- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
andrew3 #37013 üzenetére
Vhiktor kalibrált beállítások C805
Ezt a V420 -as FW -ig tudod használni.Telegram - TCL Android TV Updates
Jelenleg úgy látom a csak a legutóbbi FW elérhető, az is Mega linkről.Lehetséges, hogy akkor is fog új FW -t találni, ha keresés előtt régiót váltasz. Olaszra, franciára, vagy angolra. De mondjuk nem derült ki az sem, hogy melyik verzió van fent nálad. Pl. van rá esély, hogy a V486 -ot nem találja meg. Nekem már a V420 -at sem találta, de azt egyáltalán nem sajnáltam.
Az említett V486 -nál változott némileg a menü, és bekerült a Filmmaker mód. Illetve érkezett javítás is a sokszor említett akadozás problémákra, ami nem mindenkinél jelentkezett korábban.
Hogy mennyire érdemes frissíteni, az teljesen egyéni dolog. Általában azt szoktuk javasolni, ha nincs gondod a TV -vel, szoftverrel, akkor nem fontos erőltetni. Ha felteszed a legújabb FW -t, akkor rá kell szánni az időt, hogy javíts a képen. A megvásárolható képi beállítások, ahogy feljebb említettem nem lesznek jók.
Pontos és helyesen megjelenített képhez természetesen minden esetben, minden FW alatt egyéni kalibráció szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest