- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Szintén 65C805, 3,3m-ről nézve.
"Na végre", ezek szerint más is látja ezt az olajfestmény szerű ember arcot távolabbi alakokon. Próbáld ki a telefon képernyőre tükrözését, és saját videó lejátszását (ott is főleg olyat, ahol emberi arcok vannak távolabb). Ott még durvább ez a jelenség. Nem tudom, pontosan mi az, amit ennyire gatyául kezel ez a tv, de valóban, az elótérben lévő alakok, közeli képek rendben vannak. Valahogy a felbontással lehet összefüggésben, mert streamingnél nem igazán feltűnő, Xbox-on sem.
Vhiktor beállításaival használom, tehát biztos, hogy nincs semmi mesterséges képjavító bekapcsolva.
Nálad képzaj nincs (enyhén mákos homogénebb háttérnél)? Ez is biztos, hogy forrás függő, van, ahol kifejezetten zavaró, máshol meg kevésbé (streamingnél is látható, tv adásoknál is).
Nálam ez a 2 hiba, ami visszalépés a 10 éves Samsungomhoz képest. Ezek miatt frissítettem volna fw-t, de így nincs értelme.Plusz egy érdekesség: nagyon szép a feketéje, ami közismert (és elvileg szép homogén a háttérvilágítása), de többször láttam már, hogy mikor az Xboxot kikapcsolom, akkor a feketére váltott háttér tiszta felhős, este sötétben durván látszik (legközelebb lefotózom). Sehol máshol ezt én még nem vettem észre, ezért is fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest