Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunor27
csendes tag
Köszi,így már látom szerencsére nekem nincs pc-n ez a hiba,sajnos enyém más nekem csíkok vannak de hétfőn már viszik el szerviz elvileg cserélik a tv vagy a kijelző ezt az infot kaptam itt egy kép a hibáról ahol látszik ez a fehér csík ami 1s látható és random időként megjelenik ,akár videó vagy egyéb ,plusz a lentebbi képen a szöveg mellett zöld sávok láthatók ez is akár játékon belül is
-
Hunor27
csendes tag
Sziasztok
Valaki használ C7K típusú tv Pc-n 144hz frissítés (játékmód,VRR, ALLM) mellett és játékoknál jól működik nincs csíkozódás neki időközönként?
-
Hunor27
csendes tag
válasz
DaemonX
üzenetére
Szia
Köszi az írást a tv-ről nekem a csíkos rész már jelentkezett a vásárlás után szinte egyből 144hz és egyéb hibák még pc-n, olvastam külföldi fórum hogy nagy eséllyel szoftver hiba,plusz lett egy pixel hibám is ,kértem rá javítás holnap elvileg viszik el, ügyintéző infó szerint ki cserélik mert hogy kijelző hiba,neked mi lett a történet vége a Tv-vel
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi