- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
válasz
zenekes #31792 üzenetére
Az előző szezon feladatai sokkal nehezebbek voltak, főleg miután megszüntették, hogy meg lehet csinálni a lőtéren. Ráadásul azt csak egy embernek számolta.
A mostani szezon feladatait lazán meg lehetett csinálni pár nap alatt és ha csapatban ment azt ember mindenkinek számolta.
-
Anonymus23
veterán
válasz
zenekes #31787 üzenetére
Amit ki akarsz maxolni, abból nem lehet semmilyen módon rajtad, se fő, se al attribútum.
2 féle módon csinálhatod meg, vagy ezeknek a keveréke:1., Pl full sárga skilles buildben lövöldözöl és tolod felfelé a piros/kék pontokat.
2., Vagy berakod az Aktív Módosítót (piroshoz Assault Link, kékhez Security Link, sárgához tech Link), amivel percenként aktiválni tudod, hogy maxra tolja az adott egységet. Két aktiválás között resetelni kell (pl legránátozod magad)
Én inkább játékkal toltam, a végén meg hibrid módon:
A Brooklyn küldetéseket toltam skilles buildben, amikor meglett a piros/kék maxon, akkor legránátoztam magam (lenullázza ilyenkor a gyűjtött értékeket), majd elnyomtam az éppen berakott linket, megint gránát, és mehetett tovább a játék, gyűjtve megint a piros/kék pontokat.A sárga/kék az viszonylag hamar meglett, mivel 99% vagy full piros buidlben, vagy ha PFE build az 50-50 piros és kék. Skilles buildet jellemzően csak Challangek letudásához használok. Mementora/Ninja hátizsákra vigyázni kell, azokban ugye minden is van
-
-
-
Elims
veterán
válasz
zenekes #24582 üzenetére
Na ezt nem tudom.A számok most oldalt azt mutatják,hogy a jelenlegi puska jobb.Igaz,abban már benne vannak a módosítók.
Viszont azt nem tudom,hogy azokban a számokban benne van e a skill-enkénti +7.5%. ?
Nyitok egy pár egzotikus ládát bízva abban,hogy ad egy full-osabb capacitor-t -vagy craft-olok- és próba közben kiderül hogy teljesít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged