Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_AnTi_
tag
válasz
ForexGuru #4349 üzenetére
Szia!
Bocsánat, hogy csak most írok, de mostanság kevés időm van fórumozni (pörög a frank, ugye
). Viccet félretéve:
A "sokat tanultam a tanfolyamon" alatt nem feltétlen azt értem, hogy a stratégiáról tanultam sokat (bár fény derült egy-két - addig még homályos - részre is), hiszen azt megbeszéltük, hogy fent van a neten is, némi utánajárással SZINTE minden megtudható róla.
Természetesen alapvetően azért mentem oda, hogy ezt megtanuljam, de rájöttem, hogy bizonyos elemeket felhasználok/beépítek a sajátomba és azzal jobban járok (hiszen azt én alakítottam ki a saját ízlésemnek/stílusomnak megfelelően). Ami először meglepett, hogy Péter is ugyanezt ajánlja - én csak ezen elgondolkodva világosodtam meg.
De az eredeti kérdésedre visszatérve: Igazából Péter pénzhez való viszonyáról, annak kezeléséről és "nézeteiről" (ez most nem teljesen jó szó, de nem jut eszembe a megfelelő
), felhasználásáról és egyszerű, ámde praktikus és egyben gyakorlatias pénzpiaci szemléletéből tanultam. Alapvető dolgok ezek, sokan tudják is ezeket, de az ember csak akkor gondolkodik el rajtuk, mikor valaki mástól is hallja: miért nem így csinálod, mikor ez a logikus?
Egyébként nagyjából morhange és Dzoli kollégák FRANKón (
) leírták a lényeget.
brd: Szerintem is úgy tekints rá, mint a munkád gyümölcse. Megdolgoztál érte, hiszen írtad, hogy mennyi energiád van benne. Neked nem a szalag mellett kellett állnod vagy lapátolnod egész nap, nekem meg kellett szerezned ezt a tudást, aminek birtokosa vagy. Sok ember előtt ott a lehetőség továbblépni, mégsem teszik, mert lusták, nem hisznek benne. Te megtetted, megdolgoztál érte, ez a jutalom. Szépen tedd majd zsebre ha a stopjaid aktiválódnak, aztán valahogy jutalmazd meg magad!
-
Dzoli
tag
válasz
ForexGuru #4349 üzenetére
A Péter egy nagyon jó előadó, és nem beszél hülyeségeket. Egy jó tanfolyamon nem feltétlen hallasz új dolgokat. De segíthet abban, hogy az a rengeteg információ amit lassanként összeszedsz letisztuljon, és összeálljon a fejedben. Ráébredj olyan elvekre, és összefüggésekre, amik eddig is ott voltak, csak te magadtól valahogy elsiklottál felettük. A végén pedig úgy jössz ki, hogy megint tanultál valami hasznosat. Ha pedig mégsem érzel így, szó nélkül visszaadják a pénzedet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Max (USB-C) - narancs
- ZBook Studio 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Sigma 70-200mm f/2.8 DG OS HSM Sports ( Nikon ) - Újszerű -
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest