- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvalaki
aktív tag
-
Bird
addikt
-
pzstm
titán
-
törölt tag
A “régi” szép idők, amikor megjelenése után milyen nagy szó volt egy heroic tidal.
De nekem még az is megvan, hogy mennyiszer sikerült esni-kelni egy cp foglalásakor. Persze közel se optimális buildben voltak ezek, viszont akkor is jóval nehezebb volt minden alapból. Most meg... azért unom meg, mert semmi kihívás, csak hülye balansz ötletek. Plusz tu6-tal kiherélték a cp mókát is. -
s4hu|SyD^
addikt
Én 15-ös vagyok és a küldetések olyan semmilyenek. Unalmasak. Most kaptam egyet, hogy öljek meg mindenkit egy helyen... Mintha eddig máshogy lett volna. Lehet velem a baj, de a Div1 tényleg érdekesebb volt ennél. A Settlementes jó ötlet, de hogy nem tudom magam beleélni meg együttérezni a helyzettel az is biztos.
-
Habugi
veterán
"..vagy 10 éve nem jelent meg játék amiben lett volna rendes story.."
Mint az olykor-olykor igencsak elkámpicsorodott legényshég holografikus háziorvosa felírok őfő khálbászshágának egy végigjátszásnyi Witcher 3-at, napi 2x1..

A post többi részével egyébiránt egyet kell értsek, sajnos.., azért kár..!
-
törölt tag
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Bird
addikt
-
soo277
őstag
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Gigant20
tag
-
Hublot
őstag
-
sith7
félisten
-
törölt tag
Szerintem a játék végi statisztika is szerepet játszik ebben.
Sokszor inkább választanak egy vagy kettő plusz kill-t, ahelyett hogy felkeltenék a földön fekvő társat.
Persze sok az idióta is ez nem vitás.(#11483) noxon: nem te mondtad pár hete, hogy nem sok tartalom van a játékban és unod? Vagy valami hasonló volt.

-
_Kondor_
tag
-
Anonymus23
veterán
-
TommyS_27
senior tag
-
arnikusz
veterán
-
Hublot
őstag
-
Panther_KMB
csendes tag
-
Madoc
veterán
-
tiger10
tag
-
Madoc
veterán
-
-=Jam=-
addikt
-
Ra's al Ghul
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nekem még az is megvan, hogy mennyiszer sikerült esni-kelni egy cp foglalásakor. Persze közel se optimális buildben voltak ezek, viszont akkor is jóval nehezebb volt minden alapból. Most meg... azért unom meg, mert semmi kihívás, csak hülye balansz ötletek. Plusz tu6-tal kiherélték a cp mókát is.