Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Sziasztok! Eléggé nagy dilemmában vagyok. Nem tudom van e esetleg valaki itt, aki Sárbogárdon , vagy annak környékén Tarr internet és kábeltv előfizető. Szeretnék őszinte véleményt olvasni, hogy érdemes e átmennem hozzájuk az Ínviteltől.
Legnagyobb problémám, hogy lassú, 10 megás netet kapok 6 ezer forintért,0.5 feltöltéssel. Ezért pénzért a Tarrnál 20 vagy 40 megást adnak. Tetszik a kábeltv csatorna kiosztása is. Szóval a tények mellettük szólnának, de sok helyen hallom,(nem itt helyben)hogy nem túl megbízható a szolgáltatás. Gyakran elmegy a net , sokszor akár órákra, de napok is lehetnek.
ínvitelnél 8 év alatt 2 szer volt problémám, egyszer a modem ment tönkre, egyszer meg egy fél napos kiesés volt valami vihar miatt. Amúgy megbízható, állandó a szolgáltatás. mennyire igaz ez a Tarra mostanában?[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
-
félisten
Nem kötekedésből kérdeztem, hanem mert itt helyben mondták páran.
Az hogy falaki fél egy dologtól, 10 év után váltani egy dolog.Kár ezt személyes sértésnek venned és amúgy inkább ilyen stílusban nem is várok választ, mintha rokonaid sértegetném vagy nem tudom.
Ha meg tarr kft-s ember vagy felesleges válaszolnod szintén. Nem a levegőbe beszélek, hanem átböngésztem a topikot. Ezek a dolgok amiktől félek.[link] Van köztük egész új keletű is. és ezért tettem fel a konkrét kérdésemet úgy, hogy Sárbogárd és környékén.Nem beteges félésből mondom, hanem mert a napi munkámnál elengedhetetlen a gyors és megbízható net, ami azonnali lehetőséget a használatra, mert anélkül összeomlik a munkám és akár 1 órai szünet miatt rámehet az egész vállalkozásom.Van mobil net tartalékba, de messze nem abban a sebességben ami kell, áthidaló megoldásnak megteszi.
Amúgy tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot, és a kezelőtől megkérdeztem a dolgot. Azt mondta szokott lenni problémájuk a környéken, de igyekeznek kijavítani minél előbb. Ami szimpatikus, hogy nem kell hűség, így megrendeltem tőlük a szolgáltatást úgy, hogy megtartom a régi Invitelt is.Az érdemi részét köszönöm a válaszodnak.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Néztem műholdast 14 ezerért, de megpróbálom a Tarrt most, mert jóval gyorsabb és olcsóbb. Egy egy óra kiesés napközben nem probléma, meg tudom oldani mobilnettel. ínvitellel elvoltam eddig itt, szinte problémamentes volt, de lassú.Most megpróbálom hűségidő nélkül pár hónapra a Tarrt bés megtartom mellé az invitelt is és ha beválik az Tarr ,akkor maradok annál.
-
félisten
sziasztok! Sárbogárdon tavaly behozták az utcánkba az optikát. Eddig kerültem a Tarr-t mert a környékünkön nem volt túl jó hírük, többen mondták hogy volt , hogy egész hétvégén nem volt net , meg gyakran megszakadt. Nem mai történetek, kb 2 évesek. 14 éve vagyok Inviteles net előfizető és UPC direct használó. Mindkét céggel meg vagyok elégedve, de idén eljött az, hogy az UPC kivette az Eurosportot és a Discovery-t a kínálatából, ezért hátat fordítok neki. Úgy döntöttem talán belevágok a Tarr féle optikába, elég új hálózat. Általánoságban mi a véleményetek a minőségről és a szervízelésről? mennyire gyorsan hárítják el a problémákat, milyen gyakran vannak egyáltalán problémák? milyen minőségű a Tv adás? Mi az ami szerintetek nem túl jó náluk és mi az ami akár jobb mint máshol? köszönöm előre is a segítségeteket.
-
félisten
megrendeltem kombinált szolgáltatást, tv+500 -as net, kíváncsi leszek rá. Köszönöm a segítséget!
-
félisten
Bekötötték megrendelt csomagot.. Kábel tv fullos csomag HBO val mindennel, plusz 500 -as net. Le a kalappal, nagyon rendesek voltak a szerelők, valami futurisztikus 6 antennás ZTE modemet hoztak.
Megemlítettem nekik, hogy nyáron a konyhába is szeretnék Tv-t majd de majd szólok nekik ha aktuális, , erre megcsinálták a kábelt hozzá, leszabták -csatlakozót tettek rá,, beüzemeltek hozzá egy kártyát sőt még az elosztót is betették. Azt mondták csak fogom aztán rádugom a kábelt és megy is, minek fizetnék érte nyáron pénzt, ha már itt vannak nem tart semeddig. A kép gyönyörű, HBO és Cinemax mindegyik HD de egy csomó másik csatorna is az, amit eddig SD ben néztem. ( Pl Viasat) A net stabil, hozza az igért 500/ 100 sebességet, lehet megrendelem tőlük a Gigást, 1600 Ft a különbség. Szóval nagyon meg vagyunk jelenleg elégedve, remélem így is marad."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Igen ezt mondta a szerelő is. Ráadásul nem adja be az SD változatát ha van belőle HD. Nagyon tetszik eddig a dolog, nem gondoltam volna, hogy ekkora minőségi különbség lesz az én 5 éves Samsung TV -nél is és a műholdas UPC hez nézve is.
-
félisten
Sziasztok!
A Tarr mobiltv applikáció megy Amazon Fire TV 4 K-n?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Aprósólyom #19063 üzenetére
nekem ma 1,2 Gbps-sel jött lefele játék, ilyen még soha nem volt. Sárbogárd, fejérmegye 1,5 éve építették ki az optikát.
-
félisten
válasz barnibooo #19127 üzenetére
nekem most egy éves, de új az egész rendszer kb 2 éve építették ki nálunk ( Fejér megye, Sárbogárd) azóta hibátlan, nagyon jó minőségű mind az internet , mind a televizió.'1Gbps csomagom van. ÉN nem bántam meg hogy kicsit drágább, mert nincsen vele szinte semmi T-s nyűg.
Ügyfélszolgálat is gyors, én nem bántam meg.
Általában 910 és 1005 között mérek sebességet[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szia ! Nálunk nincs T szolgáltatás a nővéremnél az van.
Sokat szívnak vele sokszor van gond kaptak valami új androidos beltérit azóta a házimozira össze vissza jön a hang ,5.1 hol van hol nincs HBO HD nál, a képminősége meg nálam kb lemászik a TV ről mondjuk a közszolgálatin és jön az 5.1 HBO-n frankón. Most már ezt megoldották náluk amúgy jó a hangdea régi házimozimat kapták meg és sokszor szívtak vele.
Az internetet 2 napig napig nem javították meg nekik, utána jött egy szerelő hogy na mivan, majd még két napig intézte hogy azt a sebességet állítsák neki vissza amit kért eredetileg.Tarrnál nálam még nem volt különösebb gond, egyszer az internet nagyon belassult szombati napon. Betelefonáltam a z ügyfélszolgálatnak , azt mondták rámérnek, de náluk jónak tűnik a routerig, lehet hogy kell egy szerelő mert de szerintük hétfőn jön csak ki.Letettük a telefont majd rá egy órára kopogtak aztán ott állt az emberke, köpni nyelni nem tudtam. Valamit bűvölt a routerrel ,3 perc volt ,majd vissza állt minden eredeti sebeségre. Megkínáltam egy kávéval aláírtam egy papírt aztán ment is.Még letekert egy kis kábelt ( 15 méter) mert közben megemlítettem hogy akarok a konyhába is egy TV-t,de rövid lett amit eredetileg ott hagytak.
Hozzateszem,en allitottam el a routert,mint utolag ranottem.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Markizmark #19224 üzenetére
Szerintem nincs igazad. Nem fizettél, mindegy milyen okból, a te hibádból nem ment át az utalás.
Amúgy az ellentmondás a sztoridban hogy felszólítási díjat számoltak fel.
Azt csak akkor számítanak fel, ha küldtek felszólítást azaz kaptál figyelmeztetést, pénzért, hogy el vagy maradva....ez nem szeretet szolgálat ha tartozol és nekik utána levelezni kell veled ezt adminisztrációs költségbe kerül attól hogy et azt vártad hogy felszólítási díj nélkül is figyelmeztetnek ez is a te figyelmetlenséged , nem olvastad el a szolgáltatói szerződést.Jó tanács hogy ilyenkor sokkal egyszerűbb kifizetni a számlát és utólag megreklamálni, ha nem kaptál volna felszólítást, mert általában vissza utalják az összeget mert él a fogyasztóra vonatkozatva jóhiszeműség elve szinte az összes szolgáltatónál.
Amennyiben nem fizetsz éves kamat megy a tartozásodra és minden egyes felszólító emelni fogja a költségedet. Mivel ezek a cégek behajtási cégekkel vannak szerződésben, azok átvállalják te tartozásodat a Tarrtól, átpasszolnak hozzájuk és onnantól annak a cégnek fogsz tartozni, akik ezzel foglalkoznak a Tarr meg szépen elfelejti hogy te valaha léteztél... nem terhelő a behajtó cégnek 2 hetente levelet írni és felhívni téged, persze plusz költségekért. A vége az is lehet hogy behajtási listáról bárlistára kerülsz 6 ezer( illetve 600) forint miatt. és 2 év múlva 1-200 ezer forintról fogtok beszélgetni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz karldergroße #19245 üzenetére
Telekom 750 forintot számol fel. Digi 600 forintot.
DirectOne 250 forint de a számla másolatának újra küldése 500 forint mellé...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Markizmark #19249 üzenetére
Majd ha nem gond írd meg légyszíves az eredményt/ ítéletet nem tudom minek hívják. Természetesen nagyon magas árak én is ezt gondolom.
Ilyen szempontból megközelítve érthető az álláspontod abszolút.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Markizmark #19285 üzenetére
koax kábelt néztél vagy optikai volt Tarrnál vagy én keverek valamit. Mindkét szolgáltatás optikai volt neked ?
-
félisten
válasz Aprósólyom #19329 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Android játékok topikja
- Hardcore café