Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nem hurrogni akartam, sorry ha annak tűnt.
Nyilvánvalóan más az elvárásunk egy ilyen költségkimutatástól, ezért látjuk másképp a dolgot. persze teljesen igazad van, fogalmazhattam volna elsőre is érthetőbben, hogy átjöjjön amit mondani szeretnék.Ha például xy szupermarketben vásárolsz 10 féle élelmiszert, egy ajándékot egy barátod születésnapjára meg mondjuk mosószert, akkor ezeket meg lehet így (vagy akár tovább is persze) tételesen bontani. Ha csak annyi az igény a rögzítésre vonatkozóan, hogy "elköltöttem 20.000 Ft-ot xy szupermarketben", akkor persze elég az sms-ek alapján történő automatikus rögzítés. Én ezt az utóbbit továbbra is értelmetlennek látom, de ez csak azért van, mert én megbontom a költségeket. Ez az sms-dolog szerintem legfeljebb arra jó, hogy tudjam, hogy hol költöttem el a pénzem de arra nem, hogy mire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Asztalos klub
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilvánvalóan más az elvárásunk egy ilyen költségkimutatástól, ezért látjuk másképp a dolgot. persze teljesen igazad van, fogalmazhattam volna elsőre is érthetőbben, hogy átjöjjön amit mondani szeretnék.