Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #2506 üzenetére
Igen vannak hibái de a HDR képe engem kárpótol.
A 363-as fw-ben ha digitális kábelt nézek vagy Voda boxot(ami hiába 4K-s de ugye a tartalom az HD) akkor villog a kép a zajos részeken. Korábbi verziókkal nincs ez a jelenség. Viszont egy DNR "Alacsony" beállítással megszűnik.
Amúgy a TV felskálázása FullHD->4K-ra nagyon jó! VodaTV boxot eddig 4K-n használtam mivel a box automatikusan arra kapcsolt mikor először érzékelte a TV-t. Hááát nem valami szép az eredmény. Visszaváltottam 1080p-re, hogy a TV végezze el és sokkal szebb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sorozatok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest