Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
Én esténként (20-21 óra után) többnyire ráérek, viszont annyi kérésem lenne, hogy aki jön, azért egy normális DPS buildben legyen már, (GlassCanon kizárva), mert ne raboljuk egymás idejét.
DH-ra tökéletes a jól bevált 3 Providences Obliterate+Vigilance tálentes full piros build (lehet mellé még Coyote mask, Fox térdes, Contractor kesztyű, vagy Grupo, Ceska, esetleg Fenris az AR miatt).
+1 normális AR (Carbine7, PoliceM4, MK16 esetleg FAMAS) DTTOOC attribbal, RPM-től függően Strained / Optimist talenttel.
A végén a drónokat én megoldom, meg a 2. bossnál a tankot is, szal mindenhol mindenki más jó a full piros DPS-ben.Ha összejön 8 olyan ember, aki még sosem játszott együtt, akkor szerintem épp elég lesz a taktikát együtt lehozni, semmint, hogy nem odaillő buildek miatt kelljen szívni. Mivel nem speedrun, ezért nem kellenek spec buildek, a specializációkat elosztjuk, hogy legyen mindenhol minden.
-
szatyor1972
tag
Nekem jó bármikor.
-
ulmikukac
tag
Sziasztok, en is szivesen jonnek raidelni! Hetvegen es hetkoznap is raerek a kovetkezo masfel hetben.
-
capulet75
addikt
válasz
szatyor1972
üzenetére
-
capulet75
addikt
Szuper! Az már 7, csak össze kell valahogy szinkronizálni, amikor mindenki ráér.
#27991Zen_Ronin: köszi, lehet megpróbálom.
Megvolt a 20-ik lvl 10 legendary Boss farm single, targeted AR, és még mindig nem dobott Bighorn-t.
Sőt, semmilyen exotic-ot sem, pedig előtte sima heroicon volt boss, ami egyszerre kettőt dobott. Mondjuk ilyet sem láttam még előtte, de azért 10-ből 3x simán jött valami exo, legendaryn meg semmi.
-
Zen_Ronin
tag
válasz
capulet75
üzenetére
Szia!
Keresd Martin Nedecký-t a fb-on!
Itt_ Tom Clancy's The Division 2 Hungary megtalálod!
A Klánunk tagjai jó arcok.
Azt nemtom van e felvétel, vagy hely, de egy próbát megér!
Hívatkozz rám bátran: Zen Ronin
-
-
sony309
őstag
Ma este 10 CD-ból egyet sem sikerült maradéktalanul megcsinálni.
-
capulet75
addikt
Két srácot én is tudok, akkor az már 5. Egyébként ha sikeres lesz a buli, akkor szívesen rámennék a Regulusra is.
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Dobok egy kontaktot, próbálok én is szervezni társakat. Kell a 8 ember, vagy elég kevesebb is?
-
alibiman
aktív tag
Elképzelhető, hogy a bluescreen bugos? Ti. amikor felviszem a stacket 50-re, és megölöm a megjelölt mobot, véletlenszerűen teszi rá az státuszt a haverjaira. Nektek mi a tapasztalatok?
Update.
Nem csak nekem van ezzel gondom: [link] -
ulmikukac
tag
Sziasztok, van meg valahol esetleg egy aktiv kozosseg/klan akik raidelnek vagy csak kozosen grindelnek?
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Felpofozlak fájnifog!!
-
Anonymus23
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
Az Eagle Bearer az Dark Hours exkluzív. A fent leírtak szerint eshet.
Iron Horse exluzív:
A Ravenous csak itt eshet, random.Regulus: Ehhez meg kell csinálni egy projektet (ezt a projektet akkor kapod ha megcsináltad a Foundry és a Future projekteket) és utána fixen esnek az alkatrészei a bossokból, az utolsó alkatrész pedig a loot ládából kinyitva fixen esik.
Ez minden héten kiszedhető karakterenként heti 1x, az elvárás, hogy ne legyen se az inventoríban, se a stashben Regulus (azaz egy másik karakternél kell, hogy legyen), ilyenkor újra dobja az alkatrészeket (Kell hozzá egy Polica Magnum 686-os, hogy le tudd kraftolni, de ez kraftolható is) -
DiamondBack
senior tag
Azt lehet tudni hogy a két raid közül melyiknél milyen Exo-ra van esély?
-
-
NoOne1976
őstag
-
granini
őstag
válasz
sony309
üzenetére
Hát toborozz pár ember t és vigyétek el magatokkal.. énseúgyszülettem hogy mindent tudtam, vittek carryztek magukkal a nagyok, mondták hova álljak mit lőjek mit honnan kell aztán lett kulcsom és nyitottam ládát.
És nyitottam és nyitottam és olyan 25.-re beadta az EB-t, aztán mentem Raid2-t és nyitottam és sose adta be a Ravenyőst és azt klántárstól kaptam
-
sony309
őstag
Menni kéne egy raid-et!
-
granini
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
javaslom hogy nézz végig egy "how to raid.." tipusú videót Youtube-on, egyszerűbb mintha elkezdjük itt leírni neked.. a lényeg - és ezt fogod látni a videóban.. - minden raid pálya szakasz végén egy bizonyos fix helyen van a földön ilyen kis fém doboz. Ha mindent jól csinált a 2x4 fős raid csapat, akkor ezek hozzáférhetőek lesznek, és ott szépen egyesével sorba álltok és mindenki kiszedi a saját kulcsát. Az a tied, nem tudja más odaadni.
Ha ezekből a kulcsokból eleget (4-et..?) összegyűjtesz akkor a raid pálya legvégén a főboss kill után lesz egy nagy nagy nagy másik raid láda amit ezzel a 4 kulccsal nyitsz ki. Na abból a ládából eshet a raid exkluziv exo fegyver.. -
capulet75
addikt
válasz
sony309
üzenetére
2x vagy 3x írtam, de senki nem dobott, nem is reagáltak rá. szóval leszoktam róla.
#27964Anonymus23: a kulcsos dobozokat nem szoktam nyitni, csak végig megyek, és a végén miután nyerünk, mindent felszedek, de a kulcsoknál ez van kiírva: 00
-
Anonymus23
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
De ilyen nincs! Mármint amit neked dob kulcsot, az a tied, más nem veheti fel előled.
Szoktatok kulcsos dobozt nyitni egyáltalán?
Tudod, hogy miről beszélek?Razorbacknél meg a végén a ledobott loot oszlopokban van a kulcs, szal kellene lenni kulcsodnak ha felveszed a végén a lootot.
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Magányos farkas vagyok, nincsenek sajnos csapattársaim, és azt az 1 fix kulcsot mindig lehalásszák előlem, legalább is a kulcsoknál nekem két nagy kövér 0 szerepel.
Lassan kezdem elengedni ezt a Eagle Bearer dolgot. -
Anonymus23
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
Nem.
Keddenként van reset, a reset utáni első raiden egyrészt minden boss dobhat, másrészt fel lehet venni a kulcsokat (4 kulcsdoboz, és a végén Razorback is dob egyet). Ha ez az 5 kulcs megvan, akkor lehet nyitni a loot ládát ami a Razorback mellett repülő rakterében van, ez a láda bármikor tud dobni EB-t.
Minden karakternek külön Raid élete van (külön gyűjtik a kulcsokat), azaz ha van 4 karaktered, akkor hetente 4x tudsz úgy futni, hogy egyrészt vannak kulcsos dobozok, másrészt a bossok is dobhatnak és a végén tudsz ládát nyitni (már ha nem cseszitek el a kulcsok kiszedését).
A kulcsos dobozok csak hetente 1x adnak kulcsot: 1 van az első boss után, 2 a második boss után, 1 a 3. boss után + Razorback doba végén 1-t.Ha a heti első raid megvolt és nem dobott neked EB-t, akkor más vállalkozószellemű játékosokkal elég csak az UTOLSÓ bosst farmolni, mert az nem csak heti 1x dob kulcsot, hanem mindig. Erre írtam, hogy 5x kell megcsinálni Razorbacket és megint tudsz nyit ládát.
Ezt 100x is meg lehet csinálni egy nap. -
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor heti 5x kell raidet nyerni, és lesz láda? Akár egy nap alatt is?
-
Anonymus23
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
Karakterenként heti 1x eshet a bossokból.
Karakterenként heti 1x tudsz kulcsot kiszedni a ládákból és tudsz nyitni ládát a végén.
Kulcsot lehet még farmolni, hogy csak az utolsó bosst csináljátok az mindig fixen dob egy kulcsot már akkor is ha a heti kulcsozás ki van szedve a ládákból, azaz 5 utolsó boss kör után megint tudsz nyitni ládát. -
capulet75
addikt
Szóval, ez az EB farm hogy megy? Mert akármennyi raidre megyek ( igen, a megfelelőre ), akkor sem dobja.
-
fudi2002
nagyúr
Megy nálatok ez a fos?
-
capulet75
addikt
Nemesis jöhet ládából?
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Lement végül, este 10 után, le tudtam tolni. Meg a Cpt. Lewis is.
Igazad volt, tényleg jópofa küldetést csináltak, és nem is volt könnyű.
2. nekifutásra lett meg, hero 3 directiva, solo-ban.Ha késő délután állok neki, vagy kora este, akkor szét fagy, ha inkább késő este fele, akkor meg nagyon ritkán fagy ki?
Most pl. egyszer sem fagyott ki, igy késő este tájékán.
Én már nem tudom ezt követni......Más:
Viszont nekem ez hiányos, neked/nektek is? A manhunt végeztével. -
nyamsas
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mit triggerelek?
Xander bounty-t nem tudom megcsinálni, mert folyamatosan kifagy.
4x mentem neki eddig, 1x jutottam el a végéig, de akkor is ki fagyott.
Én tehetetlen vagyok. Nem tudok vele mit kezdeni.... -
Anonymus23
veterán
válasz
nyamsas
üzenetére
Most miért triggereled?
Egyébként az utolsó küldetés kifejezetten jóra sikeredett, elég nehéz lett heroic+5 direktíva.
Olyan mintha végre nem lett volna ott a főnök, és szabadjára engedték a képzeletüket, már az adott lehetőségekhez mérten.
Az a küldetés kiefejezetten tetszett.
-
nyamsas
aktív tag
Nem tudom megcsinálni a 4. manhunt célpontot. Folyamatosan kifagy.....
EZ a game most olyan állapotban van, mint egy Early acces státuszban lévő játék.
De azért kivánunk a fejlesztő csapatnak, kellemes nyaralást, hogy rohadnátok meg...

-
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ha public matchmaking-el tolod akkor nagyon nagy a szórás.. csak pár példa..
- volt olyan CD ahol mindenki 2000 SHD felett volt, jól mozogtunk, kés a vajban, mindenkinek minden világos volt, simán lehoztuk, szinte bántam a végén hogy nincs olyan opció hogy "stay with this team".. mertugye perfekt csapat volt de CD után azonnal bont..
- volt olyan CD ahol már az elején 1-2 player disconnect ovlt és fokozatosan vmiért leamortizálódtunk.. mire a helikopterhez értünk volna 3-an maradtunk, esélyünk se volt..
- volt olyan CD ahol megvolt végig a 2x4 fő, de alacsony rutin miatt elbuktuk.. fetrengtek mindenhol, ketten másik helyre mentek, stb nem sorolom, nem adta ki..Szal ha mész 10 public CD-t abbol 2-3 tuti ilyen vegyes lesz..
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976
üzenetére
Igen kb ezek vannak, modnjuk annyi, hogy szerintem nem annyira lassan megy, de lehet csak úgy éreztem, az biztos, hogy 15-16-ig pörög, utána belassul a korábbiakhoz képest.
SHD pont: Van olyan klántárs, aki vagy 20 karaktert húzott fel, és abból szedte ki az SHD-t, mert ő élvezte a karakter húzást, a 10. után már 2-2,5 óra alatt megvolt neki egy, SHD 4000 körül van. Kinek mi jön be
, ja és ez után jön még ugye maga a szintezése a cuccoknak, ahhoz is komoly SHD kellhet, mert azért nem olcsó, és a materialok elég lassan jönnek. -
sony309
őstag
CD-n vagy a Hunterek lettek erősebbek vagy mi játékosok gyengébbek, de 10-ből 1-2 megy végig úgy, hogy a végén a huntereket is sikerül leszedni.
Vagy csak én vagyok szerencsétlen. -
NoOne1976
őstag
A napokban jutottam el oda, hogy elakadt a fejlődésem expertise 15-ös szinten. Specializációk, skillek, exo és neves fegyverek/itemek vannak hátra. Hiába játszok, borzalmasan lassan halad. (Dz exkluzív szetteket még könnyen meg tudtam oldani, mivel megvoltak és felvettem, és így gyorsan ment a dolog)
Jól gondolom, hogy most már csak két út van?
1. Nagyon sok játékkal nagyon lassan fejlődni és egyszer majd meg lesz a 20-as szint
2. SHD pontból húzni a szintet, majd új kiskari, mindaddig, amig nincs meg a 20-as szint. -
granini
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Biztos hogy sznob leszek és nagyképű, de én is azt gondolom hogy (drága) PC-n játszani az egy szint, meg talán egy kicsit más "közösség" - persze taplók mindenhol vannak, nade könyörgöm mobilja minden baromnak van = minden barom mobilon játszik.. tudom sántít az egyenlet kicsit de egy 6800XT-vel a gépben meg egy 144hz-es monitorral az asztalon lécci hadd ne keljen már egy noymorék telefonon játszanom..
Tehát én is várom hogy mivel lep meg a gamer világ engem PC-re, illetve amivel meglep azt mikorra halasztják

-
DiamondBack
senior tag
-
sith7
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
-
Bird
addikt
Ez a mobilos division komoly? Április 1 rég elmúlt már....
-
granini
őstag
válasz
nyamsas
üzenetére
Én tök sima crites dps buildben használom, használtam eddig is a spotter talentet. AR (M4 vagy Carbine 7 + M1A rifle) Technician spec a laser attachment miatt, és onnan bármilyen tetszőleges dps combináció (3 horgonyos, 1 fenris, GS, cseszka, fox prayer, contractor gloves, vigilance hátizsák, akármilyen maszk, lehet coyote is..) eddig sima spotter talenttel mentem, ha kiesne critesben a Closer akkor betenném a buildbe próbának. Bukok vele 15% CHD vagy esetleg 10% AR szettbónuszt, de talán a perfekt talent kompenzálja.. amúgy valszeg nem éri meg de akkor is kell

-
Joccc07
addikt
-
nyamsas
aktív tag
válasz
granini
üzenetére
Spotteres assault szettet én még nem raktam össze, sőt szerintem a sima pulse-t a Div 2-ben nem is használtam még...
Nagyon nyomatják ezt a Heartbreaker szettet, nekem annyira nem fekszik, szóval hanyagolom.
Van eltéve maxos Kingbreaker fegyó, lehet hogy a jövőben összerakok egy spotteres szettet, de biztos hogy nem a Heartbreaker szett lesz az.
Ha tudsz, tudtok ajánlani, olyan spotteres szettet, ami nem a Heartbreaker-hez köthető, azt szivesen megnézem. Viszont copyzni nem szeretek szetteket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Rendszeresen nem, de DUA-t pl letolom, mert ott azért ritkán van, hogy nem működik jól akármilyen csapat, Capitolium az első pár percben kiderül, hogy működőképes-e a csapat, ha nem, akkor inkább lépek hamar, Rosevelt pedig felejtős nálam, mivel a végén általában a skille hikózás szokott menni, és sokan nem is tudják, hogyan kell azt csinálni, így inkább nem szívatom magam. Perse ezek forgóban, csak akkor ha a heti roll rajtuk van.
-
Deck
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Talán lesz majd valami új, jó szett, aztán rá 1 hétre nerfelik.
Új túlélő játékmód, új pvp, új sztori dlc stb. Ezek kellenének.
Heartland-et nagyon várom mert, látszik csak alibi már a D2 nekik. De ezek szerint akkor késni fog, megint, bár ez már rendszeres náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sőt, semmilyen exotic-ot sem, pedig előtte sima heroicon volt boss, ami egyszerre kettőt dobott. Mondjuk ilyet sem láttam még előtte, de azért 10-ből 3x simán jött valami exo, legendaryn meg semmi.

Nagyjából egyik a másik rovására....