Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Pedig az az egyik legjobb build oda, kb végig toudod facetankolni a heroic CD-t, mivel ott leginkább elitek vannak, és szart se sebeznek rád.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért vársz el csapatszintű bónuszokat egy olyan módban, ahol kb 8 totál ismeretlen ember tolja együtt, és fogalmad sincs, hogy aki bejön melletted az mit tud.
Egyébként meg is mondtad a titkát a jól sikerült körnek, a +25% close range dmg, pl azzal a armoros/PFE szettel nagyon brutál sebzést lehet összehozni ezzel a direktívával.
-
HdRew
őstag
válasz
granini
üzenetére
Igen.
Még azt elfelejtettem írni, hogy kaptunk +25% close range damage-et. Így azért még könnyebb volt ugye.És egyébként tényleg, látok olyan buildeket több ezres shd-soktól, akiket kb. csak carryzni lehet, semmit nem adnak a csapatnak. A kedvencem, amikor szinte mindent armorra tesz, és azon felül még elite elleni védelmet rak rá a cuccaira, és semmi plusz armort nem ad a csapattársaknak.
De amúgy egy jó csapattal a countdown tök élvezetes tud lenni, még ha egy idő után már monoton is.
-
failed
tag
köszi!
megvettem végül gépre is... annyit engedett, hogy az ubisoft accountot összekapcsolta a steam accountommal.... vagyis, ha jól érettem a szitut, attól, hogy megveszed steamen, még kell csinálnod egy ubisoft accountot is... na, amit free weekenden csináltam ubisoft accounton karaktert, az így megjelent most is, annak ellenére, hogy a steam accountomban történt maga a vásárlás... (de ez ugye mindegy, mert az ubisoft accounton jön létre a karakter)
-
granini
őstag
Nagyon sok múlik a csapaton... 4 jó ember sokszor nagyobb esély mint 7 rossz.
És az SHD level sem mindenható.. van aki 5000+ alatt nem jön rá hogy kell a buildet használni mert jutyubon látta és azóta se érti, és van aki penge és 4-500 SHD elég neki hogy kimaxoljon 1 jó buildet és tudja is hatékonyan használni.Szóval ha leköt a CD akkor ne add fel mert összejöhet még ilyen kör.. nagy számok.. sokat kell menni, sokat kell tűrni és 1-2x összejöhet a tuti run.
-
HdRew
őstag
Na, hogy ne csak mindig a negatív legyen. Talán most mentük az eddigi legjobb heroic countdown-t. (Bár ebben is van egy kicsi negatív, de így lett végül a legjobb.)
Szóval megcsináltuk a 3 feladatot, és ahogy jött volna az extraction és hunterek, 4-en kiléptek a countdownból. Na mondom fasza, wtf. Mindegy, mentünk tovább, más nem lépett ki, maradtunk 4-en.
Az egyik fazon adott nekünk plusz armort, talán vanguarddal, vagy valami mással, én pedig egy full red ongoing szettben voltam, survivalistban, azaz ha status effect van az enemy-n, akkor +10% sebzés. + az ongoing bónusza 20%, így összesen, ha spec ammoval lőnek, akkor +30% damage.
És mind a 4-en túléltük, 208 pontot kaptam a countdownért. Durván jó volt így a csapatjáték.

-
failed
tag
sziasztok!
egy gyors kérdésem lenne... ps4-en nekem megvan a division 2 alapjáték. régen haverral játszottunk, neki ps4 volt, ezért vettem meg arra a platformra... viszont én jobban kedvelem az egér bill kombót....a kérdések a következők:
ha ps4-en van meg, akkor tudom valamilyen módon játszani pc-n a ps4-en levő játékot?! account összekapcsolás / remote play vagy valami ilyesmi buherára gondolok
ha meg kell vegyem külön pc-re is, akkor:
volt anno free hétvége pc-re... letöltöttem kipróbáltam gépen is... legnagyobb meglepetésemre jobban bejött, mint konzolon... (6 év cs1.6 után nem meglepő...
) szóval akkor az ubisoft accounton keresztül telepítettem... most viszont inkább steamen venném meg.. a két fiókot össze tudom kapcsolni valahogy?
amúgy ha megveszem pc-re is, akkor a ps4 fiókomat és a steam fiókomat össze tudom kapcsolni?! vagy mind külön-külön "account" lesz?!előre is köszönöm a válaszokat
-
HdRew
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem, még nem, talán most hétvégén lesz egy kis időm foglalkozni vele.
-
HdRew
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Félreértés ne essék, tényleg nem jó negatív dolgokat írni erről a játékról, mert amúgy nagyon élvezetes lenne.
Most egyébként 2x egymás után úgy csukta be magát a játék, hogy lementem a shooting range-re, váltogattam a nehézséget és paff, kidobott az asztalra. Tegnap ezzel még semmi baja nem volt.
Így nehéz jó szívvel írni róla.
-
Anonymus23
veterán
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
sony309
üzenetére
A nagyon jótól ugyan nagyon messze van,szó szerint...nagyon sok hibája van még mindig annak ellenére 4éves múlt a játék...Mondjuk úgy, el lehet vele lenni, de sok esetben fel tudja tornázni az ember idegeit a játék... Az NPC-k sokszor olyanokra is képesek, amit halandó játékos még csalással sem tudna megcsinálni...

A Bounty-k bugosak, Resource Convoy-ok bugosak, Mission-ok bugosak,Talent-ek bugosak, Power Balance nuku...és még lehetne folytatni... Ezek után szerintem ne is várd, hogy valaki agyondícsérje a játékot
Amúgy érdekes, én az első résszel is szoktam tolni időnként, de abban 3ad ennyi buggal nem találkoztam, mint a második részben.
-
sony309
őstag
Nem unalmas hetente/kéthetente/havonta bejönni ide és ócsárolni a Div 2-t?
Bejártok az Audi / Asus / Xiaomi stb.-stb. topikba is elmondani, hogy milyen vacak a topik tárgya?
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Jó döntés volt!
Amíg el nem éred a 10.000 SHD szintet, jól fogsz szórakozni. -
spleenszuru
őstag
Megvettem a mostani akcióban a fullos verziót, ~4500 HUF-ért. Ahogy viszont olvaslak titeket, inkább ne tettem volna?
Igaz nekem online játék nem igazán van tervben, sztori és kiegek teljes kifarmolása a cél inkább.
Én még mindig Wildlandsozom, de sorban áll már azóta a könyvtárban a Breakpoint, Div 1, és mostmár ez is. -
XpFarm
újonc
Üdv Mindenkinek
Láttam Rengetegen küzdenek minden platformon az "új" Stovepipe küldivel.
A linken 3 bevált buildemet találtok ami minden nehézségen megálja a helyét.
(Akár legendáson is )
https://www.youtube.com/watch?v=bspmTftpkko -
XpFarm
újonc
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hetente akár 4 is eshet Mivel 4 Karaktert tudsz csinálni !!!! mindegyikkel mehetsz egyet az 4x esély!!!
-
granini
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Figyi.. én is próbálkoztam heroicon vele.. agyf*sz..felejtsd el.. minden IS verzióban megpróbáltam.. 10x újraindulás után 3 másik randommal (mindenki 5000+ SHD) normálon direktíva nélkül nagynehezen lehoztuk.. de még normálon is fixen egymást keltegettük folyamat..
Ubinál elcsúszott kicsit a balance ennél a manhunt bossnál, mert (1) már nem értenek a saját játékukhoz.. meg (2) mivel már ötletük sincs gondolták akkor "jó" a játék ha agyatlanul nehéz.. ennyit tudnak 100-on a srácok.. ezvan..
-
capulet75
addikt
Ez a Stovipipe mission nagyon idegesítő. Eleve full éjszaka van mindig, tök mindegy mikor lépek be, ami fura, mert néztem videókat, mindenki nappal csinállja. Másik meg, hogy tök mindegy, hogy milyen buildel megyek, heroicon a kombinált tűzerő lemészárol. Jönnek robotok, drónok, közben lőnek aknavetővel, és még a disrupt is az én cuccom, szal feltámasztás sincs. Kösz bmeg.
-
válasz
granini
üzenetére
Én tegnap gondoltam belépek, befejezem a manhuntot (egy ideje nem játszottam a div2-vel). 4 perc után kifagyott a csába. Könnyes szemmel, de el is búcsúztam a játéktól. Egy jó ideje már foglalta a helyet az SSD-n, de most elváltak útjaink. A Diablo IV. megjelenéséig már kibírom fél lábon állva is.
-
HdRew
őstag
Rengeteg az újonc játékos, és countdownban ennyit nem lehet carryzni. Nem mellesleg a többi is csak lő a vakvilágba. Az egyiken 4-et kellett carryzni, max. 150-es shd-juk volt.
Előttem van a hunter, mellettem meg a piros kanna, ami lövésre felrobban, hát nem azt lövik el a társaim. Az terít le úgy, hogy a shieldet is használtam közben. Instant halál. Grat. nekik, úgy, hogy ongoingos felszerelésben megyek, tehát még támogatom is őket, de totál nem éri meg.
Rengeteg az olyan játékos, akit tökre nem érdekel senki és semmi, egy plusz damage-et nem ad a közösbe, vagy armort. A végén én is kiválasztok egy olyan buildet, ahol kb. halhatatlan vagyok, improvised cuccokkal, elit elleni védelemmel, aztán csak nézni fogom, ahogy térdel mindenki, míg én vígan extraktálok.
Komolytalan az egész.
-
capulet75
addikt
Medig lehet megcsinálni ez a Stovipipe-os manhunt-ot? Még csak most kezdtem neki.
-
arnikusz
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ezt nagyon könnyen orvosoltam letoltam mind a 4 Alttal a mennyhuntot.
-
arnikusz
veterán
válasz
Zizi123
üzenetére
Különös cél nincs, csak ezzel a játékkal játszom a magamnak engedélyezett napi 1 óra időben. Megvannak más neves játékok és mindent kipróbálok, de a Division 2 még mindig ki tud kapcsolni. A Heartland és a mobilos verzió se fog érdekelni. Amire majd beruházok az a Crysis 4 és a GTA VI lesz.
Improvized brandszet tok, kesztyű, térdvédő , Badger mellénnyel, Ghila chil out maszk és Golan anarchist hátizsákkal Scorpio shotival Survivalist specializációval és protection elite modokkal (80% elitevédelem) a CD-n használom, ha alapanyag kell. Este majd felrakom a képét. 4 Altom van, de csak az 1-et használom a többi a heti exo és az SHD/alapanyag növelésére van.
Még két szettet hagytam meg egy firewall specko Memento zsák Badger perfekt unbreakable mellény és 4 Hunter F Scorpio shoti. A szettelemek expertise 15. a Shoti 23.
Végül Gunner specko Eagle B, Famas, groupo maszk, Fenris unbreakable mellény, tok változóvagy Brazos, vagy Improvized, vagy Yaahal, zsák Memnto, kesztyű Petrov Contractor és természetesen Fox P térdes.
Year 5-re előkészítettem a Yaahal nevesített maszkot és az új gearset és St. Elmo AR lesz.
Aprópó ST Elmo AR nekem hasonlít a régi kedvenc Division 1 Lvoa-C-re.Tegnap este összeraktam egy 2,4M armoros Eagle B DZ-be való szettet amit fel lehtne tolni 2,5-re, de nem csalók ellen okés.
Tehát nálam ennyi a nagy varázs semmi különös csak ezzel a gammával játszom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Zizi123
üzenetére
A játék egyik része még a Commendation-ök, kvázi achievement-ek, amiket ha megcsinálsz különböző patcheket tudsz megszerezni, ha az ilyesmi érdekel, akkor ebben azért elég sok kihívás van.
Indíts egy HC (Hardcore) karaktert. gyakorlatilag kapsz egy új játékot. Itt ugye az a lényeg, hogy nem halhatsz meg, mert akkor bukod a teljes addigi előrehaladásodat. Van egy feelingje az egésznek, hogy van veszíteni valód. A CTD miatt érdemes nem egyedül csinálni, de most már legalább annyi van, hogy egy fagyásnál nem fél percig tart benn a játékban, hanem csak 2 sec, és így több esélyed van a túlélésre egy fagyás esetén.
Hardcore karakternél nem férsz hozzá a stashhez, csak a Mailboxhoz, azaz pl amit a normál karakterrel kimentesz a DZ-ben, azt a HC-val is le lehet hívni, vagy bizonyos reward ládákat is, amiket be tudsz rakni a Mailboxba, azokat is le tudod hívni a HC karakterrel.
Itt azért gyakorlatilag mindent magadnak kell kifarmolni. Újra
Marha jó feelingje van a HC karakterrel való játéknak. -
Zizi123
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Én nem tudom, hogy mi volna a megoldás, de tény, hogy a legnagyobb bevételű játékok között ingyenesek is vannak. (PUBG, LOL, Fortnite stb...), tehát nem kizárt, hogy a HeartLand erre a koncepcióra épül majd, és tényleg nyereségesen lehet sokáig fejleszteni / üzemeltetni.
Természetesen a fizetős DLC is lehet, hogy hirtelen segítene valamit, de nem hiszem, hogy az lenne a végleges megoldás. -
NoOne1976
őstag
válasz
arnikusz
üzenetére
Életet ebbe az egészbe egy önálló (fizetős) dlc lehelhetne. Ami megéri a kiadónak is a belefektetett munkát és a játékos is kap tartalmat. Mert ezek a mostani szezonok nem nevezhetőek plusz tartalomnak. Az, hogy más kontroll pontot kell megcsinálni, minden, csak nem tartalom., illetve a ruhaszettek miatt sem vagyok hajlandó már 100+ szintet grindolni.
Kíváncsi vagyok, hogy merre fog haladni ez az egész széria, marad-e a lélegeztetőgép állapot még hosszú ideig vagy tényleg készül is valami. -
Zizi123
senior tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Értem.
Eetleg ha tudnál tanácsot adni, hogy mit csináljak még a játékban az jó lenne.
Minden szettem / buildem megvan, amit szerettem volna szinte maxosan.
Manhunt megcsinálva.
Exo-kból pár darab nincs meg. Jellemzően a RAID 2-esek. (Regulus , The Revenous).
Expertise 12-es, ezen természetesen lehet még tolni felfele, de minek? Legendary-hoz RAID-hez simán elég.
Tehát nagy fejődési lehetőség nincs már a játékban, amit én látok.
Játékstílusban, tudásban, ügyességben pedig amit a DIV1 5000 órája, és a DIV2 1000 órája alatt nem tanultam meg, azt már gyanus, hogy nem is fogom.
Persze az adrenalin kedvéért lehet nyomni HC karakterrel is, de ahhoz besz@ri vagyok.Természetesen haverokkal még simán elmászkálunk, DZ-zünk, küldetéseket csinálunk, de cél nélkül sok értelmét ennek sem látom.
Kérlek, hogy segíts abban, hogy mondjál olyan célokat, amik téged a játékban tartottak 4000 órán át. Simán lehetnek olyan dolgok is a játékban, amikről nem is tudok.
(lásd Improvized brand. Bár így utólag sem értem a tényleges létjogosultságát, de biztos, hogy van olyan speciális eset, amikor jól jön. Utolag átnéztem az elmentett buildjeimet, hogy mit tudnék jobbá tenni Improvized brand eszközökkel, de a 15 mentésemből egyikben sem érnék el semmit, ha ilyenre cserélném valamelyik komponenst) -
mg1992mg
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hát akkor így jártam, legalább friss élmény lesz úgymond, köszi a választ
-
mg1992mg
őstag
Kérdés, konzolon tudom folytatni a PC-s progressem, vagy újra kell majd kezdenem?
-
HdRew
őstag
Na, végül pár nap után megérkezett, a talent jó volt, az egyik attribútumot kellett csak forgatni már.
Úgyhogy már van ceska backpackem vigilance-szel, adrenaline rush-sal, wicked-del és galvanize-zal. Azt hiszem így elég fullos.
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Van az 3-4 is, és MINDENBŐL..

-
Anonymus23
veterán
-
HdRew
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Köszi, végül én is láttam, hogy jött minden, csak sajnos egybe ezek nem akarnak sehogy sem.

Van Vigilance-em ceska backpack-ből, viszont ott ugye az egyiket már átpörgettem, és van adrenaline rushom is. Ott is sajna az egyik attribútumot pörgetni kellett.
Most ez mintha lehetetlen küldetés lenne.
-
HdRew
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen, a neves itemeket vágom, meg ugye az exo cuccoknál sem lehet más.

Ma 4 óra farmolás után a legjobb ceska hátizsák, ami jött, az egy godrollos wd-chc éééééééés.. headshot damage. Úgy, hogy a talentet pörgetnem kéne. Egyáltalán nem esik hátizsákban nekem wd-chc-chd. Érthetetlen. Lehet ezzel fogom még az elején az ongoing directive-es szettemet kiegészíteni, amíg nem jön valami normális.
Gondolom ceskára kell tenni a lootot, nem hátizsákra, ugye? Mert én ceskára rakom ilyenkor.
-
nanamii_o
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszi!
-
Anonymus23
veterán
válasz
nanamii_o
üzenetére
Asszem igen, de ami fix, hogy amikor kiküldi a meghívót, akkor addig amíg nem reagálsz rá valamit neki a kiküldött meghívók listában látszik a neved.
Valami olyasmi rémlik, mintha az infobarban írná, hogy visszautasítottad, de külön nem írja, csak mint ahogy az előbb írtam, addig amíg nem reagálsz, neki látszik, hoyg kinek küldött meghívót. -
nanamii_o
tag
Ha visszautasítom a klán meghívást azt mutatja az emberkéknek a csoportban vagy annak aki meghívott?
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan Ceska backpack, ami csak wd-chc-chd-t ad? Valami mindig nem oké, pedig bepörgetném wicked-re a talentjét, de így meg sehogy sem tudom tökéletesen.
De ha ilyen nincs, akkor szóljatok, és nem pörgetem tovább a countdownt miatta..
-
-
persil
nagyúr
válasz
Zizi123
üzenetére
Ha valaminek a kiesesere van 10%, az nem jelenti azt, hogy a tizedik utan garantaltan megkapod, hanem egyesevel mindegyiknel kulon szamol neked 10% eselyt a kiesesre.
Vagyis, ha valamire 0.00072%(nem emlekszem pontosan), akkor minden leolt ellenfel utan van egy ilyen borzaszto, szornyu kis esely a dropra, de hiaba szamolod ki, hogy hany ezer ellenfel utan lesz ~100%, akkor sem vehetsz ra merget.
Szoval ja, leegyszerusitve, ezek annyira undoritoan alacsony eselyek, hogy vagy kiesik, vagy nem. 🤷 Lehet lesz az elsobol, meg lehet, hogy a szazezredikbol sem.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Nightfall75
üzenetére
Bezzeg a kaméleon stukkert dobálja mint az állat... egyik nap, 30 hősies vérdíjból 20ban kidobta
akkor most beszélhetnénk az arányszámokról
hogy hány % esélye is van esni 
-
Zizi123
senior tag
válasz
nanamii_o
üzenetére
Jaja

Tegnap már 4 órája toltam a DZ-t, majd csatlakozott hozzám a haver, 10 percen belül kapott exo cuccot... igaz csak Prestilence-t, de kapott!!!
Azt hittem tökönszúrom magam.
Én további 4 óra alatt sem...
Pedig nagyon keresem ezeket: Eagle Bearer, Ravenous, Big HornMondjuk az már 1 másik téma, hogy ha esne is, akkor is amilyen szerencsém van a Rogue Agent-ök elvinnék...

Mondjuk szerencsére nincs az még a DIV2-ben, ami a DIV1 DZ-ben volt, hogy csak csaló van, de már azért alakul a helyzet itt is.
Tegnap volt 1 ürge, akit üldözött kb 10-12 agent, de nem tudták lelőni, pedig az nem is lőtt, hanem csak rohangált köztük...Szószerint köztük, nem menekült el, hanem csak ronagált cikk-cakk-ban a nyilt utcán a csoportosulástól 10m-re perceken keresztül. Még a HP-ja nem csökkent pedig 10-en lőtték / lőttük.
Az hogy fal, kocsi, bármi mögött lőnek le már általános.Tegnap volt 1 másik gyanus szituáció:
Mentenék ki, a kedves rogue elkezdte levágni a kötelet, lelőttem 10%-os armorra, mire bebújt a fedezék mögé. Addigra én is jól felstackelődtem a HeartBreaker-el (HeartBreaker Vector + Linked Laser Pointer + Flatline + Perfect Spotter). Felállt a fedezék mögül, és úgy lelőtt Famas-al a 2m HP-mat (1,5m+Bonus), hogy én az Ő 10%-át nem bírtam megkarcolni sem... Pedig toltam az arcába az ólmot. Azért köpködtem rendesen...De tegnap volt a striker-es csaló is. Semmi gyógyításra alkalmas cucc / talent nélkül elbújt bármi mögé 1 sec műlva már full HP-n jött ki onnan. Az Armor kit nem ennyire gyors...
Tehát nagyon változatosan / kreatívan csalnak.
Mondjuk a DELTA_03 után sokkal jobb lett a helyzet. -
Nightfall75
tag
válasz
Zizi123
üzenetére
A DZ-ben csak challenging nehézség van, azon a nehézségi szinten vannak a mobok és a loot is challenging minőségű. Bár az exokra ez nem vonatkozik, azok mindig azonos minőségű rollokkal esnek, bármilyen nehézségen kapod. A heroic landmarkon lévő enemy is challenging nehézségű, csak több hullámban jönnek.
Nem a fenti táblázatban megadott random npc killből eső exotic az egyetlen exo forrás a DZ-ben. Bár innen bármilyen exo eshez, az EB, Ravenous vagy Big Horn itt csak ebből a forrásból jöhet. Bármilyen más exo viszont már eshet targeted lootból is, ahol jóval nagyobb a drop rate. Pl. Coyote Mask-ot keresel, és a DZ-ben maszk a targeted loot. Minden esetben, amikor targeted loot esik, a játék 0,92% eséllyel dob egyet az exo maszkok közül, amiből jelenleg három van (Catharsis, Coyote, Vile). Pestilence LMG eshet landmark bosstól (1% normal, 2% hard, 3% challenging vagy heroic landmark boss esetén). Exotic komponensek 25%-os eséllyel eshetnek a landmark ládák nyitásakor.
Érdemes a Division 2 Gear attribute sheet táblázatot nézegetni (a topic összefoglalóban is linkelve van), annak van egy Exotic Drop Locations and Chances füle, ahol az összes exoticról vannak hasonló infók.
#29414 st3v3np3t3r
A képen szereplő 0,072%-os drop rate bármilyen exo-ra vonatkozik. Ha valaki az EB-t farmolja így, az esélyek lényegesen csökkenek. De nézd meg a forrásban linkelt thread-et, onnan van a szám. -
mg1992mg
őstag
Újra felraktam ezt a csodát, már várom a crasheket
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Nightfall75
üzenetére
Szerintem a 0.00072%-ot elírhattad, mert a képen szereplő drop rate kevesebb nullát tartalmaz

-
Zizi123
senior tag
válasz
Nightfall75
üzenetére
Értem.
Ma 8 órán keresztül csak DZ-ztem. Megállás nélkül.
1-3-as csapatban. Nem számoltam, hogy hány Landmarkot, hány NPC-t nyirtunk ki, hány DZ ládát nyitottam ki, de nagyon nem keveset. Léptem legalább 40-50 szintet is.
0db exo cucc esett.
1 gyors számolás: 110e, 220e, 292e XP-t kapok 1 Landmark-ért. Nyilván ebből abból még esik mellé XP. Ha azt mondom, hogy 3 landmarkonként lépek szintet nagyon nem hazudok.
Tehát ha: 45 szintet léptem 3 landmark 1 szint, akkor 120-130 landmarkot csináltam meg.
Ha landmarkonként jön legalább 15 ellenfél, akkor az 1800 likvidált ellenfél.
1800x0,072=129,6% esélyem volt a mai napon exo-t kapni.
Ebből 3,5% eséllyel lett volna EB.
Nem annyira jött be.
Ráadásul ugyebár a landmarkok legalább fele Heroic. (Bár a táblázat szerint Heroic-ból nem esik exo???) -
Deck
titán
válasz
Nightfall75
üzenetére
Köszi az infókat!
A véleményem: Nevetséges...
-
Nightfall75
tag
válasz
Zizi123
üzenetére
A TU17-es frissítéssel került be a 3 exkluzív exotic (Eagle Bearer, Ravenous, Big Horn) a DZ-ben elérhető exotic-ok listájába. Viszont, ahogy a kategória is mutatja, ez a három exkluzív exotic, és nem vonatkozik rájuk a targeted loot szabály. Tehát hiába farmolod a DZ-t, amikor assault rifle a targeted loot, semmivel nem fogsz nagyobb eséllyel Eagle Bearer-t kapni, helyette Chameleon és Capacitor fog esni, ha bejön a targeted loot. Az Eagle Bearer, Ravenous, Big Horn exokra az alábbi táblázatban megadott drop chance vonatkozik.
Ezek az esélyek minden NPC kill után érvényesek, tehát a DZ esetében minden megölt NPC után 0.072% az esély, hogy kapsz egy exot. Ha ez a 0.072% bejön, akkor a játék random kiválaszt egyet az elérhető exok közül, amelyek jelenleg a DZ-ben 34 + 3 új exkluzív és azt fogod megkapni. Így számolva már az esély, hogy a kívánt Eagle Bearer-t megkapd kb. 0.00072% minden npc kill után. Szóval ne lepődj meg, ha nem találkoznál az új exokkal a DZ-ben túl gyakran.A helyedben inkább keresnék egy csapatot, akikkel lehet menni raidezni. Lényegesen hamarabb meglesz, akkor is, ha csak heti egyszer mész raidre.
Forrás a fenti infókhoz.
-
Zizi123
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Esetleg valami tipp, hogy DZ-ben miért nem kapok Exo-t?
A múlthéten volt olyan fura szituáció, hogy egyedül barangoltam már órák óta a DZ-ben rengeteg landmark kivégzése után is 0db exo-val. Majd meghívott 1 játékos csapatba, akivel többször összefutottunk, és 2 landmark 2 exo 10 perc alatt.
WTF???
De ugyanez előfordult már többször az elmúlt hónapban...
Mintha utálna a játék. -
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Időtartamban gondoltam, hogy pariban van.
DZ-ben viszont ha jól gondolom, akkor bármelyik boss-ból elvileg eshetne Exo, tehát nem csak 1 láda van 5 raid-enként, hanem naponta akár 20-50-100 alkalom is.A raid-ről sajnos nem tudok semmit, mert még soha nem mertem menni rajta, de ahogy nézem mindig van rá MatchMaking, így bármikor be lehet ugrani, tehát elvileg lehet azokat is pörgetni naponta akár többet is, így lehet, hogy az 5 kulcsfragment gyorsan összejön.
De ezt nem tudom, mert nincs tapasztalatom vele.De hangsúlyozom, hogy nem csak az EB ki nem esésével van gondom, hanem azzal is, hogy tegnap 4 óra alatt 0db exo esett...Így exo komponenseim sem gyűlnek, az pedig az expertise-hoz kellene majd.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Zizi123
üzenetére
Nem, messze nincs pariban, mivel EB hetente csak 1x eshet a bossokból, láda nyitáshoz meg 5 kulcsfragment kell, bár igaz, hogy az utolsó boss mindig ad egy kulcsfragmentet, szóval a heti első raid után minden 5. raidnél tudsz nyitni egy ládát.
Nem beszélve arról, hogy a raidhez 8 ember kell, persze meg lehet csinálni kevesebben is, de ahhoz meg összeszokott csapat kell.
Persze van olyan, akinek 1 raid után kiesett (nekem is volt olyan acc, ahol az első raiden kiesett neki), vagy a csapattársak dobnak egyet, szóval bármi lehet, de emlékszem, hogy az elején 100+ raid kellett mire kiesett nekem az első saját EB a raiden. -
-
Zizi123
senior tag
[link]
4 órát toltam DZ-ben, mert ma nagyobb az esély az Eagle Bearer-re...
12 sikeres extraction 100+ DZ credit 60+ kimentett cucc...
1db Exo-t sem kaptam, nemhogy EB-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még azt elfelejtettem írni, hogy kaptunk +25% close range damage-et. Így azért még könnyebb volt ugye.
) szóval akkor az ubisoft accounton keresztül telepítettem... most viszont inkább steamen venném meg.. a két fiókot össze tudom kapcsolni valahogy?

Ha egy vélemény, ami nem egyezik a tiéddel, azt te ócsárolásnak veszed, akkor sajnállak. Nem azt írtam, hogy retkes fos sz@r game már bocsánat.
mintha semmi sem történt volna