- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz
st3v3np3t3r #28899 üzenetére
Azért ennél egy kicsit többről van szó. link
-
Joccc07
addikt
válasz
st3v3np3t3r #28896 üzenetére
És ezt most így mi alapján is dobtad be ide?
Követed legalább Twitteren? Mert ha igen akkor is alaptalan a fosozásod. -
granini
őstag
válasz
fudi2002 #28888 üzenetére
Egyik jáccótársam most törölte a játékot. Hetekig ugyanez volt nála, 5-10 perceket tudott egyben játszani mielőtt kifagyott neki. Tarthatatlan.. Hozzáteszem Shadow-n keresztül játszik, de vette a fáradtságot és hetekig levelezett az Ubi supportal erről, cserélgetett ő is komponenseket stb, de végül minden kombinációban az jött ki hogy mindegy milyen PC-n és milyen hardweren futtatod, a játék a szar, amiatt fagy. Ubisoft sarokba szorult, nem tudták neki megoldani, közölték hogy "hardware not supported" és szépen lezárták a ticketet.. Na ekkor döntött úgy a spanom hogy jó így ez nem kell neki..
-
fudi2002
nagyúr
Ki hogy áll a stabilitással Pécén? Csak én vagyok ekkora looser, hogy 5-10 percenként kimerevedik és kilép? Jólvan, volt 1-1 jó hónapunk, mikor szinkronba kerültünk a fejlesztőkkel, de megint távolodik a kapcsolat.. Közben konfigot cseréltem, windowst cseréltem, a probléma továbbra is kísért
-
Nagus
senior tag
Megint ez a kurva grind... 116 szint. A leg kegyetlenebb módokon kínoznám aki ezt erre lőtte be annó, miért nem lehet ilyen kis játékosbázis mellett ezt lejjebb vinni...
-
Luzsi97
friss újonc
Köszönöm szépen a gyors és informatív válaszokat. Szerintem sokáig kitart majd a lelkesedés, mert jómagam is loot függő vagyok
. Illetve még eszembe jutott egy kérdés , miszerint fejlődés során mire érdemes elherdálni a pénzt? Vegyek fegyvereket meg armort, vagy inkább gyűjtögessek endgame-re?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Luzsi97 #28881 üzenetére
Igazából az a kérdés, hogy mennyire ismered ezt a játékot?
Mármint, hogy miről is szól, és mit is nyújt ez a játék?Ehhez képest tudunk igazán válaszolni a kérdéseidre, mivel ez a játék egy open world looter shooter, és ami nagyon fontos, hogy nem egy lineáris játék, azaz az a térkép, amit most látsz, az szinte teljes egészében bejárható, és bár most végigvezet bizonyos küldetéseken, de ezek később is számtalanszor újrajátszhatóak 8különböző nehézségen), de a lényeg csak azután kezdődik, mikor eljutottál 30-as szintre, vagy ha megvetted a NY kieget (ezt nagyon érdemes megvenni), akkor 40-es szintre, és akkortól kezdve van értelme majd gyűjtögetni a lvl40 fegyvereket és felszereléseket, addig semmi értelme, mert mindenfelé statban ég és föld a különbség az itemeknél, és ha akarsz, ha nem akkor is fejlődni fogsz ha játszol, és nagyon hamar elavulnak a kisebb szintű itemek.
Lvl40-ig gyakorlatilag bármit felveszel amit dob a játék, meg lehet vele csinálni a küldetéseket és el lehet jutni a "végére", addig eldöntöd, hogy bejön-e neked a játék, és akkor lesz érdemes komolyabban vele foglalkozni, ha szeretsz szetteket kipróbálni, nem unod 100x ugyanazt a küldetést csinálni, és nem idegel ki, ha előfordul, hogy napjában akár többször is kicrashel a játék
Ha még ekkor is tetszeni fog, akkor a "vége" után kezdődik az igazi élet, és lehet farmolni a különböző dolgokat, meg kipróbálni az addig feloldott skilleket stb stb stb.Az a "baj", hogy viszonylag összetett a játék, és ha itt elkezdnénk rádborítani ezt itt egy hszben, akkor az kb 30-40000 betűs hsz lenne, és még az élettől is elmenne a kedved, semmint elolvasni.
Fegyver kieg modok: meg kell szerezni a blueprintet hozzá, és a crafolót asztalnál el kell készíteni, utána már bármely fegyverre rá lehet rakni, amin alkalmazható.
A tervrajzok esnek különböző küldetések jutalmaként, projektek jutalmaként, majd ha oda jutsz, akkor minimum 3-as szintű Control Pontok elfoglalásából (4-es szitn a max). -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Luzsi97 #28881 üzenetére
Szia, estét... elég sokan játszák még mindig... Fegyó kiegeket craft station-be tudtsz csinálni/craftolni majd,ha lesz hozzá blueprinted(tervrajzod) és nyersanyagod,azokat meg majd szintlépésenként kapod, meg majd 3as szintű control pointok elfoglalása után...nyersanyag kisntáskákból,dobozokból,fegyver- és felszerelésbontásból lesz, 40szint felett meg majd az shd órából is tudtsz kivenni
-
Luzsi97
friss újonc
Sziasztok!
Ma kezdtem el a játékot, de egyelőre még csak néhány küldire jutott időm. Elsőnek 2 kérdésem volna felétek. Először is a fegyverekhez hol tudok modokat szerezni (scope, grip stb…) mert egyik árusnál se találtam még és ellenfelek se nagyon dobtak, csak fegyvereket. Másodszor pedig, hogy mennyien nyüstölik még a játékot? Nehéz társakat találni a küldetésekhez?
-
bobalazs
nagyúr
Vizipisztolyról mi a véleményetek?
(Doctor Home) -
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28870 üzenetére
Sajnos nincs még clan vendor. :-/Téves infó.Pár nappal ezelőtt azt mondta egy játékostársam,hogy dec.6-án (azaz ma) a summit-ban,hősin,a 100. szint teljesítése után kapunk vmi Mikulásosat.
Kíváncsiságból [lenyomtam] .Semmi. :-/
Persze,tudom,kicsit passzív voltam,de a legvégén nem nagyon szabad ugrándozni.
Volt vmikor olyan,hogy kaptatok vmit ilyenkor? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28871 üzenetére
Van nékem már gyó, bár az elkövetkezö idöben nem megyek DZ-be, nincs ott semmi ami már ne lenne meg.
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28866 üzenetére
"...armor damázs helyett a 8% fedezéken kívűli sebzés..."
Este már pörgetem is át.
"Az Eagle B elsődlegesen nem Hunter F-hez való..."
Pedig az elején -amikor "hozzám került" a puska- kipróbáltam.Nem volt rossz.Aztán összeraktam a szetted..ha őszinte akarok lenni akkor bevallom,gagyi vagyok ahhoz a szetthez (negotiator-os eagle bearer).Nem tudok benne úgy játszani,mint az Arnikusz szettedben (memento-s scorpio).Utóbbi nekem jóval biztonságosabb,elég védelem,elég sebzés.Piszokul eltalált benne minden!
Zenekes: "2 db/2900 óra."
Asztakurva!!!!
Szóval te is tanonc vagy. ;-)
"Hunter szettbe Scorpio+SMG..."
A scorpio mellé egy rifle van berakva,talán m1a vagy vmi hasonló -amit régebben Arnikusz írt-.Tökéletes bele.Ha messzebb van az ellenség nem kell közelebb mennem,távolról szépen lemegy.
-
arnikusz
veterán
Az SMG megkapja a Hunter F szett bónusz sebzést, van 900 rpm és ott a talentje a 21% chc-ről nem is beszélve, annyi hogy az armor damázs helyett a 8% fedezéken kívűli sebzés jobb lenne és társul mindehez a Mememnto zsák stackje.
SZVSZ a 21-es Expertise Scorpio lenyomja simán.
Az Eagle B elsődlegesen nem Hunter F-hez való, a Nego-n kívűl lehet rá szépen Damázs szettet építeni és DZ-ben mókázni. -
Elims
veterán
Kis érdekesség (legalábbis nekem).
Arnikusz szett,summit.Gondoltam berakok egy másik egzotikus fegyvert a scorpio mellé,nemezis-t vagy eagle bearer-t,hogy növeljék azok is a proficiency szintet,de ugye nem engedte..2 egzotikus nem lehet egyszerre.Kicseréltem a scorpio-t egy kis prütyögtetőre és mellé raktam az eagle bearer-t.
Ekkor jött számomra a meglepetés....
Olyat húz az a kis pici smg,hogy az eagle bearer-es szettet lenyomja.Úgy szedtem vele az ellenséget,hogy meglepődtem. :-) Eddig is helyt állt az Arnikusz szett,de most ezzel a kis vmivel,szűk helyen (ez a talent-je miatt fontos..) hihetetlen,hogy mit aprít!Persze a scorpio-t nem fogom lecserélni,de így szintet húzni a puskákon,közben loot-olni jól beválik.
-
Elims
veterán
válasz
persil #28861 üzenetére
Biztos,hogy nagyon kente! Egy barátom küldte a fotót,ő volt countdown-ban és röviden csak annyit írt erről a játékosról,hogy "Vert mindent".
De annyira nagyon jó nem lehet egy ilyen szettben.A barátom is jól játszik,jó szettje is van és őt is lenyomta.
Ps-en játszunk. :-( Ill. ti számítógépen. :-((Anonymus: Szerintem mindent megcsinált,egyébként nem fogalmazott volna úgy a barátom.Biztos,hogy a legtöbbet ölt és a legjobb volt a feladatokban.
Tudom miről írsz. :-/ Kellemetlen -finoman fogalmazva..- helyzet az,amikor csinálnád a feladatokat,hogy haladjatok,de senki nem foglalkozik vele. :-/// Én egyedül kevés voltam erre.És mindezt úgy írom,hogy kb.20x voltam countdown-ban.. :-/ Én nem vagyok egy nagy profi vmi.Granini: "Én vagyok a legjobb..."
Ennyi. :-)
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #28862 üzenetére
Én vagyok a legjobb Countdownban és ezt itt mindenki tudja, szóval ezt el se kezdjük..
(apróbetűsrész: well, első crashig én vagyok a legjobb de az nálam max 1-2 perc, jó ha a huntereknek oda tudok köszönni.. )Továbbá Raidben is én vagyok a legjobb csak azt meg szinte már sose játszom szal..
-
Anonymus23
veterán
Csak megkérdezem, de lehet megbánom.
Mit jelent az, hogy a "legjobb a countdownban"?Nem sokszor, de azért előfordult már viszonylag sokszor, hogy a végén a fő feladat nem lett meg, vagy csak csücskösen, mert mindenki csak fragelt és senki sem (csak én) csinálta a feladatokat. Volt olyan administration feladat, hogy az összes szerver mellett én álltam végig, mert mindenki rohangált mint pók a falon és lőtte a mobokat.
Én kb olyan magas ívben szoktam leszarni a küldetések és CD végén a score boardot, hogy csak na, meg se szoktam nézni, max az érdekel, hogy mennyi idő alatt toltuk le, a többi úgyis érződik a csapatmunkán. Én pl nullára értékelem azt a játékost, aki a legtöbb mobot lelövi, de közben simán elrohan egy feladatjelző mellett, és nem hajlandó kapcsolni/hackelni/állni egy picit, hogy haladjon a küldetés.
Szóval? Mit jelent az, hogy a "legjobb a countdownban"?
-
persil
nagyúr
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #28858 üzenetére
A rajtad van sajnos ki......... belassult az első hónap után.
A Donate akkor gut, ha van min. 3-4000 SHD amit bevált az agent.
Volt más út de két hete a patch-al elvágták.
Most pl. épp fel akarom tölteni a készleteimet és indítok egy új altot lassan haladva 7 óra gyorsan 3 óra, és lesz 3900 SHD-m. -
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #28857 üzenetére
Azt még akkor tegyük hozzá a teljesség kedvéért hogy ha hasznája az adott skill-t / itemet és úgy akar növelni proficiency level-t akkor az azért elég lassú, merthogy valahogy a megszerzett xp után adja a szinteket..
Viszont minél több van rajtad az adott itemből (ahol ez lehetséges..) ott gyorsabban fejlődik. Tehát pl értelmes ember nyilván nem vesz magára 4-nél több striker darabot, meg 3-nál több Providence darabot egy DPS buildben, de proficiency esetén ha felveszel 6 strikert vagy 6 providence-t egyszerre és úgy nyomulsz (mondjuk sok sikert hozzá..) akkor láss csodás gyorsabban megy fel a prof szint.
Ja és az is tény hogy passzívan is lehet feljeszteni bizonyos dolgokat. Tehát fegyvert, skill-t be lehet tenni úgy, hogy valójában sosem használod, sosem ölsz vele, de ha "nálad van / rajtad van" akkor kapja az xp-t fejlődik, ha használod ha nem. Én pl egy nemtom Ladydeath SMG-t az életben nem hasztálok, de betettem második fegyvernek a Famas mellé. Játszottam 4-5 estét a Famassal és passzívban a LD megkapta a 20-as prof levelt egy idő után.
Sztem kb mostmár tényleg mindent összeszedtünk ezzel kapcsolatban..
-
Anonymus23
veterán
"Tehát akkor mondjuk a heartbreaker maszkot csak heartbreak-er maszkkal vagy a xy rifle-t ugyanolyan xy rifle-lel tudom donate-elni.Szóval pontosan ugyanolyan tárgy kell a donate-hez.
Jól értem ugye?"Csak részben érted jól.
A Brand és a Gear seteknél nem kell specifikusan 100 maszkot meg 100 mellényt adni, hanem csak 100 (maradjunk a példádnál) Heartbreakert (tökmindegy ha ez 100 térdvédő, amit a vendortól veszel meg).
Igazából sokat segítene neked, ha átnéznéd az Expertise menüt, hogy hol mi van feltüntetve.Donate mennyiségek:
Fegyverek (minden egyes fegyver típus): 20 db
Neves itemek: 20 db
Brand setek: 100 db (a 6 féle típusból összesen)
Gear setek: 100 db (a 6 féle típusból összesen)
Specializációk: Vagy használod vagy alapanyag donate
Skillek: Vagy használod vagy alapanyag donateÉrtelemszerűen, ahol az adott itemnek megfelelő itemet lehet donatelni, ha használod, akkor azzal is XP-t kapsz, azaz lehet, hogy ott már csak teszem azt 4-5-10 db-t kell donatelni, menet közben.
-
persil
nagyúr
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #28853 üzenetére
Ez egy nagyon jó,részletes leírás!
Kérnék hozzá egy kis pontosítást.Bár így is világos.."Fegyvereknél / Nevesített gear és brand set itemeknél: 20 db-t kell az adott fegyverből /itemből donatelni, és ezzel Profcient lesz az adott fegyver. ...
Normál gear és brand setek: 100 db-ot kell donatelni az adott gear vagy brand szetből, hogy az adott item Proficient legyen..."Tehát akkor mondjuk a heartbreaker maszkot csak heartbreak-er maszkkal vagy a xy rifle-t ugyanolyan xy rifle-lel tudom donate-elni.Szóval pontosan ugyanolyan tárgy kell a donate-hez.
Jól értem ugye? -
Anonymus23
veterán
A "csak"-ot a többi gear mod-hoz képest írtam.
CHD/CHC/HS irdatlan mennyiségű esett már full maxos.
Jó a kékből jóval több féle van, így ott jobban meg is oszlik, de a többi fajtából már szerintem minimum 10-10 db esett, 4-5 db van csak elrakva mindegyikből maxos, a többi ment csapattársaknak, ehhez képest a 13% PFE. -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #28849 üzenetére
"...nekem is csak..."
:-DDDD Ebben biztos voltam. :-))
Viszont ha már téves infó.
Vki tegye kérem tisztába az expertise-t.
Lehet ugye donate-elni a cuccokat.Viszont azt pontosan senki nem tudja,hogy mit/mivel.
Felhoznék mondjuk egy példát.
Egzotikus scorpio.Azt észreveszem,hogy növekszik az expertise szint,de hogy melyik cuccnak mivel növekszik a szintje azt már senki nem tudja Pontosan.
Van ugye mondjuk egy yaahl maszk -ez mondjuk egyáltalán nem növekszik-,milyen cuccokat kell junk-ba tennem,hogy donate-kor menjen a szintje (1-10-ig,utána pedig upgrade-elhessem).
Bent van az inventory-ban,hozzá van rendelve egy szetthez,azt tudom,hogy ha abban a cuccban mennék és azt használnám akkor menne,de vmilyen tárgyakkal is lehetne.
Yaahl maszk csak junk-ként megjelölt yaahl maszkkal lehetne növelni?
Vagy providence defense táska (csak egy példa).Ez is nálam van,szetthez rendelve.
Veszek fel egy csomó cuccot,már úgy veszem fel -persze előtte nagyjából átnézve-,hogy loot as junk.Utána az asztalnál expertise,donate all junk.Eltűnnek a junk-ként megjelölt dolgok,de nem tudom,hogy melyik cuccot növelte épp egy adott tárgy.
Biztos vagyok benne,hogy ti ezt kisujjból kirázzátok,vki írja meg kérem.
Szerintem több játékos pontosabban megvilágosodik majd. -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #28846 üzenetére
De,feltűnt,viszont kb. tavaly azt mondták páran,hogy még nincs max-os a játékban.
NoOne: "...Megjelenéstől játszok, 2600+ órám van benne, és még egyszer sem kaptam 13-as protectiont."
Fasza.. :-/
-
NoOne1976
őstag
Szerintem a játék legritkább üteme. Megjelenéstől játszok, 2600+ órám van benne, és még egyszer sem kaptam 13-as protectiont. Úgy, hogy vannak modok, amikből már legalább kaptam 20 maxosat. A legújabb pulse resistance-ből is esett már vagy 6 maxos, de ezt nem akarja adni. RNG Jesus
-
arnikusz
veterán
Happy Holidays
Added Named Sniper Oh Carol — High-End M44 Marksman Rifle
Holiday exclusive Hoarder NPC activated
Holiday exclusive loot drops:
Chill Out Mask
Oh Carol Named Sniper
The Sleigher Named SMG
Added Santa Outfit
Available in-game starting from December 13th
Gamology outfit is now available for 2405 Premium Credits
Gamology pants: 200 Premium Credits
Gamology backpack: 475 Premium Credits
Gamology vest: 450 Premium Credits
Gamology shoes: 180 Premium Credits
Gamology hoodie: 450 Premium Credits
Gamology mask: 650 Premium Credits
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Technikai jellegű kérdésem lenne, ma be akartam lépni, jött valami frissítés - 3 napja nem ment az ubi kliens - de nem frissül. Játék file-okat ellenőrizte a program, javított is, aztán leszedett 30+ gigát, de a végén nem tudja telepíteni, ezt a hibaüzenetet kapom:
ubisoft connect is unable to start your download
Persze ezt miután letöltötte a 30+ gigát.
Próbáltam adminként, driver-ek frissítése is megvolt, nincs változás.
Most próbálok egy reinstall-t, hátha.
Valaki találkozott már ilyennel? -
arnikusz
veterán
Mutassa azt a Sashordozó szettet.
Véreztetős szett kell a Ridgeway, van aki Ongoingból csinál Wicked zsákkal.
Sashordozó Eagle Bearer szett amit most használok az eventen Fenris Unbreakable mellény- Fox térdes és 4db Nego 59% CHC, 152% CHD az Eagle B. 21 Expertise szint sebez 800.000-eket. -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28832 üzenetére
Összeraktam az eagle bearer-es szetted.Nekem sajnos nem nagyon válik be. :-(
Tény,hogy szépen szedi az ellenséget,de ők is engem.....
Összeraktam a véreztetős szettet is,ahhoz nem kellene a ridgeway's pride?Elkezdtem a fekete zónás szettet is,de a pulse resistance-ből csak 2db. van,az egyik full-os a másik az kb.3/4-es és ugye tudjuk Hublottól,hogy az úgy még édes-kevés..Próbáltam craft-olni,de,hogy 10%-os pulse resistance legyen,háát kb. az ötöslottó telitalálatával vetekszik. :-/
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28830 üzenetére
👍
Hallgattál Hublotra. :-) 108% pulse resistance már talán elég. ;-)
A skill-eket miért nem húzod az expertise-ban?Vagy mások vannak felhúzva?
Vmint a specializációs fegyvert sem.Azt nem érdemes,mert váltogatva vannak vagy mert fontosabb a fegyver/eket/ szettet fejleszteni? -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28826 üzenetére
Tényleg,dz landok a nevezetes pontok,nem jutott a múltkor az eszembe,nagyon adják!
A safehouse-ok nekem még csak egyet adnak,de az az egy majdnem full-os item.Legalabbis eddig olyanokat adott.
A dz resource még nem tudom,hogy mire való,de van amikor azt mentek ki,ha összetörök mindent.De leginkább nem szoktam kimentegetni csak amit fel tudok venni.
Olvasom a discord-on -is-,többen írjátok,hogy nem találnak játékosokat,nem nagyon játszanak már vele,stb.,stb. Nem akartam oda is írni,hogy ez csak számítógépen van így.Ps-en dübörög a játék elég szépen.Bármit indítok szinte azonnal indul a dolog,multiról beszélek.
A legtöbb idő a countdown keresésre szokott elmenni. :-/ Az lehet akár 30-60sec is,de általában 10-15.
Azon kivül max.5sec,bármi. -
arnikusz
veterán
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28824 üzenetére
Egy pár napja -ugye..- járom a zónát és úgy vettem észre,hogy amit loot-ként jelöl a térképen az simán kihozható.Most akkor a maszk. :-)))
Meglesz az.. :-) Addig megyek (amíg időm engedi).
Most is adott egy yahaal térdvédőt,pestilence-t,ezeket persze ki kellett menteni.Mindegy csak a maszk meglegyen.
A múltkor vhogy sikerült üres szervert "csinálnunk" véletlenül.
Nem tudja esetleg vki,hogy hogyan lehet nem véletlenül? ;-) -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #28822 üzenetére
Éértem!
A keleti fekete zónában pont a maszk van targeted loot-ként...
-
Anonymus23
veterán
Ezt az itemet konkrétan vagy donateled a Proficiencybe, vagy eladod, ha van ezért képed creditet kérned
, egyébként kuka.
Korábban arról volt szó, hogy ezeknél majd lehet a fő attribútumot is Weapon Dmg-re forgatni, és akkor egy itemen lett volna összesen 30 WD, de elvetették, és így marad, mert jelenleg csak Armor (ezzel esik) vagy Skill Tier lehet legfelül.
Az Explo resistance néhány nagyon kevés esetet eltekintve a leghasználhatatlnabb attrib a Div2-ben.
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #28816 üzenetére
[Arnikusz] ,de akkor én értettem félre vmit. :-(
Nem gond,addig megyek,amíg nem lesz egy maszk."Hasonló még a System Corruption..."
-
Anonymus23
veterán
Ki mondott ilyet, hogy a Yaahl az targeted loot lehet?
Nem lehet targeted loot, és csak a DZ-ben esik, illetve nagyon ritkán lehet kapni belőle a Clan vendornál, vagy a DZ vendornál. Ha van a Clan vendornál, akkor be kell belőle vásárolni, és be kell törni, hogy amit lehet craftolni, azt lehessen próbálkozni kiszedni.
Hasonló még a System Corruption, annyi, hogy az még ritkábban esik DZ-ben, illetve eshet Season cache--ből. -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28814 üzenetére
Még jó,hogy ez egy fórum és itt megmaradnak az írásaitok!!Nem adott ma yaahl cuccot..semmilyen yaahl elemet. :-/ Cserében lett máás.... :-)
Yaahl cucc.Most hallottam egy szomorú hírt egy veszett jó pvp játékostól (szerintem nem is játszik soha pve-t csak ha a segítségére szorulunk),ő is keres yaahl cuccot,ajánlottam neki a fekete zónát vagy várja meg,hogy "targeted loot" legyen vmelyik zónán.
Azt mondta,hogy yaahl elem soha nem lesz targeted loot feketete zónán. :-(
Létezhet?Várom egy pár napja,hogy meglátom a térképen a hollow man-es jelvényt vmelyik fekete zónán,de eddig semmi.Lehet,hogy tényleg felesleges várom?
De van mégegy ilyen zónás szett (talán az uzina getica) és azt szoktam látni a térképen ha éppen az van.
Rákerestem,nem az uzina getica.
Only dz:
"
Gear
Ferocious Calm (Fenris Chest) - Perfect Overwatch
The Hollow Man (Yaahl Mask) - 10% Health Damage
Emperor’s Guard (Murakami Knees) - 1% armor Regen
Deathgrips (5.11 Gloves) - 5% Armor on Kill
Door-Kicker’s Knock (Grupo Chest) - Perfect Spark
Devil’s Due (Česka Backpack) - Perfect Clutch
The Gift (Providence Backpack) - Perfect Vigilance
Matador (Walker Backpack) - Perfect Adrenaline Rush
Claws Out (Wyvern Holster) - 10% Pistol Damage, 500% Melee Damage
Weapons
The Virginian (1886) - Perfect Boomerang
Orbit (586 Magnum) - Perfect Finisher
Good Times (M60) - Perfect Fast Hands
Manic (AK-47) - Perfectly Overflowing
The Railsplitter (CTAR-21) - Perfectly Accurate
Black Friday (M249) - Perfectly Unhinged
Harmony (Resolute MK47) - Perfectly In Sync
Pinprick (SRS) - Perfect First Blood
Everlasting Gaze (Mk-17) - Perfect Perpetuation
Rock n’ Roll (ACS-12) - Perfectly Extra
The Apartment (MPX) - Perfectly Measured
Dark Winter (Vector) - Perfect Killer"Ja,a yaahl maszk helyett jött ma egy.......eagle bearer.
Így kaptam meg (szerintem nagyon jó):Majd ilyen lett:
Nagyon gáz volt a "megszerzése". :-//// Mkinek megvolt rajtam kivül a csapatban,eldöntöttem,hogy nem leszek tarhálós..nyitottam,semmi,1zöld,3sárga.
Nyitottak a többiek is,senkinek nem adta be,kivéve egyvkit, -pedig szurkoltam,hogy ne- és megadta neki.Nem fogadtam el,elvitte más majd elmagyarázták,hogy lehet a jövőben 40raid-em is és nem lesz meg 😡 egy kutya lettem és elvettem. :-/
De pazar jó csapat volt,kivétel nélkül mki ideadta volna. De gáz az ilyen szitu... :-/Soha többet raid. (Kivétel ha kellene vkinek innen ez a puska (ps-en) akkor biztos mennék!!)
Szóval Arnikusz,jön a következő szetted.
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28812 üzenetére
Örültem volna,ha ezt is részletezed (meg szerintem még sokan mások,akik olvassák ezt és laikusok mint én),mint az eagle bearer-es szetted privátban,de ezzel majd később zaklatlak. :-)
Először összerakom úgy ahogy írtad,nem könnyű mutatvány..abban a sniper szettedben is van olyan,ami leginkább fekete zónában jöhet. :-/ Nem gond,ha ez az ára lelövetem magam a ... pvp-t keresőkkel. (Persze ha egyedül van és kb. annyit tud pvp-ben mint én akkor garantáltan fekszik..az Arnikusz szett oda is jó!)
Rajta vagyok az airaldi mellényen,a hátizsákon és a yaahl maszkon (a backfire szetthez írtad utóbbit).Tegnap megkapta az egyik csapattársam a nyugati fekete zónában a gift hátizsákot (ha jól olvastam azt írtad a sniper-hez),de még csak kölcsön sem adta,gondoltam elkérem,visszaadom és hátha le tudnám craft-olni.Nem jött össze.
Viszont a yaahl maszk alakulgat.Tegnap jött egy kesztyű,ma is jött 3 (még egy kesztyű,térdvédő meg egy fegyvertok).Szerintem holnap meglesz,legalábbis bízom benne. :-)
Gondoltam rá,hogy rád kérdezek,nem lehetne a maszkot vmivel kiváltani,de inkább nem variálok,1000%,hogy okkal írtad úgy,ahogy írtad.Úgy lesz.
Ami érdekes viszont,hogy nem nevesített helyeken (nem jut az eszembe a rendes neve :-/ ) jöttek a yaahl cuccok,hanem simán az utcai ellenségekből.
De egy dolog fontos!,tegnap majdnem egész nap a nyugati zónában voltunk,onnan jött egy,ma este 1-2órát voltam a keletiben,onnan jött a három.Szóval -szerintem- a keleti fekete zónában nagyobb eséllyel eshet yaahl cucc.Igaz,a tulajdonságaik kb.50-60%-osak,de nem számít,kihúzom max-ra,mindegy mennyibe kerül majd.Mondjuk az lenne a legjobb ha azt is lehetne újra rollolni ahogy Anonymus írta az egzotikus cuccokra.Holnap lesz egy raid (dark hourse),remélem meglesz az eagle bearer.A múlkori 5-ből 4 kulcs felszedése kicsit szarul esett....pancser voltam. :-/
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Anonymus23 #28808 üzenetére
Thx
-
Elims
veterán
válasz
sony309 #28806 üzenetére
Igen,bocs,rosszul fogalmaztam.Ps-re akartam írni.
Egyszer volt egy csapat,nagyon jól játszottak,abból 3-4 játékos kivülről tudta,hogy mi/merre..,de a "vezetőjük" hihetetlen nagyképű volt..nem is vettük fel egymást barátlistára (vagy nem igazoltam vissza,már nem emlékszem).
Azon kivül senkit nem tudok ps-en,aki lazán tudná az iron horse-t.
Innen a topikból persze,biztos voltam benne.Arnikusz: "...Airaldi nevesített pristine example mellény kötelező elem..."
Fasza. :-( Kb.2 hetembe került,hogy egy használható chainkiller mellényt összekaparjak (segítettek is benne),nagy nehezen talátam vhol.Úgy emlékeztem,hogy te írtad a chainkiller-t,visszaolvastam,nem te írtad,de nem is egy kis tanonc..Most,hogy már tudom másik kellene,újra kutathatok. (Persze a yaahl maszkkal együtt.)
Pedig szépen adta ez a chainkiller is.....Volt olyan,hogy nevesítettbe 27m-t sebeztem.4m fölött szinte mindig megvan (4-20között).
Ilyen airaldi mellényem lenne,de ez nem olyan amilyet írtál. :-/"...meg kell nézni a Tip of the spear hátizsákján az agressive recon mit ad plusszba..."
Rákerestem az agressive recon-ra,de nem tudtam meg,hogy az mit jelent. :-(
Ilyen hátizsákom lenne:
Ez esetleg jó lehet?
Fox térdvédőből lenne kettő:"Providence perfekt Vigilance"
Erre is rákerestem.. :-) Rászánok vmikor egy napot és összeszedek mindent,aztán majd a legjobbat rakom be.
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28804 üzenetére
"...ennyi az egész."
:-)) Szépen adta.. :-/
Bocs,már megírtad a sniper szettet. :-( De nem követtem még. :-(( Azt kellett volna kihámoznom. :-(
Na ma rászánom azt a kb.2órát,amennyit sejtek hogy lesz..összerakom a tanácsod:"Sniper szett:
Aces- gearset felejtős, anno az első Raid idején jó volt SVD-vel, a dead men hand de nerfelték.
Tip of the Spear a mellény Airaldi nevesített pristine example mellény kötelező elem, meg kell nézni a Tip of the spear hátizsákján az agressive recon mit ad plusszba, ha jó akkor az Fox térdvédővel, ha nem akkor Providence perfekt Vigilance és mindenen headshot.
High-end Itt is kötelező az Airaldi pristine example mellény, hátizsák Providence perfekt vigilance, térdvédő Fox P., tok, ha megcsinálják a Picariot sebzésre akkor az, maszk nevesített Douglas and harding a +20 headshot miatt, ill. még egy Airaldi a +15 headshot miatt.Fegyver az M1A kötelező, ha beteszed a Regulust akkor White death, ha nem akkor ki kell próbálni az exotic snipereket és amelyik fekszik."
Regulus-om nincs sajnos és nem is hiszem,hogy meglesz mostanában,ha jól olvastam itt a topikban vmikor akkor azt a nehezebb raid adhatja.Nem is ismerek olyan játékost,aki fixen tudja,hogy mit kell csinálni az iron horse-ban.
A white death-et kipróbáltam,nem vált be. :-/ Nem húzott olyanokat,mint a m44 vagy a nemesis (de akkor ez a regulus hiánya miatt lehet). -
arnikusz
veterán
Az SMG PVP-re jobb a Sadist ott van rajta, mellette a Ridgeway véreztetése az adrenalin roush plussz armorja és a véreztető hive, végül a pisztoly stackkelve a sebzést Demo specialitással és 1, 7 M armorral ennyi az egész.
Sniper szetthez igen a Nemesis ezt tudja kitartással. Annyi hogy mellénynek szvsz Airaldi perfect focussal és a 3-as Airaldi szettbónusz ad még 5% armor damaget.
-
Elims
veterán
válasz
NoOne1976 #28802 üzenetére
Köszi szépen!!
Tegnap reggel a fekete zónában kettőnket tett le ez a játékos:
Nagyon jól működött a véreztetés. :-/
A társam szerint csalt is,mert ketten lőttük (én az Arnikusz szettben voltam) és szerinte alig sebeztük.Inspect-eléskor láttam,hogy a pajzsos drón volt neki berakva.. Szerintem nem csalt,szépen játszott.
Várom azt a yaahl kesztyűt,kíváncsi leszek a backfire puskával... mentem countdown-t is,a társam szerint ott is megadhatja (mondták már többen),kételkedtem benne,mert nincs a countdown listában a jele.Mindegy,kipróbáltam.Beraktam a kesztyűt és adtam neki egy esélyt,feleslegesen.Az a fekete zónából lesz meg.Finomítgattam a sniper szettemen is.A nemesis puska nem nekem való (gondoltam ezt legelőször.. :-/ ),nekem nem húzott olyat,mint amilyet olvastam hallottam.1milliókat sebeztem vele mindig,volt amikor 200e-ket. :-/
Ebben a szettben: (chainkiller-rel)
Ez a m44 többet sebzett,volt amikor jóval!20m fölött!!
Aztán elolvastam rendesen a nemesis talent-jét.. :-/
Ha vki eddig nem próbálta a nemesis-t,fogadja meg a tanácsom és a ravaszt (elsütő bill.) ne csak röviden süsse el,hanem tartsa nyomva mint a célzást! :-/
Más számok jöttek ki. :-) -
NoOne1976
őstag
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #28798 üzenetére
Fasza.. :-/
Belekezdtem felirattal.83 próba!!
Nagyon kitartó! :-)"...(néhány esetet kivéve) nem lehet exo-t kraftolni, hanem újrarollolni..."
Szóval akkor egy új memento-val ne is kísérletezzek. (Csak egy példa volt.)NoOne: Van kb.70db. egzotik komponensem,tudnék próbálkozni egyszer-kétszer,de már csak akkor fogok ha nem lesz nálam az éppen craft-olni készülő tárgy.Bár pár napja azt mondta egy játékostársam,hogy azokat ne költsem semmire,kell majd az expertise-nél..
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO