Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
TCL 55C735
Megoldottam a túl sötét Dolby Vision problémámat!
Külső vinyóról megy a DV film, a TV saját media playerével. Az volt a gondom, hogy a DV film mindignagyon sötét volt, szinte nézhetetlen.Ezt csináltam:
"Go to the Settings menu, select Advanced Settings under Picture option, highlight Contrast, and enter the numbers 1950 using your remote. A hidden menu will then appear on your screen.
Scroll down to Parameter Setting and click OK.
Select Dynamic Backlight Control (DBC), and turn off DBC Enable. For other models, you can turn off the Energy-saving option under DBC."Ezek után a Dolby Vision tesztvideók lemásznak a képről, tökéletesek.
Star.Wars.Episode.I.The.Phantom.Menace.1999.2160p.UHD.BluRay.DDP.5.1.Atmos.Dolby.Vision.SL.x265.HUN-PapitaHD is jó lett.
Vicc.Olyan volt eddig a Dolby, Vision, mintha valami homályosító, élesítlenítő, tompító szűrő lett volna rajta. Mintha ez a Dolby Vision logó megjelenésével jött volna. Most egy pillanatra van, amikor elindítom a filmet és jön a logó, de 1 másodperc és eltűnik. Szerintem eddig az volt a bajom, hogy rajta maradt a DV logo layer-e a filmen vagy mi a fene.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest