Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Rtings az amerikai verziót tesztelte. Amúgy is egy óriási vicc, hogy egy tv típus különböző paneleket kap iszonyatos képkülönbségekkel. A DV hiánya megint érthetetlen. Ezek 1000 dolláros készülékek. Samsungból max. QN90-et vennék, de az meg iszonyat drága.
Az OLED tévék meg beégés-veszélyesek. Szóval nem lehet találni kompromisszum-mentes tévét 1 millióért sem.
Ezért nem vagyok hajlandó kiadni 250-nél többet egy tévére. Majd, ha megoldják az OLED-betegséget, akkor veszek újra tévét.
Ami nagyon tetszik a Samsungokban, az a hátulján lévő kábelvezető csatornák. -
Redneck
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Ezt a szürkés kékes dolgot nem tapasztaltam, és játékoknál sem volt ilyen hibám. Olyan mintha valamelyik réteg problémás lenne a panelnél. Érdekes. Nekem pont a HDR fényerő ami kevés, egyéb gondom nincs vele. A rendszere meg kifejezetten gyors, sem LG, sem Samsung vonalon nem volt ennyire gyors egyik TV sem, amit próbáltam.
Vissza kell vinni aztán dobni még rá, és venni egy Q80A-t vagy jobb Samsungot. Azokkal is lesz kompromisszum, csak más téren.
-
csƵ
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Nekem is most jutott eszembe, hogy úgy ment vissza a szervizbe, hogy semmiből nem jelentkeztem ki (Netflix, Youtube, Gmail fiók) Ilyenkor mi a megoldás? Azt a tévét már nem kapom vissza. Mi lesz annak a sorsa? Érdemes itthonról minden eszközről kijelentkeztetni a fenti appokat? Lehet ilyet?
-
Redneck
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Xboxon csak 1-2 cím van ami problémás, de gondolom patchelik őket. Ezek 60 fps fixes, Unreal enginere épülő verekedős játékok, illetve az új Halo, quality módban. Minden más oké. PS5-ön egyelőre csak Sony TV-kkel működik, de valóban ígértek egy fw frissítést.

Nem tudom milyen tartományban megy, de szerintem 30-120Hz között simán, mert az RDR2 30fps lockos, és 120Hz módban sincs vele, semmilyen képhiba.
Szerk:
Egyedül a HDR fényerő ami nem jött át, de ennyiért nem is vártam sokkal többet. Ha nem ezt vettem volna, akkor 90-es szériás Samsungot, de az plusz 140k, és annyit most sajnáltam rá. -
Redneck
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Van VRR, csak az nVidia és a PS5 nem támogatja a Freesyncet.
Xboxszal tökéletes, jó a képe, szépek a színek, a VRR is jó, még 100-120 fps között is. A HDR fényerő lehetne erősebb, a panel homogén, zavaró képhibáktól mentes. Az összerakottság és az Android rendszer frankó, én ajánlom. VA Samsungom volt előtte.Netflixre, játékra, filmezésre és valamennyi TV-re vettem, nem bántam meg.
-
Saccco
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Sötétben a sötét jeleneteken látszik, hogy nem teljesen fekete. Amint feltűnik valamilyen világos részlet mindjárt feketének látszik, ami az. LCD panel az ilyen.
Netflix-en nagyon jó, mert vannak normális Dolby Vision és DV IQ anyagok is.Én nagyon elégedett vagyok vele, igaz durva akciós áron vettem. (275eft 65")
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Búcsú a sajtreszelőtől?
- Torrent meghívó kunyeráló
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor