Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
válasz
krysn95
üzenetére
A Sonny SBH50 BT fülesnek nagyon jó a mikrofonja. nyilván akkor ezt kell mndig kb. 20 centire tartanod a szájadtól.
Nem egészen ezt szeretnéd...
Szerintem az nem is fog menni androidon a jelenlegi szoftverekkel, hogy pár méterről üzembisztosan megértsen...Az SBH50 BT fülessel használom a AutoVoice-t, Taskerrel.
Mindent meg tudtam oldani offline UK szótárral (Gogglevoice), és tökéletes.
SAjnos offline magyar nincs. De neked mehet az online mivel otthon akarod használni.Végre a BT buttonnal való inditás is megy. Akár külső BT gombbal: pl ez:[link]
Minden más beszédfelismerő progival tett kisérlet halott volt. (Utter, Klets, Voice Control without internet)
Az egyik nem igazán megy offline, a másik nem tudja a taskert kezelni normálisan.Sokat leveleztem a magyar Klets forditóval, mert ő eléggé benne van a témában és végül arra jutottam, hogy Autovoice lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem az nem is fog menni androidon a jelenlegi szoftverekkel, hogy pár méterről üzembisztosan megértsen...