- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
kenand #19210 üzenetére
Nem tudom hogy miért 3-ra emlékszem. De lehet, hogy csomag függvénye is? Meg mernék esküdni a 3-ra.
Akkor marad a kontakt a tarral és/vagy az LG-vel? A tarr általában gyorsan felveszi a telefont. LG-nél pedig lehet indítani live chatet és hamar eljutsz oda, hogy kérdezhetsz húv-vér embertől. -
Aprósólyom
addikt
válasz
kenand #19207 üzenetére
Nem lehet, hogy a próbálgatással mindig kiesik egy 4-ik eszköz? Én úgy tudom max 3 eszközön lehet használni. Ha bejelentkezel a tarr ügyfélkapujába, emlékeim szerint ott leellenőrizheted a 3 engedélyezett eszközt.
Szerk.: lecsekkoltam, sehol nem találom az ügyfélkapuban, pedig meg mernék rá esküdni, hogy egyszer láttam 3 eszközünket is, amivel valaha, valamikor is bejelentkeztem.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
kenand #19198 üzenetére
Na, hogy ne legyek haszontalan
feltelepítettem az LG TV-re. Felment a tarr alkalmazás, elindult, bejelentkeztem és jönnek is a műsörök. 3 csatornát próbáltam.
WebOS 3.5 TV. Gyanítom a legújabb firmware van fent, mert megint találtam rajta ismeretlen, sosem látott ikonokat...
típusa: LG 55UJ6307 -
Imi1981
veterán
válasz
kenand #18661 üzenetére
Szia! Nekem pontosan ilyen típusú a szolgáltatói routerem. Én bridge módba rakattam de azóta nem lehet elérni a router felületét. Szerintem bridge módba nem is lehet. Szerintem nálad valamit nem jól állítottak be! Nekem is vannak általam nyitott portok több szoftverhez a saját routeremben és tökéletesen működik.
-
Joke21
aktív tag
Hát a kódolatlan műsorokhoz nem kell kártya. Ha extra kábeltv előfizetésed van, akkor azokat tudod nézni digitálisan is ezzel, kártya nélkül is. A többi csatornához kell kártya és külön előfizetés, viszont mivel azok kódoltak, ezért azokat már nem fogod tudni szerkeszteni, vagy máshol lejátszani, mert úgy veszi fel. ( Bár ez sem teljesen biztos, hogy igaz, mert ezt a márkát nem ismerem, de pl volt az amiko-nak olyan beltérije, amivel ha felvettél, hiába volt kódolt a csatorna, kódolatlanul vett fel és máshol is lejátszható volt a felvétel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Exkluzív órák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged