Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueye

veterán

válasz RVR400 #34422 üzenetére

Pont hogy nem érted. Ketten beírtuk hogy van ahol jól működik ha esetleg valakit ez érdekel, ilyen készülékkel.

• turho

addikt

válasz RVR400 #34422 üzenetére

Tényleg tiszta olyan, hogy egy tv-t próbálj meg befejezni otthon - szoftveresen, majd a maradék hibáival meg legyél el. Aztán jön a hardver, azon segíteni meg nem tudsz, mert gyenge. De még talán külső, drágább eszközökkel menni fog.
    Én mazochizmusból olvasgatom azóta is a fórumot. Úgyahogy, ismert hibákkal 3 éve megy az öreg 728, a frissen szervizelt cserepanellel :DDD de szóval egyrészt mégegyszer ilyet nem...másrészt egyet elismerek. A képe szép lenne. Ha nem hazudtak volna a 4k120 ügyben, ami 4k60 a valóságban, vagy váltottsoros 2k120, homályosabb képpel. Ezért a pokol tüzén égjen el, aki ezt így belehazudta a képembe. De hát akkor igen újak voltak a TCL-ek, "jó áron", és rengeteg elégedett emben. (Akiket nem érdekelt, vagy nem ismerték be, hogy ezer apróbb-nagyobb baj van ezekkel.
    Szóval a nagy "Gamer" tv, kamu 120 Hz, üzemképtelen VRR, néha akadozik ezzel-azzal, de cserébe lassú. Olcsón vettem. Volt ám hype meg külföldi jó tesztek is. Soha többé.
    Együttélek vele. De rengetegen nem tanulnak belőle, ahogy elnézem az azóta keletkezett sokezer hozzászólást :F vagy jó páran vannak, akiknek ez egy érdekes hobby, reszelgetni, flashelgetni, tesztelgetni hetente több órát, aztán elégedetlen vagy részben elégedett formában megpróbálni élvezni a nép-Qledet.
    Jó darabig azért nézegettem vissza, hátha megjelenik egy tényleg hibátlan, midernebb, jó árú utódmodell, ami lemossa a gyalázatot. Arra talán lecserélem.
    Na isten őrizzen....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés