Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Milyen szolgáltatóval? Nekem Digi/ONE hálózaton jó minden csatornán (55C6K). Bekapcsolás után kell neki 1-2 perc, mire lefrissül, de utána már jó. Optikán jön be egy routerbe, onnan megy koaxon tovább a TV-khez.
Én az LG HDD felvevős BluRay lejátszómmal szívok hasonlóan, ami a TV-hez van kötve. Azon sokszor vacakol a műsorújság, eleve egy óra fix elcsúszás van (német cucc, kintről volt hozva, szerintem eleve rosszul kezeli valamiért az itteni időt, hiába állítom be jól), de azt már megszoktam, ahhoz mérten állítom be a felvételeket. De néha össze vissza megy a műsorújság is és ilyenkor a felvételre időzített műsorokkal gond van. Én már gyanakodtam gyenge jelre is, bár a képpel sosincs gond.
-
ρσгτσ
addikt
Ez nem árkategória kérdése. Egyes gyártóknál, bizonyos régiókban már nincs erre lehetőség. Pl. az említett Samsung -nál sincs, de ott szerviz menüből bekapcsolható. LG -nél pedig az új modelleken is elérhető.
Engem ez a két funkció nem igazán érdekel, így nem jártam utána, de érdemes lenne körülnézni a neten, hogy van -e erre megoldás, mert úgy olvastam TCL -nél is van olyan régió, ahol elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- SnowRunner
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor