- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Piftuka #6170 üzenetére
"ha képes olyat készíteni, ami a látott képet adja vissza. Nekem számít."
Ott van a #6159-ben! Ezeken pontosan az látható, amit a kamera érzékelője digitalizálni tudott és az egy JPEG kép képes megjeleníteni, mindenféle korrekció nélkül.
Ezeken a képeken semmilyen szerkesztés nincs! Ha téged a szerkesztés nem érdekel akkor ne vedd figyelembe azt a HSz-em."Lehetséges "what you see" jellegű fotókat készíteni"
Leírtam, hogy szerintem miért, nem. Mégpedig azért, mert a TV nagyobb dinamikai és színtartományt jelenít meg. Ezt a szemünk látja is. De az, hogy én ezt itt láthatóan meg tudjam osztani az én ismereteim szerint nem lehetséges, mégpedig az egyik szűk keresztmetszet a JPEG vagy bármilyen tömörített tartalom. Természetesen szívesen elolvasom hogy te ez alatt mit értesz és hogyan kell ezt megvalósítani! Egyetlen feltétel mondtál eddig. Mégpedig egy jobb fényképezőgép megléte. Szerintem ez megvan. Feltéve ha te a jobb kamera alatt nem mást értesz, hiszen ez is egy örök vita lehetne."Mindezeken túl a válasza alapján szerettem volna megfelelő teszttartalmakat küldeni neki, instrukciókkal..."
Ez engem továbbra is érdekel. Szívesen tanul és sajátítok el új dolgokat. Így ezt is. Persze ha nem osztod meg, hanem megtartod magadnak, akkor ezt is elfogadom!"Lassan nemhogy az írástól, de az olvasástól is elmegy az ember kedve, ha erről a fórumról van szó..."
Igen így is értelmezhető, vagy csak nem tudod vagy nem akarod megosztani, hogy pontosan mit és hogyan is kellene csinálni. Így könnyebb a sértettséget kimutatni.... Amit most aztán egyáltalán nem értek és nem hiszem hogy van alapja...... Ennek ellenére ez is elfogható, hogy téged ez így érint.... -
junior19
senior tag
válasz
Piftuka #6170 üzenetére
Nem értünk egyet, de nincs ezzel semmi baj.
Kíváncsi lennék rá, mi számodra egy normális teszt egy áruházban.
Ahogyan én látom, amilyen szórás van ma a készülékek között, teljesen felesleges a kiállított példányt tesztelni, mert ha van bontatlan, akkor úgyis azt fogod hazavinni. A szórás miatt, pedig a zsír újnak lehet lesz valami nyűgje, s akkor addig cserélgeted, amíg egy jót nem kapsz?
Egy kivilágított áruházban a sötét részletek visszaadását hogyan teszteled? Mert itt most leginkább erről volt szó.
Szerintem egy nem átlagos vásárlónak most a netes rendelés a legbiztosabb beszerzési lehetőség sajnos, mert akkor otthon, a felhasználási szokásainak megfelelő körülmények között tudja tesztelni a kiszemelt készüléket.
Az Lg topikban ma is kérdés volt, a nano863-as készülék. Lebeszélték róla, fórum tapasztalatok alapján, tele is van a topik rossz tapasztalatokkal. Én a múlt héten mentem volna kalibrálni egyet, de elmaradt a kalibrálás, annyira pontos volt gyárilag. S semmi olyan rossz tapasztalat nem volt vele, mint a topikban fel van emlegetve. Se bevilágítás, sem blooming, kifogott egy jó készüléket. Ha olvassa a fórumot, lebeszélik róla, így pedig meg van elégedve. Igaz, hogy lengyel vásárlás, szerintem korrekt ha ezt is megjegyzem. Lehet az is, hogy ide a gyengébb példányokat küldik, ezt eddig azért nem írtam sehol, mert nem szeretnék én ebből feszültséget gerjeszteni. Egy példánnyal találkoztam én abból a sorozatból, s az jó volt. Ezért nem fogok én senkinek ajánlani azt a modellt, mert ha ide meg a gyengébb példányokat küldik, akkor ne engem szidjanak.
Ezért gondolom én úgy, hogy aki tényleg jó tévét szeretne vásárolni, annak sajnos a netes rendelés által biztosított 14 napos lehetőség most a legtutibb tesztelési célra.
S sajnos olyan nagyon sok készülék sincs, amit nagyon komolyan kiszemeltként lehetne kezelni, gyártónként talán egy, jobb esetben két modell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged