Új hozzászólás Aktív témák

• Adi01

tag

válasz Adi01 #19122 üzenetére

Netflixes témában valaki nem tudna esetleg segíteni? Hiába tud a hálózat 100-150mb/s letölteni a netflix -es app a c735-ös tv-n egyszerűen csak 2-6mb/s hajlandó mutatni a Netflix sugó menüben található hálózati teszttel és a kép se kristály tiszta. Netflix-es csomag a legjobb.
    Egyszer nem osztottam meg a hotspotot és internet nélkül indítottam a netflixet kiírta "nincs net megpróbálja újból" utána eszembe jutott nem osztottam netet. Bekapcsoltam elindult a netflix és kristály tiszta képpel ment a film. Néztem is egy gyors hálózati tesztet és 33 mb/s volt. Azóta se tudtam rávenni a netflix app-ot erre. Letöröltem a tv-ről az app-ot, már mint alapból csak a frissitést engedi letörölni, meg a tárolt adatokat kitörölni de maga a netflix applikációt nem tudtam eltávolítani. Újrainditottam, áramtalínottam a tv-t meg minden de nem segített semmit. Hiába a letisztított app ott is ugyanazt a letöltési sebességet produkálja. Olyan, mintha valami korlátozná a netflix applikációt.
    Valahogy esetleg tudnám teljesen törölni a Netflix app-ot a tv-ről és úgy visszarakni hátha akkor megjavulna.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés