- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Folytattam a konfigolást.
A HDR továbbra sem tetszik annyira, kicsit kevés a fényerő.
Nem igazán lehet természetellenes, extra kontrasztosra állítani, mert vagy a színek torzulnak, vagy nagyon világos az egész. A panel limitálja a lehetőségeket, úgy néz ki ennyi pénzért ez van. Nem panaszodok, mert nem rossz, de ha kontrasztosabb képet szeretnék játékok alatt, ki kell kapcsolnom a HDR-t. Egy HDR-ben jobb TV zsebbenyúlósabb lenne, de más készülékéknél, más kompromisszumokat kell kötni...
Eco módot nem tálaltam, így éjszaka még minimum fényerőn is vakít. Ennek mondjuk nem örülök. Az előző TV-met jól le lehetett csavarni, így elalvás előtt nem zavart. Kikapcsolás időzítőt, kékfény szűrőt nem tálaltam.Játékok alatt a beépített hangszóró sehogy sem jött be, de beraktam mögé a Sony XB41 bluetooth hangfalam, és a kettő együtt már egész jól szól. Az mondjuk szívás, hogy minden módban külön kellett beállítanom a hang késését, de ez belefér, elvégre minden hangszóró eltérő. TV-nél, Netflixnél azt hiszem 50-en vannak szinkronban, játéknál 250-en. A TV Youtube kliensével recsegett ez a kombinált mód, de a boxos appal jól szól. Majd még próbálkozom, hogy ne kelljen két eszköznek menni feleslegesen.
Tetszik hogy nem melegszik annyira mint az ultra slim Samsung, remélhetőleg direkt rakták ekkora házba, és nem lesz forrósodás.
Kell vagy megéri regisztrálni a terméket? Mindenképp csináljak TCL accountot?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest