- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Üdv!
Elnézést kérek, mert a kérdésem nem TCL tévével kapcsolatos, de az én tévémen (egy 32"-os Hyundai smart tv) is Android TV van, gondoltam hátha van valakinek ötlete a gondomra.
A tévét tavaly vettem a hétvégi házba, akkor néhány alkalmazást (Kodi, böngésző) telepítettem a Google Play Áruházból. Télen nem üzemelt, most kezdtem újra használni. Minden működik, még rendszerfrissítés is volt, de egy dologgal nem tudok mit kezdeni. Telepítenék újabb alkalmazásokat a Play áruházból, de semmit sem tölt le. Eljutok a Telepítés gomb megnyomásáig, innen már csak annyi látszik, hogy a Play Protect által ellenőrizve, és a letöltés függőben, a letöltés azonban nem kezdődik el, akármennyi ideig várok.
Sajnos fájlkezelő nem lett telepítve, ezért APK telepítést nem tudok csinálni.
A hétvégi házban nincs vezetékes net, a telefonom mobilnetét osztom meg wifi hotspottal. Ezzel böngészni tudok, a YouTube videók is mennek, a Kodiban is lehet streamelni. Annyit még, hogy a Google fiókom aktív a tévén.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OTP Bank topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest