Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne a véleményetekre. C805, PR telecom, CAM kártya KOAX-on, antenna bemenetre kötve. Már régebben is előfordult, de egy kikapcs vagy teljes újraindítás megoldotta. A jelenség, néhány csatornánál, amire van előfizetésem kiírja, hogy kódolt. Mivel a leírt megoldás nem működött, leadtam hibára. Csináltak egy kártya frissítést, de nem javult meg. Kérték, hangoljam újra a csatornákat. Ez megoldotta a gondom, de azóta minden csatornán ilyen az adás.
[kép]
Szerintetek TV hiba lehet vagy a szolgáltatással van valami? Még annyi, hogy 2 előfizum van, a másik TV egy LG LA620, azon minden tökéletes. Átcseréltem csak a kártyát, s a modult is, de ugyan azt produkálja, s a másik hibátlan. Ma már nem, de lehet felcipelem az emeletre a TCL-t, s akkor a kábelt is kizárhatom, ráadásul, ahol ketté osztja a két TV felé az adást, ott is volt csere.
Még annyi, hogy pár napja álltam át 486-ra, de a hiba később jött.Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor