Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
Sziasztok.
Régebben próbálkoztam éles forexen de nem volt rá sok időm ezért vagy sem, de nem nagyon jött be.
Azóta is csapongok a témában és érdeklődnék mi a véleményetek az iránymentes kereskedésről?
És melyik brókert ajánljátok erre a kereskedési formára? Mely brókernél van rá lehetőség ahol nem szükséges nagy kezdőtőke de gyakorlásként mégis élesen menjen. Vagy egyáltalán kis tőkével van e lehetőség?Sry ha rossz helyen vagyok.
-
person
senior tag
Lehetséges, hogy úgy van ahogy mondod.
Pár napja nyitottam egyet mikor beszéltünk róla, azóta használgatom eddig semmi furcsát nem tapasztaltam. 500Eur-val indítottam 1:100 áttéttel. Sajna így azért van kockázat de talán még belefér kis szerencsével. Volt összesen 180Eur-s profitom de sajna bent maradt egy longom ami most -64-en áll. Tehát így csak 615-ön állok 680 helyett.
-
person
senior tag
-
person
senior tag
Tadawul-nál szeretnék nyitni eddig is ezen gyakoroltam, megszoktam és a felülete is normálisnak és gyorsnak mondható androidon.
Megfogadtam a tanácsod nyitottam egy új demot ami a tervezettel azonos: mini 500Eur, 1:100 áttét. Próbálom óvatosabban kezelni, és remélem mindenben megegyezik az éles számlával. 0.05 loton én is vacilláltam ezért is néztem meg oandát de az meg nagyon nem fekszik nekem droidon. Próbálkozom még tadával.
Kösz a hsz-t.
-
person
senior tag
válasz
batorpeti
üzenetére
Köszönöm a választ kariad-nak is! Van bennük igazság elismerem.

Volt,hogy 500Eur-profit volt egy pozin de ez csak egyszer. Áltatlában 30-és 80 de nem ritkán150 között szoktam zárni. 0.1 - 0.15 és 0.2 lot között szoktam nyitni. Van hogy idővel többet is ha annyira elmozdult. Leginkább a ritkább, már szélsőséges árfolyamokra indítok bátrabban. Ezeken elég sokat szoktam fogni de van, hogy napokig nyitva kell hagynom de így még nagyon keveset zártam mínuszban. Azt is inkább azért mert meggondolatlan voltam eleve rosszat nyitottam vagy csak rosszat nyomtam és idő előtt zártam androidon.
Tadawul technikai elemzését is figyelni szoktam és ha van időm nézni akkor nyitok rá 0.1-0.15lot körül.
Természetesen élesben biztosan óvatosabb lennék és amennyire lehet kisebb kockázattal az elején. És persze kevesebb nyitott pozícióval mert most van, hogy 5-8 is nyitva van és minin nem tudom mennyi a megengedett és mennyi ideig lehet nyitva, ezért is kérdeztem.
Tadawul-ról van vélemény? Van valami negatívum amivel tisztában kéne lennem mielőtt nyitok éleset? Még egyszer köszönöm a válaszokat, igyekszem nem elkapkodni, de azért a lelkesedésem valamennyire megőrizni.
-
person
senior tag
Sziasztok.
Új vagyok a témában de érdekel a dolog és szándékomban áll a közeljövőben éles számlát nyitni első körben 500Eur környékén 1:100 tőkeáttéttel. Jelenleg Tadawul-nál van egy demóm ahol 3 hét alatt már majdnem megdupláztam az induló tőkét.(Sajnos nem minivel indítottam..) Itt szeretném nyitni az éles számlát is, egyrészt mert megszoktam másrészt mert androidon jól kezelhető felülete van és az mindig az embernél van. Többnyire azon használom, akár munka vagy bevásárlás közben.
Oandát is próbáltam de kevésbé jó a felülete. Persze nem ez kell, hogy legyen a fő szempont de úgy érzem sokat segít.
Mini számlán mennyi pozit lehet nyitni és meddig tarthatóak nyitva?
És milyen meglepetés,változás érhet a demo számlával szemben?
Esetleg Tadawul helyett más (jobb) alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

és batorpeti-nek is!
Tudja valaki esetleg? Tadawul Mini számla konkrétan.
Tadawul technikai elemzését is figyelni szoktam és ha van időm nézni akkor nyitok rá 0.1-0.15lot körül.
Oandát is próbáltam de kevésbé jó a felülete. Persze nem ez kell, hogy legyen a fő szempont de úgy érzem sokat segít.