- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
arnikusz #11196 üzenetére
Nem lesz, 27K alja a vége kb ha van ~6db offensive slotod, bennük átlagban ~5% os modok és a chest & bp AWD összege cirka 23-25% egy top közeli P416 esetén.
Elérhető a 28K de brutál jó Firearms modok és über ritka chest(13+) & bp(10+) AWD attribok kellenek hozzá, valószínűtlen.
-
Bird
addikt
válasz
Csoffadalom #11187 üzenetére
Nem ertem a koncepciot, de biztos op.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Anonymus23 #11190 üzenetére
Mi a rekord?
GAbre: Xbox-on is van ez a hiba, elég idegesítő tud lenni de egy restart megoldja.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #11188 üzenetére
-
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23 #11186 üzenetére
Köszi.
Azt tudja valaki mikor lesz végre kijavítva a spec ammo hiba?
Hetek sőt hónapok óta szarakodik.
De most már van,hogy fel se enged venni,hiába üres a tár is akár. -
GAbre
veterán
Üdv!
2 kérdésem lenne:
A bekarikázott részekkel kapcsolatban.
-Kb 2 hónapja megvan a jobb oldali item.
Azóta ennyire tudtam felvinni max,és ahogy látszik ez a lehetséges 50% sincs.
Hol tudnék lootolni,olyan itemet,amivel efőlé mehetnék?A chalange(ritkán). meg heroic küldetéseken kívül mindent csinálok.
-Illetve,hogy ahogy képen is látható,nem tudom %-os armorra cserélni a tulajdonságot.Ez normális?
2 másik itememen tudtam(bár ott is szintén alacsony az érték~ 20%),de ezek 2-3 hete vannak csak meg.
Még dobhat. -
regener
veterán
válasz
Csoffadalom #11180 üzenetére
Akkor Képek / Uplay / Div2
-
válasz
Csoffadalom #11174 üzenetére
Dokumentumok\My Games\Tom Clancy's The Division 2\Screenshots\
-
need
addikt
Sziasztok..
némi SHD vadászta indultam csak megakadtam megpróbálom körbe írni...
na most ez egy épület sarkán van magasan csak nem tudom hogy lehet oda feljutni egy darú lóg be de nem lehet rá felmenni..
hogy a bánatba lehet oda feljutni..?!
persze van még egy de az is fos helyen van de majd azt később kérdezem meg
a térképen az is látszik.. -
Csoffadalom
tag
Helló, kérdésem volna megint. A lementett képeket hol találom?
-
i@lex
őstag
válasz
TTomax #11165 üzenetére
A múltkori total 30% armoros cucc is 12-16-os klánban, ezért is kérdeztem milyen szintű klánban van a cucc, mert érdemes mindenhol körbe nézni.
Arra lennék kiváncsi hány féle vendor van klán-szinteken. Van a 12-16, meg a 2x-30, és még?
Eléggé átgondolatlan az egész, az ember azt hinné a maxos klánban lehetnek csak ilyen finomságok, erre nagyon nem. Szerencsére millió open klán van különböző szinteken.
-
pilipi
aktív tag
-
Maxxy10
addikt
Na sikerült először elérnem a level 30-at kb 26 óra alatt. Jó érzés
Innentől most mit kell csinálni?
A speciális fegyverbe honnan lehet töltényt szerezni? -
tiger10
tag
Box-on nálam is vannak gondok a frissítés óta. Játék közben egyszer csak nem működnek a gombok pl. nem tudok lőni, de tárazni igen vagy fegyvert cserélni. Aztán kis idő múlva megint tudok lőni, elég fura. És a DELTA is újból megjelent hosszú idő után.
-
pzstm
titán
nagyon régen használtam photo mode-ot (Xbox-on vagyok), most viszont az Exotic holster quest utolsó állomásához kéne az idő miatt....
elrakták valahova és nem találom?
Vagy fáradt vagyok vagy béna, de ott nincs ahol eddig volt
előre is köszönöm ha tud segíteni valaki!
-
Garsza
veterán
Ez a gear
Így megépíthető ha kiesnek a megfelelő szettelemek? Az érdekelne elsősorban hogy lehetnek e ekkora értékek egymás mellett az egyes szettelemeken. -
-
Nagus
senior tag
válasz
Gigant20 #11135 üzenetére
Pont ezt írtam, hogy csinálom. Azóta elfoglaltam még plusz kettő Hyenas 4-es CP-t és az sem adott. Egyedül csak a True Sons adott elsőre. Outcast sem adott az első 4-es foglalásnál.
Lassan már a tervrajzra emlékeztet amikor hiába foglaltál 3-as vagy 4-es CP-t nem kaptál belőle. Most már legalább azt adja... -
Nagus
senior tag
Kinek mi a tapasztalata az exo fegyvertok farmolással? Én foglaltam három 4-es CP-t, mindegyikből egyet és csak egy alkatrészt kaptam.
-
John Marston
csendes tag
válasz
Hublot #11130 üzenetére
most ment Follow the flow. (megihletett)
Nem tudja senki, hogy honnan jöttem,
azt, hogy hány zsákot is kaptam tőled,
ködös a múltam, nem ismeri senki,
nincs okom a DZ-be visszamenni.
Sose voltam gazdag, de megvan minden,
tegnap egy Eagle bearert kaptam ingyen,
sok irigy szempár nézett rám vádlón,
de lesz@rom őket, az exot imádom. -
válasz
Anonymus23 #11125 üzenetére
valamelyiknek van emp-je is, talán buddynak?
az eagle bearer falloffja 35m, a p416é 25. nem csak nagyot lő, de messzire is. az 1es és a 4es helyen a két dagi között ~40 méter van (ha jól emlékszem a 4esnél a fenti karzatról az 1es kilövő 46m).
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #11125 üzenetére
Egyszerre jött le két arany mob, egy arany kutya, meg a dagi, még nem volt olyan hogy mindketten megfeküdtünk volna Habuval de ez sok volt.
Mindegyik pont ránklátott szögben, elbújtam a kutya elől hogy lőhessem a dagi fejét, erre oldalbalőttek.
Elvetődtem egy fedezék mögé, elkapott a kutya, ezt még túléltem.
Indítottam a drónt, az bírta pár másodpercig, közben elkezdett lőni a másik arany mob.
Megjelent egy drón a semmiből..
Mivel közben nem volt kill, beproccolt az EB és feküdtem is, mire felkeltem a dagi végébe épp hogy be tudtam segíteni.És még mondja valaki hogy nem izgalmas a raid..
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #11121 üzenetére
Igen, de ez hányszor előfordult már, hogy 1-2 valakinek a net gondjai miatt ilyen irdatlan lag van. Pl Pixi az elején mondta is, hogy az ő szemszögéből a fél csapat lőtte a semmit, majd hirtelen megjelent a fekvő mob.
Egyébként egészen L&B-ig nem akkora gond, mert lehet kompenzálni, de ott minden ilyen lag hatványozottan büntet, vagy túl van lőve az egyik, vagy már nem lövöm, mert lement róla az OC, közben meg dehogy.
Ezért írtam, hogy ahogy kiesett Pixi, azonnal meglett a kör, mert valószínűleg azt láttuk már mi is, amit a szerver is megélt.
Tipikus példa erre amikor 1 hitelnek a kutyák, vagy nem szed fel a hive, ilyenkor szerver lag van ezerrel...A vége is sima ügy, még lagosan is, maximum hosszabb egy picit.
De az EB nagyon durva, az egyesről lőttem le a kettes pufiját, amikor mindenki elfeküdt a kettesnél, biztos lőtte más is a hármasról, mondjuk ott sem sokon múlt a wipe, de az kétségtelen, hogy ott legalább van esély bőven kompenzálni. -
arnikusz
veterán
válasz
-=Jam=- #11123 üzenetére
Rajtam még az a Ghila mellény van állandóan amit Tier 5-be történő fellépés után dobott, sikerült rápakolni 14%AWD-t, van rajta páncél és élet meg a modokba plussz armor és total almor, meg természetesen 4% LMG sebzés, 1.5% csak a fegyversebzés a módon és van 3% sniper sebzés.
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #11116 üzenetére
Akkor ma este ha lesz hely megyek egy kört veletek.
Édes istenem mi lesz ott. -
arnikusz
veterán
válasz
Hublot #11114 üzenetére
Ne kéresse magát mint egy szűzleány jöjjön, amilyen szerncséje van lehet az első próbánál esik.
Ahogy Anonymus leírta az összefoglalóban kell egy porondmaistró és no felesleges szöveg.
Pl. tegnap amin voltam, ahogy Tommy írta nekem is rekord idő, de olyan csendben koncentrálva ment, hogy mielőtt kimentünk volna a végére megjegyzésre került mi ez a nagy csend. -
Synaptic
senior tag
válasz
Anonymus23 #11098 üzenetére
Egy amatőr kérdés. Itt hogy "pörgeted" rekalibrálod a fegyvert 4 x ?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Hublot #11114 üzenetére
Nyugtató?
Nem tudom miről beszélsz?26-28 perc alatt lemegy úgy, hogy közben a kulcsokat is kiszedjük, egy ember kifagy és várunk rá 2-3 percet, wipe nélkül "kényelmesen".
Ez alatt azt értem, hogy nincsenek igazából összehangolva a csapatrészek, van jó pár ismert lehetőség most már, hogy hogyan lehet gyorsítani (pl Sharpshooter signature fegyvere, vagy a másiknak az íjpuska stb., A&E szett).
Tegnap Tomi véletlenül 1 hitelte az egyik bosst a gázos etapnál, amikor már csak 1 armor csíkja volt, mindenki meglepődött, mert 1 armorról + full Hp-ról hirtelen eltűnt. Először azt hittem, hogy egy hatalmas lag.Egy szívatósabb rész van, de ha mindenki tud legalább 2 dologra egy időben figyelni, akkor az is 2 perc nekünk. Nem tudom, hogy honnan veszed az infót (Pixire ne figyelj, az képes PvP szettben bejönni raidre, ahol még a piros mob is kettéhugyozza), de ma már nem a 16 órás etapok vannak
Gyorsabban lemegy mint egy Falcon Lost
-
Anonymus23
veterán
válasz
Hublot #11104 üzenetére
Igen, ekkora a különbség.
Ezzel a fegyverrel viszont át kell mennem Sharpshooterre, mivel ennek jóval nagyobb a recoilja, de a sebzés miatt megéri, mert gyakorlatilag 20%-al nagyobbat sebez mint (ahogy most kiderült) az ugyancsak majdnem maxos P416-om.Pixivel tegnap este még néztük a normalizált sebzését, ott is hatalmas a különbség.
De heti 1 run nem a világ, neked is van PvE szetted szerintem, azokkal le lehet futni maximum fél óra alatt.
Tegnap lement 4 raid, ebből 3 az bőven fél órán belül volt ha jól rémlik, a 4. volt egy kicsit nehezebb, de ahogy Pixi kapott egy Deltát heten pikk-pakk befejeztükMondjuk ha jól értelmeztük a TU 5 leírását, akkor elvileg Heroicon is dobhat a boss, és ha ez igaz lesz a EB-re is, akkor úgyis az lesz, hogy akinek már van az megosztja, mivel csak egzotik alapanyag függvénye a maxolás (na meg a szerencse, hogy hanyadikra ad be magas sebzést).
-
BenSopra
tag
RAID exclusive marad az EB:
https://twitter.com/thylander/status/1144314333310148610?s=12
-
i@lex
őstag
válasz
Hublot #11105 üzenetére
Tisztázzuk.
Nem azért nem jó a pvp, mert a streamerek nem játszanak vele, az csak egy következménye.Egyszerűen, mivel az egész játékmechanika megváltozott, így sokkal lassabb, körülményesebb lett az egész, ez vagy tetszik valakinek, vagy nem, a számok a vagy nem felé zuhannak.
Én összesen 5-6 meccset játszottam vele, 4-szer ugyanazok ellen...
Szóval nekem nem kell a szokásos köreiteket mantrázni, a szemet kiszúrja, hogy hogyan is teljesít a játék ezen része.
Az overhyped ismerőseim 90%-a 2 hónap után elfelejtette a játékot, ha akarok valamit csak az agyhalott lfg, 8 emberes raid... persze, részeg vagy massive.
Ingyenes hétvége, a játék lassan egy mozijegy árából megvásárolható, de tényleg millió kis apró tény, amit nem lehet nem észrevenni.
Ezekszerint mégis.
-
Hublot
őstag
Ha widdz meg sleepy csapatra gondolsz akkor nagyon nem jó irányból közelited a pvp-t.
Div 1-ben no recoil macro scriptel játszottak kb 100m-ről bekaptad fejre az összes golyót. SleepYo még aimot is használt (nem minden esetben). Div2-ben a brutál csalások nem működnek illetve a recoil is nagyon kicsi pont a scriptel csalók miatt. Ha valaki használja a no recoil mouse scriptet akkor az hipfire fog kitörölni nagyon gyorsan. Persze ebben az esetben jelented mert egyértelműen csal. -
Hublot
őstag
válasz
Grat hozzá.
PVP-ben ha tényleg ennyivel erősebb az EB akkor kb esélyem sincs egy p416-al.
Nekem ezzel annyi a problémám, hogy az összes többi ar kuka. -
arnikusz
veterán
A steamereket csak hagyjuk mind haszonleső bennfentes mokeyik, ha olvasod a redditet, vagy az Ubi fórumot leírták, hogy a Clanok szépen tudnak fejlődni ezek nélkül. Ja és még egy nekik érdekes módon stabil servereik vannak, míg pl. Raiden többször beleszaladunk szép laggokba .
-
i@lex
őstag
A streamerhouse, a division egyik legnagyobb “pártolója” 3 napja destiny-t streamel...
Elvagyok én is ezzel a játékkal, és imádom a looter-shooter játékokat, de vakon sem kell lenni. :-)
-
cikasz
őstag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jogász topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest