- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #16199 üzenetére
Nyugi nem lesz annyi. Sport és Digisport csatornáknak végünk, nem lesz rajtuk tartalom, sorba fognak megszűnni.
De minden TV csatival ez lesz, csak állami TV fognak maradni.
-
-
korfa
aktív tag
Spíler2 a TARR kábeltelevízió hálózatában!
A TV2 Csoport folyamatos tárgyalásokat folytat, hogy a Spíler2 műsora minél szélesebb körben jusson el a nézőkhöz. A Tarr Kft-vel megállapodás született, így augusztus 11-től a szolgáltató családi csomagjában elérhető lesz a Spíler2.
A Spíler2 műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik majd a nézők. A szurkolók minden forduló minden játéknapján láthatnak mérkőzéseket, az új 19 órás kezdési időponttal rendezett találkozókat kizárólag a Spíler2 műsorán. Érkezik továbbá a spanyol labdarúgó-bajnokság a La Liga (2018-2021) is a csatornára. Ettől a szezontól kezdve a szerződés végéig a korábban megszokottakhoz képest soha nem látott mennyiségű találkozót követhetnek a nézők. A TARR kábeltelevízión keresztül később a Spíler Extra OTT szolgáltatása is megrendelhető lesz, így az előfizetők televízión, tableten és telefonon is követhetik majd kedvenc csapataikat. Több, mint 800 focimeccs és 200 jégkorong közvetítés vár a sportszeretőkre, akik a szolgáltatásnak köszönhetően akár öt párhuzamos élő mérkőzés közül is válogathatnak.
További információ: spilertv.hu
-
1egaly
aktív tag
Most akko holnap indul a Spíler2, mi a hír vele Tarréknál?????????????
Jó ki b**ztak a Sporttal meg a Digivelimádkozunk!
imádkozzunk?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Gubek-Einste #16192 üzenetére
Én is arra gondoltam, de mégsem, mert mégis publikus ip-m van, közben a tracerout nálam is átmegy ezeken az ip-ken.
-
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
DDA40X #16189 üzenetére
Hétvégén ugyanolyan ügyelet van mint hétköznap és a hiba feltárás 72 órán belül fog megtörténni ami lehet hogy ma lesz de lehet hogy a harmadik nap végén a hivatalos forgatókönyvek szerint. Hétvégén is járják a szerelők az utcákat ha körültekintesz a városban, néha látsz is hétvégente is, sőt nálam is voltak már hétvégén.
Én elhiszem hogy éjjel meg este, de ha nálam ilyen rossz lenne és a munkában zavarna, tuti nem várnék két hónapig a hiba bejelentéssel mint ahogy írod is hogy mióta rossz már. Nyugodtan emeld a telefont és hívd őket. -
DDA40X
aktív tag
válasz
ftamas0201 #16187 üzenetére
Értelek én.. De neked sem furcsa, hogy mindig este/éjjel jön elő? Akkor modem hiba nehezen lehet, még az én tudatlan agyamnak is feltűnik a dolog. Hétvégén úgy sem csinálnak semmit..ha be is jelentem.. De most már az lesz a vége..
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
DDA40X #16186 üzenetére
Szia!
Sokan megkérdezték már előttem de még mindig nem kaptunk választ erre.
Szóval, Bejelentetted ezt a problémát? Csak mert több mint valószínű hogy ez egy központi/hálózati/modem hiba. Sajnos ebben mi nem valószínű hogy tudunk neked segíteni. Jelentsd be és utánanéznek a gondodnak, sajnos ameddig ezt nem teszed meg, nem tudják hogy nálad hiba van. -
DDA40X
aktív tag
Sziasztok!
Ma is elment. 1 óráig totál kész volt, link villogott ahogy szokott. Aztán most a link ugye nem villog, de a böngésző csak 2 mp-re tölt be bármit is..félig meddig.. Nem tudom ezt a hozzászólást hogyan küldem el. Asszem megírom előre.. A forum sem akar rendesn betöltődni..
Amíg kómában volt a modem, és csak link villogása ment, bejöttek olyan menüpontok a firmwarejében, amiket eddig sosem mutatott. Na persze miután kapcsolatot mutatott a link led, akkor már ezek a menüpontok is eltűntek. De addig volt időm képet csinálni róluk, hátha ti kihámoztok belőle valamit.Ha elmegy akkor routert elérem. WIFI van. IP nincs, ping sem. TV jó.
Most éppen ELVILEG van net, de nem jön be semmmi. A router most mutatja az IP-t, de sokra nem megyek vele..Ezt a routeres trace-t ide másolom mert nem látszik minden a screenshoton. Hátha jó valamire.
"Tracing route to www.microsoft.com [104.96.150.94] over a maximum of 20 hops1 5ms 5ms 5ms 10.23.192.1
2 6ms 5ms 6ms 10.64.14.241
3 6ms 15ms * Request timed out.
4 * 7ms 7ms 10.65.1.69
5 18ms * 13ms 10.65.1.253
6 * 9ms 9ms 149.6.182.89
7 * 18ms 12ms 154.25.5.37
8 * 11ms 14ms 154.54.59.201
9 12ms 11ms 11ms 154.54.59.177
10 16ms * 15ms 154.54.59.185
11 * * 14ms 130.117.14.182
12 15ms 17ms * Request timed out.
13 13ms 13ms 13ms 104.96.150.94Trace complete."
aug 4. 1:56
Na mire ennek a végére értem, már az a minimális aprócska szar kapcsolat sincs.. Mostmár több mint 2 órája csinálja. Legutóbb max 20 perc volt. De miért mindig este és éjjel? Ez is érdekes.. Na már meguntam. Holnap folytatom a kisregényt..2:09
Na most van megint kapcsolat.. Elkapkodtam..talán van..
[képek] -
nyalifali
aktív tag
válasz
DDA40X #16183 üzenetére
Kontextusból itélve te ezt már be is jelentetted...
Ha viszont nem műszerész hív, nem kinti a hiba.
Előre szólok nem Dombóvárról írok, de 4 végponton van netem (is) de semmi problémám. (igaz ebből 1 leszarom nyraló, másik földkábel)
De segítsd már abban a problémád megoldásában a fórum társakat, hogy leírod mit teszel amikor vélelmezed hogy nincs.
Minden eszközön?
WiFi?
Meddig van hálózatod?
Router eléred? mit ír status, nincs IP?
Van?
Ping?
Tracert?
TV?
Kösz. -
DDA40X
aktív tag
Üdv
Vannak itt Dombóvár környékéről? Másoknak is retek a net már egy ideje? Mostmár azt játssza, hogy minden nap kora vagy inkább késő este elmegy a net. Hol vissza jön, hol elmegy, aztán megint.. Tele van már a hócipőm ezzel a szarral! Mit csinálnak ezek? Minden este javítanak? Minden este jön egy tornádó, ami elviszi a kábeleket, vagy mi a jó k. anyja? Nem is olyan régen max havonta ha volt egy szünet. Persze az is a legrosszabbkor, naná.. De legalább nem minden nap mint mostanában!
-
-
-
1egaly
aktív tag
Az Eurosport2 napok óta csak ANGOL!!
-
Markizmark
addikt
Céges netről van egy kis gondom az FTP-re csatlakozás közben.
Ott elakad sokszor a total commander, hogy "227 Entering Passive ModeMobilnetről simán megy, de cégnél néha előjön ez az elakadás, csak pár próbálkozás után enged tovább. Ez mi lehet?
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #16177 üzenetére
Sztornó, sikerült. Ez nagyon király.
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
Markizmark #16174 üzenetére
-
1egaly
aktív tag
Hali!
Műsorújság betöltése kapcsolatban kérdeznék,úgy emlékszem régebben volt egy adó,ahol betöltötte az összeset.
Most reggelente majdnem egyenként kell az adókra kattintani.
Ez Samsung tv,van javaslatotok?
Köszi!!! -
PirosPöttyös
tag
válasz
farkas63 #16169 üzenetére
Rosszul tudod, az az ip cím, amire te gondolsz, az a routeredé lesz. Ha annak megváltoztatod a mac címét, akkor valóban új ip-t kapsz. Ezt a verziót neked nem javaslom. Inkább próbálkozz azzal, hogy vagy nyomj a router menüjében egy wan release-t, ha van rá lehetőség. Vagy húzd ki egy éjszakára a routered, hátha a rendszer másnak kiosztja az a címet, amit használtál. Ha ez megtörténik, másikat fogsz kapni.
-
farkas63
aktív tag
Hát nálam rohadjon meg 10. éve változtatlan az IP, pedig baromi jó lenne ha változna sűrűbben.
-
sch_a
addikt
válasz
Markizmark #16163 üzenetére
Nagyon ritkan valtozik. Masfel evig hasznaltam egy raspberry-t, amit kivulrol is elertem, talan egyszer valtozott az IP. Egyebkent dyndns a routerre es meg van oldva.
-
farkas63
aktív tag
válasz
Markizmark #16163 üzenetére
Nem használok de a Tarr-nál fix IP van szóval ők nem változtatgatják, csak ha kéred ügyfelen.
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Használ valaki otthon FTP szervert amit kívülről is elér?
Mennyire gyakran osztanak ki új IP címet? -
DDA40X
aktív tag
Hali!
Másnak is trágya a net Dombóvár környékén? Mostanában szinte minden napra jut jó pár alkalom, amikor 15-20 percenként is elszarja magát.
-
hamizoli
tag
Ha bekerülnek ami sztem is biztos, de remélem nem vesznek ki semmit.
-
cfcfan30
tag
Van esetleg hir valahol hogy lesz-e tarrnal spiler2?
-
Tutu7030
veterán
Vicc ez a cég. 1 hónapja volt számlareklamációm. 30 napon belüli írásos választ ígértek Letelt a 30 nap, felhívom őket, de még "folyamatban van" a vizsgálat. (ráadásul a múlt héten már láttam az ügyfélkapun, hogy a mostani számla is rossz. Mondtam is az üsz.-nek, hogy ki se küldjék, mert nem fizetem be)
-
S e t h
nagyúr
Fejér déli részén minden szolgáltatás elérhetlen a településeken.
-
vpanangin
senior tag
válasz
kabelmania27 #16152 üzenetére
Holnap ránézek, most éjszakás vagyok a melóban.
-
vpanangin
senior tag
Néhány napja szabálytalan időközökben apró akadások jelentkeznek. Két - három percenként jön elő. Mi lehet ez? Mindhárom TV-n jelentkezik.
-
farkas-j
őstag
Sziasztok! Bekerült a rendszerbe a Retro rádió? Ha igen, milyen frekin?
-
cfcfan30
tag
Koszonom szepen az infokat
-
farkas-j
őstag
válasz
cfcfan30 #16145 üzenetére
Én a rögzítést nem használom, így tapasztalatok ügyében kérdezz a szaktopikjában. A kiválasztott típusnál azért a kártyamegosztásra is kérdezz rá, de az Amiko-k zöme tudja. Persze valamilyen hálózati kapcsolat (vezetékes vagy WiFi) szükséges.
A kártyamegosztás kicsit leegyszerűsítve úgy működik, hogy az egyik boxot be kell állítani szervernek (fix IP-vel) és ebbe kerül a kártya. A többi boxot kliensként kell konfigurálni és megadni nekik a szerver box IP cím elérhetőségét. Ez a megosztás belső hálózaton keresztül működik. -
cfcfan30
tag
Sok musort rogzitek, igy egy megbizhato darab kellene, amiben van internet csatlakozasi lehetoseg, jobban szeretem a kabeles megoldast.
Melyiket ajanlanad ami tudja ezt a kartyamegosztasos dolgot? Mert errol a lehetosegrol meg nem is hallottam
-
farkas-j
őstag
válasz
ftamas0201 #16142 üzenetére
Általában a TARR-os boxok kártyaolvasó moduljához hozzá vannak rendelve az előfizetői kártyák így más kártyát nem fogadnak el. A kártyák viszont nincsenek hozzárendelve a kártyaolvasókhoz, így használhatóak pl. "idegen" kártyaolvasóval vagy "idegen" boxszal is. Én is így használom.
-
farkas-j
őstag
válasz
cfcfan30 #16141 üzenetére
Ha édesanyád igényel boxot, az működni fog nálad is. Ha hosszútávra gondolkodsz, érdemes lehet saját boxokat venni olcsón, akár használtat a Vaterán vagy a Jófogáson, de szoktak hirdetni szakfórumokon is pl. itt. Egyes típusok (pl. az Amiko-k zöme) tudja a belső hálózaton a kártyamegosztást, így egy kártyával akár 8 boxon is nézhetőek a kódolt adások. Számold ki hogyan jársz jobban anyagilag.
-
cfcfan30
tag
és ha pl anyámmal igényeltetek boxot, az működne nálam? (egy falu, de más előfizetés). ha a kódolt csatik nem is, de kártya nélkül menne a többi?
nem túl drága egy egyszerűbb box, és van ahol nem lenne szükség a kártyára bele, oda max menne a kártya nélküli.
-
-
cfcfan30
tag
üdv
van 1 box és 2 ci modul, tarrtól. jól tudom, hogy többet már nemtudok igényelni? most a box ingyenes, 2 kártyafelügyeleti díj van csak, lehet ezek mellé még 1 boxot igényelni?
-
korcsi
veterán
válasz
PirosPöttyös #16136 üzenetére
átlag ~2 javítható másodpercenkén, a nem javítható valami 0,01-re jön ki
-
PirosPöttyös
tag
válasz
PirosPöttyös #16136 üzenetére
*Mert ha nem, akkor sikeres volt a központi hiba javítása.
-
meke11
aktív tag
válasz
kabelmania27 #16132 üzenetére
Be van jelentve a hiba, feljebb írtam is, hogy naponta beszélek velük. A modemet a múlt héten cserélték ki, eddig CBN volt, most CISCO van. A CBN-t hasonló hiba miatt cserélték, de a helyzet semmivel sem lett jobb.
-
meke11
aktív tag
válasz
kabelmania27 #16128 üzenetére
Az alábbi lehetőségekkel próbálkoztam:
-modem újraindítás
-hálókábel és telefon kábel nélkül reset + kb 10perc áramtalanítás mellett
-koax kábel kivesz majd reset és visszarak
-és ezek permutációiDe megpróbálom a modem adapterét fordítva bedugni, ezzel nem vesztek semmit.
-
meke11
aktív tag
válasz
korcsi #16126 üzenetére
Nálam - szintén Tolnán - úgy 2-5 percenként újraindul a modem már lassan 1 hete tart ez a folyamat. Minden nap beszélek az ügyfélszolgálattal ez ügyben, de semmi javulást nem tapasztaltam eddig.
A TARR 16 db letöltési és 4 db feltöltési frekit használ. Ezeket szokta variálni.
-
korcsi
veterán
A másodpercenkénti ~3000 javítható és ~500 nem javítható csomag az jelentős, amúgy nincs vele baj, de most ezen értékek kimagaslónak tűnnek. 25 óra átlaga, 400KByte/s fix feltöltés és kb. 25GByte letöltött adat mellett.
Illetve mintha áttették volna a letöltési frekvenciákat 178MHz-ről indulnak (Tolna 8/2 le/fel) régen 170-nél volt a teteje, de nem tudom mikor változott. -
kisninja
őstag
Szekszárdon másnál sincs net, vagy az utcai erölködő fost@ össze magát az áramszünet után?
-
-
-
farkas63
aktív tag
válasz
tarr52 #16121 üzenetére
Én tegnap előtt mondtam le a platinamix-t és mivel kell egy kiscsomag, hogy megmaradjon a box mivel az ingyenes box-t is megszüntették (khmmm) ezért kellett egy másik kiscsomag és a Digifilm-t ajánlotta a hölgy mivel az a legolcsóbb ami 690Ft.
De szerintem ez településtől is függ. (konkurencia, árak, stb...)2018/2095520 Digitális KTV - Digifilm (2095520) nincs hűségvállalás 690,-
-
tarr52
csendes tag
ÁSZF:
Hatályba lépés dátuma:
2018.06.10.
75. OLDAL! -
tarr52
csendes tag
DIGIFILM Nettó: 701 Ft Bruttó: 890 FT
TARR ÁSZF: 2018.06.10.
-
válasz
ftamas0201 #16117 üzenetére
Lehet régi ügyfeleknek még marad a 490. Annyit számláztak nekem most júniusban is.
-
farkas63
aktív tag
válasz
meke11 #16113 üzenetére
Nem mindig a net értékeket kell nézni ha szar a neted. (nem igazán számít a modemérték)
Tapasztalat: tegnap bejelentettem, hogy szar a netem, 150mb/s-ből 30-40mb/s jön csak, visszahívtak, hogy ne rögtön ők jöjjenek ki hanem derítsük ki hátha házon belül van a hiba, mondta a csávó dúgjam össze közvetlen a gépre a modemet (hagyjam ki a routert), meg is tettem, persze másik UTP kábellel meg másik coax kábellel, és láss csodát jó lett, szóval vagy a coax kábel a szar vagy az UTP.ftamas0201: DigiFilm 690Ft.
-
meke11
aktív tag
válasz
ftamas0201 #16110 üzenetére
-
1egaly
aktív tag
válasz
ftamas0201 #16110 üzenetére
Ok!
Kösz,holnap megkeresem Őket....Most olvasom: A DIGI Film hamarosan Film Now néven lesz elérhető.
Izgalom és felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Mindaz, amit még nem láthattál. És minden, amit újra és újra megnéznél!
Heti hét nap, a nap minden órájában.
Filmek reklám és megszakítás nélkül már 5 éve.
Film Now, a show megy tovább. -
1egaly
aktív tag
Hali!
Az új Tarros honlapon nem találom a DigiFilm előfizetési lehetőséget,ill. az árát...Tudnátok segíteni mennyibe kerül és esetleg kell-e hűségidő?
Kösssz! -
kisninja
őstag
Szekszárd város közepe a 40 es net 2.11M / 1,4M
-
farkas-j
őstag
válasz
PirosPöttyös #16105 üzenetére
Nekem is 2db 1 Amperes ment már tönkre. Legutóbb egy méretes 3 Amperest hoztak.
-
meke11
aktív tag
válasz
kabelmania27 #16101 üzenetére
Én találtam hozzá L/P-t: admin/motorola.
nyalifali
Kösz a tippet, majd megnézem milyen tápot adtak mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest