Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Van valakinek tapasztalata ezzel az eszközzel Tarr KFT területén? (Alma C-2220)
Tarr-os boxot ki tudja váltani? (persze kártya kell bele a Tarrtól..)
Tarrnál kódoltak a műsorok? ha felvennék vele tudnám a felvételt szerkeszteni? -
kenand
veterán
Sikerült elintéznem a Tarr KFT-nél, hogy frissítették az Androidos Tarr TV appot amivel kb. 20 csatornát lehet nézni (Tarr kábel TV előfizetés kell hozzá). Eddig csak WiFi kapcsolat estén működött, de Androidos BOX-on a stabilabb kapcsolat miatt a vezetékes NET-et használtam. De TV-hez eddig át kellett váltani WiFire.
Tagnaptól -2.08-as változat- már LAN-nal is megy, nem kel kapcsolni.
Egyébként meglepően készségesek voltak.
M8S (Amlogic 812)és Mygica ATV1200-zal (Amlogic 8726 MX) teszteltem, mindkettőn megy.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Miért kell ilyeneket kérdezni?
A fiam szobájában egy használaton kívüli 24" monitor és TV BOX segítségével lehet TV-t nézni. Kimondott TV nincs.
Az Androidos Boxon fut XBMC is. Így a lokál hálón megosztott filmeket is tudja nézni.
Ez a kis újrahasznosított TV BOX a szerver (Torrent, SAMBA, UPNP).
A hang digitálisan egy régi - de kiválóan működő használtan vásárolt 5.1-es Onkyo erősítőhöz megy. ( Filmeknél 5.1 DD és DTS)És mivel az 1080p-s filmek sokkal simábban futnak LAN kapcsolaton, mint Wifin, ezért volt fontos, hogy a Tarr KFT módosította a Tarr TV appot, így nem kell WiFi-re váltani.
-
kenand
veterán
ZTE ZTE ZXHN F688 gond.
Fejlesztés miatt a Tarr kft kicserélte a korábbi kábelmodememet erre. vannak okosított routereim (padavan fw-vel), ahol portok voltak nyitva a kameráim számára.. Nem voltam itthon beüzemeléskor, de fiamon keresztül kértem, hogy a ZTE is csak kábelmodemként működjön, de sajna nem így van teljesen. Internet kapcsolat PPOE-n a padavanos routerben van beállítva, de a ZTE beüzemelése óta a nyitott portok zárva vannak, wifin be tudtam lépni a ZTE-re ott van olyan opció, hogy firewall kikapcsolása, de nem segített problémán.
valakinek ötlete? -
kenand
veterán
válasz Grande Ale #18677 üzenetére
ZTE ZXHN F688, 4 antennája van és tud 5GHz-t, de én nem használom routerként, így többi része nem érdekelt, de a típus alapján rá tudsz keresni
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Van Lfg web os tv-nk eddig a mobil tv app müködött, most 2 tv is próbáltam m az app elindul de indító képernyőnél betöltés és megáll. Legújabbra frissítettem ami a storeban van de ugyan ez van. Mas is belefiuott ebbe? Van megoldás?
-
kenand
veterán
válasz Aprósólyom #19195 üzenetére
Azon gondolkodtam nem tettek bele utólag valami Ip korlátozást TV-k esetén?
Telefonon megy "idegen" IP-n is, de lehet TV-n nem engedik?
Meg fogon nézni itthon hasonló LG WEBOS TV-n is.
(Fiúk lakásában próbáltam, korábban ment. De egyébként majdnem csak elméleti, extrém ritkán lenne használva, ha -ritkán- "TV"-t néznek Youtube, Netflix vagy HBO MAX megy 99%-+ban, ezért sincs TV előfizetés ott ) De egyébként itthon is 90% ez a helyzet, Tv adást alig nézünk.......[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz Aprósólyom #19199 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted.
Nekem 3 LG van, WEB os 4.0 , levettem és újratelepítettem, legújabb FW van fenn és 2-n nem megy (2 hónappal ezelőtt ment rajtuk, BP-en vannak) , megnézem itthon, ha hazaerek (Zeg.) Ha azon megy akkor ip korlátozás van...de nem ír ki semmit csak betöltés... és megáll.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz ftamas0201 #19201 üzenetére
telefonon nekem is megy onnan kipróbáltam
LG Pontos típusa most nincs meg 1-2 éves 55" WEB OS 4.0, Storeban benn van az app ha nem lenne támogatva nem lenne benn.. és néhány hónapja ment vele
De utána nézek a típusnak. -
kenand
veterán
Egyik talán 55UN70003LA másik egy évvel újabb és picit "jobb" típus magic remote távval de mindkettő sima 4K UHD nem naono cell OLED stb
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz Aprósólyom #19208 üzenetére
Szia!
Úgy tudtam 5, de megnézem
Megnéztem (telefonon) 5 eszköz, 4 van hozzáadva, benn van mindkettő BP-i WEb OS, még sem megy...Egyébként az 3-ik TV a legújabb típus: UN74003LB (nem indul)
De ha ez a gond miért nem írja ki hibaüzenetként, csak betöltés... és megáll...
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Sajnos ez van, ahol van konkurencia minden szolgáltató ad árengedményt, ahol nincs ott listaáron megy...
Legdurvább Vonyarcvashegyen volt (2 évvel ezelőtt eladtam, de addig biztosan), ott 10-20 megabitest annyiért adnak mint máshol gigabitest...mert a mobilnet is csapnivaló, vezetékes tragédia és drága. ....
-
kenand
veterán
Nálunk Tarr egyeduralkodó, T-home max net pluszt tud 30/5 megabit 3200Ft...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest