- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
mihione #5054 üzenetére
Nem tudom milyen kínai mobilod volt de pl a Huawei vagy xiaomi mobilokkal soha nem kellett mokolni nálam sokkal jobban ment mint egy Samsung vagy sony mobil. Android rendszerre több app van mint a hisense rendszerén van pl hbo go ha fontos ami a hisense rendszerén nincs. Hisenset nem láttam előben a c715öt jelenleg is nézem. Android rendszernek vannak hülyeségei de ahogy olvasom más rendszereken is vannak gondok. Az hogy neked jó lesz az android majd kiderül használat közbe. Nekem pl fontos az hbo go én ezért nem is néztem a hisense tévéket mert nem akartam még egy kütyüt amivel meg tudom oldani hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Netflix
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest