Új hozzászólás Aktív témák

• marilllyo

veterán

Most már három hete használok egy C835-öt. Szívem szerint elálltam volna tőle, de mire ez megfogalmazódott bennem már a 15. napnál jártam.
    A tv minden hibáját az android rendszernek tulajdonítom.
    Most nagyjából már mindent megszoktam, egy Panasonic EX780-at cseréltem le rá. A legjobban a mozgás simítása zavar benne. A panánál ez tökéletesen működött. Közepes beállításokon gyönyörűen, hibátlanul simította a mozgást. Magas beállításokon már nyilván soap opera volt. Itt ez valahogy nem jó, még magas beállításoknál sem. Vagy szaggat, vagy képhibás.
    A gyári videólejátszó pl rettenet. Tegnap leszedtem egy .mkv-t, amin nem kevesebb mint 30 felirat volt. Felirat 1, felirat 2, felirat 3 stb... Gondolhatjátok, hogy a 28. volt a "hun". :D Igazán kiírhatná. Tudom, hogy van VLC, és az tudja is, de az nem támogatja a fullos hdr-t.
    Én szeretem, ha a színek kicsit "vividebbek". Nekem a mozi mód túl fakó. A panán a gyári "dinamikus" tökéletes volt, ezen meg szinte minden létező film előtt váltogatnom kell, hogy ezen vagy azon jobb a kép.
    Tegnap filmnézés közben random elindult a spotify, utána meg magától kikapcsolt a tv és csak áramtalanítás után tudtam újra bekapcsolni. Legfrissebb 503-as szoft van rajta. De ez már apróság :D
    Aztán lehet, hogy az a Panasonic volt túl jó tévé, nekem meg túl nagyok voltak az elvárásaim ezzel kapcsolatban. Meglehet...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés