- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
válasz
zsolt501 #36860 üzenetére
Szia!
Nem írtam, de a jelerősséget néztem 100/100 volt minden csatornán. Azóta teszteltem, történt egy s más. Antenna, mindig TV, jel 90/90 körül. Adás hasonló hibák, de nem ennyire drasztikus. Kivettem a modult hiba megszűnt. Vissza a PR kábel+modul, cslista törlés újrahangolás hiba ugyanaz. Modul ki, rendszer újra telepítés, hiba megszűnt, de visszajött a kód hiba, 117 csatornából 52 elérhető. Le van adva hibára, valamikor jönnek javítani, de nem látom a végét tartok tőle, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, s azt mondják, hogy TV hiba. Sajnos erre utalhat az is amit leírtam már, hogy a hiba nem szűnik meg, nem vándorol, ha a másik TVből cserélgetem a cuccokat. Így, hogy visszaállt az alap hiba, a jelerősséget szerintem kizárhatjuk. Kérdés, lehet-e TV hiba, ez a kódolási mizéria?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged