- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
HELLAFLUSH #8677 üzenetére
Olyannyira igaz ez, hogy tegnap bekapcsoltam a tv-t és a korábbi "felhősödés amit már sokszor írtam, az eltűnt. Úgy kellett keresgélnem, hogy most mivan. Feleségem meg is kérdezte, hogy miért bámulom az a fekete képet ennyire, jól vagyok?
Aztán kiderült, hogy hétvégén letakarította a TV-tetejét és hátulját is, olyannyira, hogy a kihajtható konzolt kihajtotta teljesen és amennyire lehet a TV-t is kiforgatta. Majd vissza.
Már korábban írtam, hogy szerintem a konzolos rögzítés okozza. Most már biztos vagyok benne. Sajnos nem tudom a saját lábain elhelyezni, ehhez még egy-két hónapnak el kell telnie, de kíváncsi leszek, hogy amikor a saját lábain a masszív kerethez rögzítve áll, akkor mi lesz.
Ezek alapján lehet hogy a felhősödéses panellottó nem is panellottó, hanem elhelyezési, rögzítési lottó....
Még az is lehet, hogy nemsokára kiderül, hogy ez a játék közbeni villogás sem a TV, vagy panelhibája, hanem a forrásé, tehát hogy az adott kimenetek nem stabilak hdmi 2.1 esetén...
Ugye a Yamahának és még a két másik gyártónak is van olyan hdmi 2.1-es AVR-je, amit azzal hirdettek, hogy PS5-höz direkt... Aztán a mai napig nem tudják a 4K120Hz-et, hanem majd szervizes hdmi modul csere után, ha majd beindul a cserelehetőség.... ,,
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !