- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
Qtya123 #33877 üzenetére
Külföldi fórumokon olvasgattam erről. Arra jutottak, hogy hiába egyforma a soc vagy a ram, ha a panel maga eltérő. És ugye egy tévé esetében az a legfontosabb alkatrész.
Kíváncsiságból visszanéztem itt a fórumon, hogy az elmúlt 1-2 hétben kik és milyen méretben vettek tévét. Egyértelműen az 55-65-ös méretben voltak bőven panaszok. Viszont koppasz1986 meg pont 75-öst vett a héten és nála minden rendben.(Megjegyzem nekem is kb féléve van egy 75c645 és minden formátum lejátszása vajsima, beleértve a 80 gigás 4K DoVi remuxokat is. Én Dune Homatics boxot használok, rajta CE21-NG-cpm verzióval.)
Persze ez nem hivatalos infó, de hátha... Azért majd érdemes lesz elolvasni a vásárlók beszámolóit és figyelni azt is, hogy milyen méretben vettek tévét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest