- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
4, illetve 4.5 méterre 75 colon még Nintendo -val sem lesz rossz. Ott ugye van pár alacsonyabb felbontású játék. Bár van aminek így is jobban áll, ha kézben van. Kisebb kijelzőn.
400k az most jónak tűnik, de nem igazán követtem ezt a méretet. Ahogy látom például eMAG -nál sem nagyon van saját készlet (csak külső kereskedő), hogy valamelyik 10+ százalékos hétvégi akcióban be tudd húzni jobb áron.
-
freeland0806
tag
Nekem testvérem volt ma az Euronicsban és megnézte a Hisense-t is meg mellette a C805öt sőt a C655-öt is. Szerinte a Hisense észrevehetően gyengébb mindegyiknél, pedig csak demók mentek mindegyiken ahol azért megpróbálják kihozni a maximumot a tévéből általában. Pont ma beszéltem vele erről. Bár nyilván ki tudja hogy volt kalibrálva, de őt nem győzte meg. Szerintem is nézd meg inkább személyesen. Én is filóztam rajta, de aztán úgy voltam vele, hogy inkább TCL.
-
ρσгτσ
addikt
Igen, szoftveres.
ADS az IPS. Szerintem engedd el... Főleg ilyen belépő mini LED kategóriában. C805 egészen más kategória. Ha van a közelben például egy Euronics, akkor érdemes oda benézni. Akár pendrive -on vitt anyaggal is, hogy ne a demót, vagy valami trágya minőségű anyagot nézz rajta.
-
ρσгτσ
addikt
Nem tudom milyen árakat kapsz, lehet jobbat, mint valamelyik kereskedőknél. Pl. Telekom vagy egyéb kedvezmény miatt.
Viszont kereskedőnél nézve, a két fenti TV -hez képest némi plusz pénzért már van 75C805. Ami kevésbé kompromisszumos, mint a másik kettő. Ebben az árkategóriában ez szerintem nem sok különbség és elég jó TV.
Ez már nem fér bele?
-
zedok
őstag
Mit gondoltok - TCL 75C655 Pro vagy Hisense 75U6NQ? Utóbbi mini ledes (240 zónával) előbbinek pedig nagyobb fényereje van. Erre a kettőre esett a választásom - árban nagyjából ugyanott vannak. Viszont tudásilag csak a zónák számát találtam kritikus különbségnek. Meg egyik VA paneles, másik ADS Pro. (tehát utóbbinál talán rosszabb a kontraszt - elvileg)
-
blueye
veterán
Biztosan nem Edge Lit.
Próbálom keresni neten hogy a 65C745 és a 65T8B miben más (ha jól látom hangban jobb a T8B) illetve hogy FALDos-e az utóbbi. (most olvasom itt hogy "Elvileg" nem) Ennyire új hogy nincs róla elég info? Vicc hogy a honlap alapján sem tudom eldönteni, nem vett még valaki innen?
(ma venném a 65T8B-t alzáról (5 év gari) de szeretek teljes info birtokában lenni)
-
mrmft
senior tag
Elvileg sima direct led, nincsenek zonak, nem FALD. Gyari leirassal sokra nem mesz... eleg nagy a homaly, ahogy en latom a T8B korul.
C655 Pro es C745 ami biztosan FALD ott vannak zonak, es a mini LEDeknel. T8B arban en inkabb a C745-ot vennem (csak hangban jobb a T8B), vagy kicsit tobbert C805/C765.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest