- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kolbi_30 #13978 üzenetére
A “régi” szép idők, amikor megjelenése után milyen nagy szó volt egy heroic tidal.
De nekem még az is megvan, hogy mennyiszer sikerült esni-kelni egy cp foglalásakor. Persze közel se optimális buildben voltak ezek, viszont akkor is jóval nehezebb volt minden alapból. Most meg... azért unom meg, mert semmi kihívás, csak hülye balansz ötletek. Plusz tu6-tal kiherélték a cp mókát is.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Kolbi_30 #13949 üzenetére
Én 15-ös vagyok és a küldetések olyan semmilyenek. Unalmasak. Most kaptam egyet, hogy öljek meg mindenkit egy helyen... Mintha eddig máshogy lett volna. Lehet velem a baj, de a Div1 tényleg érdekesebb volt ennél. A Settlementes jó ötlet, de hogy nem tudom magam beleélni meg együttérezni a helyzettel az is biztos.
-
Habugi
addikt
válasz
Kolbi_30 #13909 üzenetére
"..vagy 10 éve nem jelent meg játék amiben lett volna rendes story.."
Mint az olykor-olykor igencsak elkámpicsorodott legényshég holografikus háziorvosa felírok őfő khálbászshágának egy végigjátszásnyi Witcher 3-at, napi 2x1..
A post többi részével egyébiránt egyet kell értsek, sajnos.., azért kár..!
-
törölt tag
válasz
Kolbi_30 #13775 üzenetére
Van persze, de fegyvert farmolni kész szenvedés. Jó típus, kettő megfelelő talent és jó sebzés. Persze most buffot kapott sok minden, de ettől még egy jó fegyver mellett a használt build kb minden tulajdonsága picit háttérbe szorul és elviselhetőbbé válik, ha közel se tökéletes.
-
törölt tag
válasz
Kolbi_30 #11482 üzenetére
Szerintem a játék végi statisztika is szerepet játszik ebben.
Sokszor inkább választanak egy vagy kettő plusz kill-t, ahelyett hogy felkeltenék a földön fekvő társat.
Persze sok az idióta is ez nem vitás.(#11483) noxon: nem te mondtad pár hete, hogy nem sok tartalom van a játékban és unod? Vagy valami hasonló volt.
-
Anonymus23
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest