Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung 4k okos tévénk amin alapból van youtube amit nem lehet letörölni!
Nos a gyerekek nekiesnek és minden is megnéznek amit nem szabadna, minden percben futni kell mit néznek miért és hogy is ...megtalálták a módját sajna!
Beállítottunk kódokat amivel le van zárva a youtube, de megoldják, hogy belépjenek(ez hosszú de megoldják)
Hogy tudom végleg letiltani?
Hogy tudom elrejteni úgy hogy ne legyen látható(elrejtem az alkalmazásokba, de addig pötyögnek míg meg nem találják)
Nekem az is jó ha le lehetne törölni(de mivel gyárilag vajt van nem lehet sajna)
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest