- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
eisento #14584 üzenetére
meg is csináltam hála istennek nem vettem semmi hibát észre és a beállítások is megmaradtak. 32gb os usb3.0 ás pendrive-al csináltam amit fat32 be volt formázva windows 10 alatt. Egy korábbi pc alaplap bios frissítés miatt volt fat32 ben és arra emlékszem hogy alapból a windows ezt nem is tudta elvégezni mert fel sem ajánlja a fat 32-t ekkora pendrive nál. Talán rufussal csináltam meg már nem emlékszem. De ez most jól jött mert a neten azt írják hogy fat32 ben legyen a pendrive ha nagyobb méretű 32 szektor mérettelés ajánlott a 2.0 ás . azt hiszem veszek az aliexpressen fillérekért egy 2.0 ás kisméretű pendrive-ot. az a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest