Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
dm1970
üzenetére
Szia,
nekem ez egy elég nagy csalódás a Google TV rendszernél: azt gondoltam, hogy szinte "minden" releváns appot fel tudok tenni a tv-re, amit a telefonra is, különben mit ér az, hogy Google TV a rendszer? Hát nem lehet. De még a Fotók alkalmazást sem
Mamának szerettem volna végig pörgetni a Fotókba szinkronizált nyaralás képeket, de nem találtam megoldást rá. Mondom, akkor marad a régi módszer: telefon tükrözés. Csak hát annak a minősége TCL-en erősen kompromisszumos.
Ha megvannak a streaming appjaid egy adott rendszeren, akkor szerintem oly' mindegy, hogy milyen a tv-d rendszere. A saját felhasználásomban én nem látom semmilyen előnyét annak, hogy ez Google TV. Semmivel nem ad többet, mint a 10 éves Samsungomon a mittudomén milyen rendszer. Ugyanezt tudtam megcsinálni azon is, kivéve a Disney+, azt nem fejlesztették le arra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mamának szerettem volna végig pörgetni a Fotókba szinkronizált nyaralás képeket, de nem találtam megoldást rá. Mondom, akkor marad a régi módszer: telefon tükrözés. Csak hát annak a minősége TCL-en erősen kompromisszumos.
Vhiktor