- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Én is megvettem, be is állítottam a dolgokat, én úgy veszem észre, hogy HDR és Mozi mód esetén egyértelműen fényesebb/részletgazdagabb lett a kép, amúgy most a "Dinamikus hangtérképezés: A prioritás részlete..." állásban van, eddig ez OFF volt, ha jól emlékszem.
Kíváncsi vagyok hogy előjönnek-e a mikrolaggolások 24p esetén külső forrásról, mert eddig mindig észrevettem, csak PC módban tűntek el, de ott most meg HDR kép gyengébb, nincs is annyi beállítási opció, pedig mostanában úgy néztem mindent.
Amúgy valóban hiába van bejelölve a Minden képforrás esetén alkamazza a beállításokat, az SDR-t és a HDR-t összekeveri, erre csak az a megoldás, hogy a képbeállításokat külön jelforrásként mentse el, így persze pl. két külön forrás esetán 4-szer kell végigmenni a beállításokon (HDR+SDR)...
Amúgy én az új teszt FW 1es verzióján vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest