Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, most a szerver patch után már nem voltak ingadozó nehézségű küldetések, viszont helyette akkora makrolagok jöttek be, hogy néha 5-10 secre megállt minden, majd gyorsítva lejátszotta a történteket...

Az meg különösen meglepő, hogy javították az NPCk objektumokba való klipelődését, cserébe most a játékosok halnak bele tárgyakba, de úgy, hogy nem lehet őket éleszteni, mert nem tudja a gugolós animációt középre pozícionálni a játékosnál.
-
eje
csendes tag
Bocsánat a noob kérdésért, csak nem biztos jól értem... ha a Nemesis-hez minden alkatrészem megvan, már csak a blueprint kellene, akkor meg kell várnom, míg a BankHC invaded lesz, és csak akkor kapom meg? Hetek múlva, mire sorra kerül?
-
DrJaka
aktív tag
1es CP-k is dobnak "specializáció pontot"?
-
Garsza
veterán
Van valami frissítés is? Ha igen akkor mekkora?
-
Anonymus23
veterán
Mennek a szerverek....
-
Anonymus23
veterán
válasz
Hublot
üzenetére
PvE-re IS jó

Nem azért toljuk le naponta akár többször mintha eshetne, hanem gyakorlásképpen, és talán ez a mód még az ami egy kicsit is kihívás PvE szinten.
A másik meg, hogy azért elég sokan vagyunk már a klánban, és sokan szeretnének hetente 1-2x (legalább) bekerülni, ha másért nem hát a heti 1x-i loot esélyért/karakter... -
TommyS_27
senior tag
válasz
BenSopra
üzenetére
Én olyat láttam, hogy kidobta valakinek a csapatból a streamer meg donatelte a pénzt (150 dolcsit) és kidobta neki.....

(#10679) EasyAC
Eléggé OP igen.
Eagle’s Strike: Accuracy increases as you continuously fire, up to +100%. Headshot kills grand +100% reload speed, +35% damage and the tenacity buff for 10 seconds. The strength of tenacity is increased by 1% for body shots and 5% for headshots.
Tenacity: 20-80% of damage taken is delayed until the buff expires. All of the total delayed damage is reduced for each enemy killed while the buff is active, up to 100% with 5 kills.
Protected Fire: While holstered, gain +10% bonus armor while firing your current weapon.
-
Hublot
őstag
Annyira op ez az EB, hogy mindenki erre izgul?
-
BenSopra
tag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Most őszintén, bárki, de tényleg BÁRKI, látott olyan videót, akár YT-n, akár Twitch-en, hogy konkrétan a felvétel alatt dobta az EB-t?
Tudom, Jamnek megvan, tehát van rá esély, de hogy minden WR-es teamben MINDENKINEK megvan ez a fos, akiknek ELVILEG ugyanolyan drop rate van..
Nálunk meg ha Anonymus 20-25 raidjével számolunk, összesen egy? Nincs a clan settingsben egy "EB drop" yes/no gomb? -viccelek- -
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ezt a bekorlátozást annyira nem értem... De, hát ez van majd pár hónap múlva fixen dobja a Raid vége

-
-
BenSopra
tag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Már van rá mód ahogy látjuk ugye, amíg 1-2 óra volt addig nem volt rá igény, de így hogy 30 perc körül már reálisan le tudjuk tolni, akár 3-4 is kifér a csapat idejéből. Én szeretek minél többön ott lenni hogy tanuljam, plusz ebben még érzek kihívást a játék többi részével szemben, plusz ha esik/ESNE EB, akkor az sokat segíthetne.

-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Akkor elkezdjük majd szervezni, de tudod hogy szeretnek megvárni, úgyhogy valószínűleg nem indul nélküled, ezek most úgy sem gyors körök lesznek a ládák miatt. Holnap jöhetnek inkább a 30 alatti próbálkozások, hátha esne pár EB ami segítene a csapat DPS-én!

-
Anonymus23
veterán
válasz
BenSopra
üzenetére
Ha fenn vagytok TS-en előtte, akkor szervezhetitek, én kb 8-kor már leszek.
8-tól is mehet már egy, de akár előtte is ha megvagytok, lehet indítani a raideket, csak ahogy a klánszabályzatban benne van, legyen egy vezető, aki megmondja adott esetben a tutit, elkerülendő a túl sok főnit és a félreértéseket!
Ha L&B nem kavar be, akkor simán lemegy 30 perc alatt is, a plusz sebzés miatt a végén már 2-2 kört spórolunk.

-
-
Kolbi_30
őstag
Mi a nemesis lvl 500 max sebzese? Nekem elsőre 345k pörgött rá.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Majd este kiderül

BTW nincs kedved/kedvetek rekordot futni? Jó lenne bemenni 30 alá
-
TommyS_27
senior tag
14:00-tól 3 órás leállás...
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Habugi
üzenetére
Szerintem az nem a mechanika része, hogy bevárja, egyszerűen mikor Buddy odaér elkezd healelni, amikor Lucy odaér elkezd lőni, és ez az esetek 99%-ban majdnem egyszerre történik meg. Most pont akkor kezdte ezt el Buddy, mikor Lucy lőtt, így ő nem indult el befele. Sajna szerencsétlen helyzet, mert így Buddy-t se lehetett lőni, főleg, hogy a hipfire-t is kiszedi már Lucy pörgője...
Addig van idő lelőni az overcharge-ot, ameddig nem ér be középre, de most eleve ott állt bent ez volt itt a fő probléma.
-
Habugi
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
& #10640
Ezzel annyi a probléma, hogy bár való igaz miszerint magát az overchargeot a saját healje váltotta ki és eleve középen állt, amit elmulasztasz figyelembe venni az az, miszerint a középre hergelt overcharge féle agyament Healjével eddig megvárta amíg Lucy is beér mellé középre.
Ilyenkor volt egy nagyon rövid időablak, amíg lehetett mindkettőt lőni míg Lucy befut mellé, na ez most nincs. Nézd meg hova boostolta magát mire Lucy végül mellé áll, lazán elkezdte nélküle.
-
-
válasz
BenSopra
üzenetére
nem Norbi, hanem én. és nem számított lóf@szt sem, nincs jó ar szettem, se jó ar-em. egy szóló, armor on killes pve szettem van az arhez, és kb egyszer sem tudtam lehúzni az aggrót akkor, amikor lelőttük. ebből ítélve dps csökkenés volt nálam, nem növekedés.
rádásul el is felejtettem visszarakni a rifle-t a végére, úgyhogy ott is estem-keltem, meg bújócskáztam a sárga mobokkal, mert se tankom se dpsem sincs benne megfelelő. -
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Erre mondtam neked, hogy az ideális az lenne, ha valaki betárazva csak azt figyelné hogy Buddy mikor kezd el healelni, hogy azonnal lőhesse. Viszont így meantime DPS-t vesztünk, meg időt is.
Tegnap ahogy -ha jól emlékszem- Norbi átváltott puttyogtató rifle-ről AR-re, meg is lett rögtön, lehet az a DPS növekedés is számított. -
-
válasz
Habugi
üzenetére
szerintem szokjunk hozzá, hogy ez így marad. a massive az ilyen bugokat nem javítja túl gyorsan, szóval egy ideig biztosan így marad.
csak erős idegzetűeknek:
seb lafotry (ő csinálta a raidet) azt írta twitteren, hogy nem változtattak sem boomer, sem buddy healjén. egyetlen dolgot javítottak, mégpedig lucynál a blind fire-t. viszont működik a berzerk lmg-vel, gondolom ezt fogják javítani.
-
-=Jam=-
addikt
-
arnikusz
veterán
BenSopra kéne indítani egyet 20-kor?
Na valamit még jobban.....
Maintenance - June 20th, 2019
Greetings Agents,Update: The maintenance has been postponed, see below for new times.
The servers will shut down for maintenance Thursday, June 20th 14:00 AM CEST / 08:00 AM EDT / 5:00 AM PDT. Estimated downtime is approximately 3 hours.
Patch notes will become available during the downtime.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division 2 Team -
BenSopra
tag
Ma este nem fog érdekelni meddig szívunk a két döggel, a végén muszáj lesz ládát nyitni!

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Laptop nyomkodást nem próbáltátotk?
Azon gondolkodtam, ha hétvégén kimaxolom a Gunnert, azt megpróbálnám a gránátja, de különösen a Banshee-je mit segíthet pl. a végén a drónoknál?
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Azt nem tudom, mert nem voltam ott, de ebben a videóban ez nem bug volt, hanem a szerencsétlen egybeesések eredménye.
15mp-nél túl lett lőve Buddy ez volt az egész okozója, ugyanis ott elindul középre, utána Lucy-t kezditek el lőni, viszont Buddy meg pont belekezd az overcharge nélküli healjébe, így bekerül overcharge-be, és mivel már ott áll bent középen nem kell sehova menjen egyből hozzájön a b@szó overcharge-os healje is.
Így kívülről nézve teljesen normális, ami történik, persze a játék közben ezt nem lehet elemezni, ott nekem is elborult volna az agyam
Ezért jó, hogy fel van véve. -
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Kb. az van ugye, hogy megint hozzányúltak ehhez a részhez is, és kissé eltolódtak az arányok, amikor meglettek, akkor kb. úgy nézett ki, hogy én cicáztam Lucy-val az egyik sarokban az ottani fal körül, miközben Ben lőtte, meg néha én, de én csak annyira, hogy ha lement rólam az aggro, akkor újra rám figyeljen, míg a többi 6 ember pedig lőtte Buddy-t.
Így kvázi újra kellett írni a taktikát, mivel van amikor elsőre lemegy, és van, hogy sokadjára, ugye ez sok mindetől függ, mert a két kutyát nem lehet vezetni, mert néha rajtam van az aggro az egyik sarokban, de simán a másik fele megy a kutya
Egyébként annyiban nem áll meg a dolog, hogy ezt megcsinálta akár úgy is, hogy nem volt benn középen, és nem lehetett róla lelőni az OC-t.
-
-=Jam=-
addikt
-
Habugi
veterán
(#10634) TTomax:
Patent, lassan be is hozhatnád végre RAID-re!

Más..
Aki képes elérni bármilyen Massive-os emberkét az igazán megkérdezhetné, hogy mit is látni a videón mert elég nehéz eldönteni h perverz humorérzék, bug vagy esetleg bármi más-e ?!?!

A hangot jobbnak láttam kivágni alóla..

-
regener
veterán
Ha van ismerősöd akinek már megvan a Gunner,
oldja fel a Banshee pulse variánst és azt felcharge-olva akár a lőtéren is is működni fog a confuse. A mobok táskáját hiába lőttük, hiába volt rajtuk az effekt egyet sem számolt el úgy... Azutáni tierben pedig sima 50 pulse kell majd, az pedig küldetésben nem számolt el egyet sem, csak a táblákon azis... 
-
pzstm
titán
ez a confuse kill-ból egyetlen egy sem akar számolódni/összejönni, nem is értem

-
Maxxy10
addikt
Új vagyok a játékba még csak most leszek lvl 14 de ahogy nézem ez a call for backup semmit se ér mert senki nem jön segíteni.
-
-=Jam=-
addikt
Vagy talán mást nem izgat egy nyaklánc, amiért kap X ezer xp-t meg két lootot, és simán csak továbblép rajta, ha nincs neki. Én pl. egy darab napi projektet sem csinálok meg mert semmi értelme, ameddig azzal szarakodok, lemegy egy küldetés, ami minden szempontból többet ad.
A heti is csak addig volt érdekes ameddig adott tervrajzot, de már azt sem ad.
-
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen lehetne ignorálni a dolgot.
Engem sajna azért idegesít,mert ahogy már itt is párszor elmondtam,nagyon sok "buggal" találkoztam rendszeresen ,többel,mint szinte bárki talán,és ez sajnos nem csak a játékban van így...(De itt legalább kicsit jobb)
És a legtöbbször hiába nézek utána,hogy miért(lásd ma is 2-3 órát lootoltam mielőtt írtam ide),nincsenek válaszok.Van igen,hogy néha figyelmetlen vagyok,ez mindenkivel van így gondolom.
A sodáról annyit,hogy én csapatban bountykat és küldetéseket csinálok,magamtól nem nyitottam automatát(túl sokáig lootolja és cp material nem kell),és ha csapatban valaki nyitott nem esett(matematikai pech/"bug").
És mikor elkezdtem keresni 1edül automatát 30 percig vagy 1 óráig legalább csak nyithatatlan automatát találtam,vagy nem esett sóda.Köszönöm válaszod amúgy

-
Anonymus23
veterán
Mit ad az a projekt ami ennyire fontos?

A múltkor írtad a soda-t mint ritka, közben ha nyitogattad volna az automatákat, akkor dögivel van. Nekem pl most 46db.
De vannak ilyen ritka dolgok, amik csak elvétve kerülnek, pl arany nyakláncból nekem is csak 1 van (pár darab már ment projektbe), vagy akár a Toy Car, amiből csak 3 (ebbből is votl már projektes pár db).
Ez ilyen, lépj túl rajta mert csak felbosszant. -
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
"De tegnap este kiléptem a klánból, szal..."
Rezgett a léc, hogy visszajöhetsz E?
-
l.skywalker
titán
-
BenSopra
tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Teljesen mindegy hányszor tolod le, egy héten így is, úgy is egy ládát tudsz nyitni jelenleg, ami akárhogy nézzük mindig az első nyitás lesz.
Akkor lenne érdekes az, hogy csak az első nyitás adhatna, ha minden run dobna kulcsokat és ki tudnál nyitni heti 10-20-30 raid ládát. -
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
A kis képen az a 35k armor az azért annyi mert ott már beleszámolja azt a kb +25% armort ami a gearemen van, szóval ott azt látni, hogy mennyivel fog a valóságban növekedni az armor.
Bár akkor lehet, hogy a crafting asztal is azt az értéket mutatja ami a rajtam épp lévő bónuszokkal élni fog majd?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
De tegnap este kiléptem a klánból, szal...- aha átmentél a 30%-os armorért.

-
Nagus
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Óóóó! Ez működik, nagyon köszi!
-
Nagus
senior tag
Urak! Azok akik az alap verziót vették és csinálgatják az új specializációt, a kettes szint habos 30 ölését miként teljesítették? Én elég sok módszert elpróbáltam, de egyik verzióval sem számolja az öléseket. Próbáltam hogy 1) én habosítom az npc-t és leölöm 2) kilövöm a hátán a cuccot és utána ölöm le 3) próbáltam stori küldetésben és csak simán a map különböző pontjain... Még azt nem próbáltam egyedül, hogy amikor engem habosítanak le akkor ölök npc-ket.
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
A patchnotes-ban a sharpshooter headshot damage változtatása sem volt benne.. :/
-
Anonymus23
veterán
válasz
Habugi
üzenetére
De simán lehetett reset utáni első ládabontás?
Bár ennek sincs sok értelme, mivel kulcsok csak az első nyitásig vannak...
Nekem még 2 hét a ládanyitás, mivel jelenleg nulla kulcsom van, a boss nem dobott még egyet sem pedig 22x toltam le végig a raidet...De ha már KPX, ehhez képest Jamnak a leges legelső run alkalmával 2x is dobott exot, ebből az egyik ugye az EB volt, szal nem tudom.
Nekem is dobott már exot (Merciless), de EB-t nem
De tegnap este kiléptem a klánból, szal...
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
többen írták redditen, hogy változtattak a raiden.
pl. lucy már lelő, ha az aoe-ja alatt blindfire-ozol. -
nádzson sukár lett a named fegyverek skinje.

-
gunner walktrough. redditről loptam.

-
arnikusz
veterán
válasz
Habugi
üzenetére
Pedig még matematikáztunk is, hogy a láda 10% feletti eshetőséggel dobhatja míg a bossok fejenként 1% ha jól emlékszem. Semmi gond Csütörtökön mindenki összeszedi az 5 kulcsot, de nem mert a nyomorult ajtó bugos- nálam mardt 2 db, így ha megyünk és nem vág ki akkor megint próbálkozunk a ládiccsal.
Ui:
Megkérjük szépen Anonymus elvtársat ne írogasson demonesztáló negatív hsz-eket a főuborka fórumra és akkor talán léveszik a loot zárlatot a Clanról.
-
Habugi
veterán
válasz
BenSopra
üzenetére
Utána még toltam 5 missönt randomokkal, ebből két groupnál is volt egy-egy ember akinél EB volt, hasonló tréfarépa gear/build mellett mint amit a DuA-s csóka használt.

Úgy néz ki boldog-boldogtalannak dobja csak nekünk nem.., jah, rákérdeztem amúgy mindkettőnél, a repülős/kulcsos dobozból szedték ki, nem boss drop volt egyik shem továbbá egyik sem reset utáni első raid volt.
Mostantól amúgy mindenkinél rá fogok kérdezni ha látom, főleg az utóbbira, elég hamar értékelhető képet fog adni mert kb tényleg mindenkinek dobja csak a KPX-nek nem.

-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
túl körülményes effektíven használni, ha majd használható lesz a pajzs valaha, akkor egy valami pajzs+pisztoly buildhez el tudom képzelni.
-
válasz
pottyoske197
üzenetére
Szia!
Nem kicsit elrontották a Generic mod használatát. Amíg a táskádban vannak, addig nem fogod látni őket, csak azt, hogy foglalják e helyet. De ha fogsz egy olyan lila vagy kék felszerelés tárgyat (pl. mellény) amin van mod slot és megnyitod a mod menüt (pc-n az F) itt már elérhetőek lesznek, de csakis itt. Annyit tehetsz, hogy vagy eladod őket vendornak, vagy az előbb említett mod menüben vagy a vendornál kijelölöd mindet szemétnek (pc-n V), aztán szétbontod az összeset. Esetleg belebakolod lila cuccokba és azokkal együtt rakod a stashbe. Használni már csak és kizárólag kék és lila felszerelésben lehet őket. De legalább így nem foglalják a helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)