- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
batorpeti
tag
Értem, akkor a shortból való kistoppolódás után azért figyeljük a counter trendet hogy mikor lehet visszalépni short irányba. Ez olyan mint amikor ráépítenék, csak itt a nagy counter trend miatt ideiglenesen kiszállok hogy ne adjak vissza sokat a piacnak.
De akkor ezek szerint ez is meglehetősen szubjektív dolog, ki hogyan látja. -
batorpeti
tag
Ja, értem, de akármekkora értékekre változtattam ezt a mágnes érzékenységet, nem változott a helyzet.
Nekem Tadawul és Admiral Markets demo számlán csinálja ezt, máshol nem próbáltam. Viszont most hogy írtad végigpróbáltam az összes elérhető US részvényt Tadawulnál, és valóban nem mindegyiknél csinálja ezt. Nálam #CAT, #GE, #JPM, #WMT pl jó, a többi rossz. -
person
senior tag
Lehetséges, hogy úgy van ahogy mondod.
Pár napja nyitottam egyet mikor beszéltünk róla, azóta használgatom eddig semmi furcsát nem tapasztaltam. 500Eur-val indítottam 1:100 áttéttel. Sajna így azért van kockázat de talán még belefér kis szerencsével. Volt összesen 180Eur-s profitom de sajna bent maradt egy longom ami most -64-en áll. Tehát így csak 615-ön állok 680 helyett. -
person
senior tag
-
person
senior tag
Tadawul-nál szeretnék nyitni eddig is ezen gyakoroltam, megszoktam és a felülete is normálisnak és gyorsnak mondható androidon.
Megfogadtam a tanácsod nyitottam egy új demot ami a tervezettel azonos: mini 500Eur, 1:100 áttét. Próbálom óvatosabban kezelni, és remélem mindenben megegyezik az éles számlával. 0.05 loton én is vacilláltam ezért is néztem meg oandát de az meg nagyon nem fekszik nekem droidon. Próbálkozom még tadával.
Kösz a hsz-t. -
Fecdzo
senior tag
Sztem nincs értelme sok devizapárt figyelni, hiszen a korrelációk (azonos lábak) miatt legtöbbjük vagy ugyanúgy, vagy egymás tükörképeként mozognak. Persze ez legfőképpen attól is függ, hogy milyen TF-en dolgozik az ember. Én inkább swing párt vagyok (nagyobb stopp) ott meg elég nagyok a hasonlóságok...
-
brd
nagyúr
Én, saját szemmel egyszerre kb. 3-4-et vagyok képes érdemben figyelni. Viszont írtam egy egyszerű EA-t, ami nagyobb mozgásoknál szól, vagy akár pozíciót is nyit, ha olyanok a feltételek (beállítás kérdése), ez az érdekesebb devizapárok chartjai-ra "rá van téve", így kb. 10-12 vel foglalkozom összesen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest