik a játék, és mi mit ad, melyek a jó tálentek és melyek a kvázi használhatatlanok. -
tipuka
addikt
válasz
Anonymus23 #28270 üzenetére
Köszönöm szépen.
Hol tudnék amúgy olvasni normálisan , hogy milyen dolgok módosultak épp a játékban?Esetleg buildeket nézegetni. Annyiféle buildet össze lehet rakni, még magam sem tudom milyet akarok hosszú távraMegtaláltam az összefoglalót közben.. -
Anonymus23
veterán
-
tipuka
addikt
válasz
Anonymus23 #28268 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
tipuka #28267 üzenetére
Addig amíg meg nincs minden tervrajzod, addig különböző projektek és a mnimum lvl3CP-k RANDOM HIÁNYZÓ tervrajzot adnak.
Ha szerencséd van, akkor elsőre, ha nem, akkor utolsónak adja be ami neked kell.
Egyel korábbi screenről dobhatnál egy screent (van a PH-nak saját képfeltöltése, inkább azt használd), és akkor látszik, hogy mennyi tervrajzod hiányzik még, onnantól kezdve meg a szerencse. -
tipuka
addikt
válasz
Anonymus23 #28266 üzenetére
-
nyamsas
aktív tag
Pár változás, pts phase 2-höz képest.
Striker battle gear:
Striker’s Gamble: Weapon hits increase total weapon damage by 0.65%, stacking up to 100 times. 1 stack lost per second between 0 to 50 stacks; 2 stacks lost per second between 51 and 100 stacks.
Press the Advantage: Increases max stacks for Striker’s Gamble from 100 to 200. 3 stacks lost per second between 101 and 200 stacks.
Picaros Holster:
Following the PTS Phase 2 feedback, we removed 20% Weapon Damage Perfect Core Attribute, and 2 random Attributes roll. Instead, Picaros Holster will now have a Blue Core Attribute (can be changed to Red or Yellow), a Perfect Attribute of +15% Weapon Damage and 1 random Attribute.
Exo drop rate "növelés".
The (exotic drop) chance increases with higher difficulties. The quality of the Exotic received will vary depending on player’s level and World Tier. (from the chart they show, Open World: 0.018% chance. I'm wondering if the math for it is 0.018, therefore making it a 1.8% chance, etc)
-
arnikusz
veterán
Clan vendor Groupo S hátizsák ajánlott vétel akinek nincs jobb természetesen.
-
arnikusz
veterán
válasz
bobalazs #28259 üzenetére
Nem kell 30 ezer óra, csak egy kis idő míg átnézed a szetteket eldöntöd milyen irányt képviselsz és kialakítod a játékstílusodnak megfelelőt. Ezen sok mindent ne várj magyarázni, valamint ne lepődj meg azon, ha egy a youtube-on bemutatott szett nálad nem úgy működik. A játék komplex minden egyes petch-al belenyúlnak változtatnak, hoznak újat ami vagy működik vayg nem. Egy azonban biztos a 2M armort lekapják rólad pikk-pakk és egy jól összerakott crites build még mindig ott van. Ha kicsit visszaolvasol max 2 hónapot látsz pár buildet, valamint majdha bejön az új season berakom az új buildeket, addig is ha van játék időd 4 direktívával csapatban érd el az 1000 SHD-t.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
FireKeeper #28260 üzenetére
Videofelvételt minden vga tud vagy leirva is jó.
-
nanamii_o
tag
válasz
Anonymus23 #28257 üzenetére
Köszi. Tegnap este kiléptem és engedi folytatni.
-
arnikusz
veterán
válasz
bobalazs #28255 üzenetére
Szvsz a képekből mindent le tudsz olvasni, egyedül a módokat nem látod azok 6% chc és 12% chd modok a szettelemekben. A skillekben amibő az adott skillhez van magas, vagy maxos. Firewall specialitásnál a specko pajzsa benne holstered regen, damage és active regen modokkal.
-
nanamii_o
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Remélem tud valaki segíteni. Csatlakoztam egy csapatba (Summit) de itt hagytak,mert nem tudtuk megcsinálni (Floor 94-ig jutottunk). Ha folytatom a saját session-t és innen lelépek,akkor buktam az eddigi progress-t? Direkt nem léptem még át a sajátomba és itt állok az első szintnél. Matchmakinget offoltam,Ps5 ki/bekapcs és jelenleg engedi folytatni 94-től. Plat. Ps5
-
bobalazs
nagyúr
válasz
arnikusz #28251 üzenetére
ja értem, hogy komoly volt a szándék, akkor csinálok videót inkább mint egyesével irogatom mi van. végig pörgetem az inventoryt azt mondjad mit hogy merre. specializáciokat unlockoltam egyébként.
Bluescreenre szoktam rá most használom pulseal 10 secenként tudom így CC-zni az ellenfeleket. Evvel 56%-112% a chc chd
A másik a survivalist build 60-160%os.
Az extrém helyzetekre meg ott a Foundry Bulwark, de a legendary weeklyben az is elolvad. Meg kb mind három amit próbáltam.
Most dobtam fel az 5 perces videot, kicsit dolgozik rajta a youtube aztán megnézheted, ha ebből segíteni tudsz.
[link] -
bobalazs
nagyúr
Ezt a legendary weekly, Island missiont milyen gearbe lehet, érdemes megcsinálni?
230 szintemmel kb beaprítottak, a többiek skill gearbe voltak de 3-4k szintűek.
wipe volt 2x majd feladtuk hogy nem megy. -
granini
őstag
válasz
arnikusz #28247 üzenetére
Ez általában igaz de én mentem olyan 100-200 SHD-s emberekkel CD publik akik egész pontosan tudták mit csinálnak, megvolt a gear hozzá és csapta a huntereket hogy öröm volt nézni.. szóval néha ki lehet fogni üdítő kivételt..
Meg volt olyan CD-m is ahol volt bent 2-3 ember ilyen 50 SHD-val és ez a "mi ez a CD nemtom gyere nézzük meg.."
hát még lila gear is volt rajtuk de gondoltam oké ez fun megnézem meddig jutunk.. végül is csak az idegeim és az időm amit ebben hoznom kell..
-
bobalazs
nagyúr
Fountry Bulwark, Catharsis meg fixer drone, bulwark shieldel elég op, kiröhögtem vele a rogue agentet heroic summitbe. Pisztolykával beaprítottam, bele mentem az arcába.
Vannak elég beteg buildek na. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #28243 üzenetére
leginkább amúgy a booster+reinforce chem kombót élvezetes játszani, mert a heal része legalább interaktív, valamilyen szinten kihívást jelent. a repair hive+turret egyértelműen a legunalmasabb, ott csak kuksolsz fedezékben végig
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
bobalazs #28241 üzenetére
attól függ, hogy csak heal-re mész, vagy heal +CC/heal +dmg skill.
én kicsit úgy érzem, hogy a full heal skill setup (repair hive + repair chem launcher) túl sok, elég az egyik is, összességében hasznosabb vagy a csapat számára, ha mást is kínálsz a heal-en kívül. több összeállítást is próbáltam már, nem igazán tudom eldönteni melyik a legjobb (repair hive+ foam chem/EMP/blinder (CC) drone/turret (dmg), vagy booster hive+ repair chem).gear nekem ez, de van egy future initiative buildem is.
a mellény meg a táska talent is úgy van kiválasztva, hogy boostolja a csapatot (mellény ad +dmg-et annak akit felgyógyítok, a hátizsák miatt pedig a hive-om körül mindenki kap -reload time és -skill cooldown bónuszt) -
Nundee K.
tag
-
bobalazs
nagyúr
válasz
FireKeeper #28239 üzenetére
Hogy néz ki egy healer build?
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #28239 üzenetére
Inkább a kezdőknél láttam CD-n, a Hunterek miatt nincs sok értelme. Legendary-n igen ott van létjogosultsága.
-
arnikusz
veterán
válasz
nyamsas #28237 üzenetére
A Striker az 1./ben jó volt most megint nem rúg labdába egy high end crit damázs builddel szemben. Ha megnézed a CD*n se a Heartbreaker dominál. Tegnap 3-an maradtunk egy CD match végére 2-en protection elite build egy meg crit damázs build és lehoztuk jó mind 4000shd felettiek voltunk összerakott buildben
-
nyamsas
aktív tag
válasz
arnikusz #28234 üzenetére
EZ szomorú, nemhogy erősebb lett a striker, hanem még rosszabb mint volt, vagy max. ugyanolyan mint eddig?
Elvileg fel akarták hozni a Heartbreaker szintjéhez közel, akkor ezek szerint "sikerült"....Szerintem a Season 11-re készülnek igazán, a 10-est meg ellobbizzák. Most az új exo itemek se nagy számok, az új brand set se annyira jó.
Gonosz leszek, túl hosszú volt a nyári szünet...és ezzel le irtam mindent, amit akartam.
Az új Manhunt még érdekes lehet, csak ezzel az a gond, hogy kb 5%-át ki is teszi a jelenlegi tartalomnak. A ligát, global eventeket direkt nem számoltam, az már manhunt-tól független. -
arnikusz
veterán
Hát nincs új a Division 2 ege alatt sem.
PTS phase 2: a Striker továbbra is felejtős, az új nevesített Shotgunt kiherélték, a CD még rettenetesebb a fagyások miatt, nincs looteső heroicon sem. Egyedül talán az új nevesített holster ami most már core atributumként tartalmazza a 20% weapon damázst.
Marad a jól bevált chc/chd recept. Az ongoinggal nem is foglalkoztam. -
nyamsas
aktív tag
válasz
arnikusz #28231 üzenetére
Na most akkor a striker buff-ot kapott, vagy sem? Lehet hülye vagyok, de számomra nem egyértelmű az összkép.
CD szeret crashelni ma este, tuti hogy valami gebasz van a pts és az éles szerók között. Ritkán fagy ki nálam a fix után, de ma este 2x is úgy kivágott, hogy csak néztem.
-
arnikusz
veterán
PTS phase 2 patch notes: [link]
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28229 üzenetére
Tudom, jó is mert aztán jöhetnének , hogy milyen egyszerű is a leírtak alapján.
Egyébként nálam 24 season legacy cahe adott 4 különbözőt. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28227 üzenetére
Amire szükségem van az már megvan, felesleges farmolni eddig mindig kiesett amire épp szükségem van volt lesz.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28223 üzenetére
De PVE területen is be tudod szerezni
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28221 üzenetére
Esik event ládából is, meg majd season ládából is.
-
nyamsas
aktív tag
-
arnikusz
veterán
válasz
nyamsas #28218 üzenetére
És hiába is írod be a team chatbe, hogy ne használjon támadó skillt a Hunterek ellen.
Úgy vagyok vele, ha bejön a season az új dolgok beszerzéséig tolom majd, most pedig végignézem a csapatot és ha 100 alattit látok lépek is azonnal.
A CD-t levittem napi 2 teljesített körre a betörnivaló zöld alapanyag és a CD pénz gyűjtése a két cél. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28213 üzenetére
Legalább valaki figyel
CD vendorban van Safety Distance SMG.
PTS 2 phase szeptember 2. -
arnikusz
veterán
válasz
bobalazs #28211 üzenetére
Hát a Hunter az már csak Hunter, ill. rakhatsz össze disrupt resistance buildet, de felesleges inkább egy protection of elites ami jó csak a balta elől kell elugrani ahogy Anonymus írta. Lehet Hunter ölni egyedül Hunter's Fury build Memento zsák és Badger mellény Scorpio shotgun társaságában. De mutasd meg miben jelent gondot a Hunter fektetése és a fórumozók megszakértik.
-
bobalazs
nagyúr
Rogue Agent miért ignorálta a deflector shieldet?
Rá nem vonatkozik a golyó visszapattanás?
Ezeket ilyen God módra csinálták meg? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28209 üzenetére
Az el patron nevű ügyes játékost bannolták de trash talk miatt rá egy napra új altal tolta de már nem 20-as EB-,vel. Azért egy plussz 20 %-os fegyver armor damage és a többi lenyomja a kezdő gamereket.Nekem se jelent gondot most 17 felett vagyok expertiseben a seasonig és az alatt meglesz a 20 .
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #28208 üzenetére
A proficiencyt?
Azt ugyan minek? Semmi jelentősége/értelme sincs, még a PvE játékban sem, önmagában semmi haszna, még az Expertise szinteknek sincs, csak a grade leveleknek van bármi a játékban
Szóval tőlem kivehetik a Proficiencyt és Expertise szinteket, csak a grade levelinget hagyják meg -
arnikusz
veterán
Jót mosolygok a youtubereken az elmúlt pár napban egyre több a nyígás, hogy vegyék ki az expertiset és a profiviencyt a pvp-ből.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #28189 üzenetére
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #28205 üzenetére
Igen ilyen ötlet / inspiráció jelleggel én is szoktam inspectelni.. aztán néha így látok olyat hogy most vagy nem frissült a profil vagy ez a csávó vmi igazi viccben szaladgál
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #28204 üzenetére
Khmmm, én se szoktam minden ilyen 30-40-70 ezer SHD-s képét berakni ide, na de azért a 600k+ SHD az több mint érdekes.
Inspect: Nem is az SHD szint miatt inspectel az ember (az amúgy is látszik), hanem sok "érdekes" buildet láthat az ember, de ezen túl jó párszor jó ötletet vagy inspirációt szerezhet az ember más buildjeit meglesve.
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #28203 üzenetére
Jóvan hát nemtuttam fszom nézegeti a mások shd szintjét..
Kitérdekel listám tetején van a másik shd-je..Én sose az alapján ítélek.. mindegy mennyi shd-je van, a lényeg hogy én négerrel nemjáccok..
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #28202 üzenetére
Ha a chates parancssorból csinálod az inspectet, akkor ott látszik a saját SHD értéked is.
Ha simán pl a melletted állót vagy blokkolt játékost inspecteled, akkor azon nincs rajta a tied.
Ennyi. próbáld ki
Másrészt jobb felül van a saját SHD-d, de ez már elhanyagolható nüansz
Kérdezzél bátran
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra