- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
zazenke #11420 üzenetére
Ha őszintének kell lennem a C825 teljesen más liga mint a Sony X90j. Mindenben szénné alázza a Sonyt. Szerintem a 480p-s anyagok felskálázása ma már nagyon keveset nyom a lattban, arra felesleges megvenni bármelyik tv-t is, tehát szerintem ez nem releváns.
Az lehet, hogy a Sonynak a dobozból kivéve színhelyesebb képe van, de még az is messze van az optimálistól, de cserébe a C825 a 3-4-szeres kontraszt arányával és a dupla fényerejével garantáltan mindenkinek sokkal látványosabb képet fog adni (és nem fogja senki megmondani a helyes módokban használva, hogy melyik van jobban elcsúszva a kalibrált képhez képest).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest