- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Helló.
Extra tv csomaghoz a tarr mobiltv-ben nincs meg minden csatorna ami tv-n elérhető?
Konkrétan a Spektrum Home-ot nem találom. -
tzimash
őstag
Kivettem bridge módból az Arris TG2492S-t, van valami trükkje annak, hogyan lehetne egy Asus RT AC57U routert AP-ként csatlakoztatni hozzá? Nem mindegy melyik hogy az Arris melyik portját használom? 1-est és a 4-est próbáltam, Asuson mindet, a WAN-t is. Meg sem villannak a ledek a csatlakozónál ill. állapotjelzőn a routeren. A routert reseteltem, a router.asus.com-on beállítom AP-ként, automata módban hiányolja, hogy nincs bedugva kábel, manuálisan is kb. mindegy mit állítok be, valahogy nem találnak egymásra.
Az Arris client list-jében sem jelenik meg a router. -
vacs
veterán
válasz
ftamas0201 #19897 üzenetére
Köszi, valóban nem változott semmi.
-
vacs
veterán
Helló.
Jelenleg még nincs ügyfélkapu reg, de a MobilTV miatt kellene.
Kérdésem, hogy ha regisztrálok, attól még nem vált át elektronikus számlázásra ugye?
Az előfizető ragaszkodik a csekkhez! -
barnibooo
aktív tag
Chromecast elvileg működik.
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Van esély a Tarr MobilTV -re egy Xiaomi Mi Stick 4K -n?
-
TheSaint
aktív tag
Ha jól látom az új árjegyzéket végre normális áron lehet CSAK netre előfizetni (nálunk 6900 a 300M), kérdés, hogy a mobilTV ebben az esetben is megmarad?
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
Van esetleg itt valakinek mikrós netje?
Mik a tapasztalatok vele?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
tzimash #19886 üzenetére
Hpf elvileg a tévés kimeneten van.
Ellenőrizd, hogy a lakásba bejövő kábel legyen az in-ben.
Amennyiben megírod, hogy melyik (out vagy -6dB tap) kimeneten van a modem és melyiken a hpf szűrő és az Fmaster6 felirat ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség és lehet-e javítani az értékeken. -
tzimash
őstag
válasz
kabelmania27 #19885 üzenetére
Teleste DTS106 ill. HPF85A meg valami Fmaster6 feliratú bigyók
-
-
tzimash
őstag
válasz
kabelmania27 #19883 üzenetére
Elég sokáig tartott míg betölt az oldal de meglett:
[kép] -
tzimash
őstag
válasz
kabelmania27 #19881 üzenetére
Hol találom a jelszint értékeket? jól emlékszem hogy ki kell vennem bridge-ből a hgw-t vagy elérhető máshogy is?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
tzimash #19880 üzenetére
Üdv!
Ha megírod a modem jelszint értékeket meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-ez az értékek. Router beállítással kapcsolatban ezekben a topikokban tudsz segítséget kérni.
Otthoni hálózat és internetmegosztás Router gondok Tp link routerek Wlan Asus routerek -
tzimash
őstag
Sziasztok,
Arris HGW bridge üzemmódban, egy TPlink Archer C6 ill. ehhez kábelen csatlakoztatva egy Asus RT AC57U Access pointként.
Kábellel csatlakozva király minden eszköz, TV, asztali PC, kamerarendszer.
Viszont a Wifi siralmas. Sávszél elvileg van, bármikor mérem, elfogadható értéket ad 20-30Mbit/s. De sokszor mégis nem vagy baromi lassan tölt be oldalakat, a céges VPN ledobál ha wifin csatlakozom a laptoppal a hálózathoz, telefonokon gyötrelem netezni, pl FB-n a posztok alatti hsz-eket megnézni nem lehet, nem tölti be őket, ugyanígy képeket sem tölt be akár posztban van, akár Marketplace-n.
Próbálkoztam már másik DNS szerverek beállításával, frissítettem a legújabb frimware-re a routereket, csatornákat elraktam jó messze a szomszéd által használttól (családi házról van szó, szóval éppen hogy látszik a hálózatuk a Wifi analyzer app-ban.) Az 5GHz-et tiltottam hátha jelent valamit.
SMART connect-et is próbáltam ki-be kapcsolni..Íme a két router wifi beállítása:
Valami ötlete valakinek?
-
farkas-j
őstag
válasz
barnibooo #19878 üzenetére
Én még csak DVB-T rendszerhez láttam transzmodulátort (pl. a Johansson Universe 8600) kikódolási lehetőséggel, ami persze nem zárja ki, hogy DVB-C-hez is kapni ilyesmit. Persze ezek ára igen borsos. Maga a CAM modul ami elbír 10-12 kódolt adás együttes kikódolásával sem olcsó, 80-100eFt körül van, és ehhez még egy komoly célhardver is szükségeltetik.
Ami olcsó megoldás lehet, de vannak kényelmetlenségei, pl. Amiko boxok alkalmazása. Azok EMU firmware verzió telepítésével alkalmasak lesznek kártyamegosztásra. Az egyik boxot ki kell nevezni szervernek és beletenni a kártyát. A helyi hálózaton belül 8 másik Amiko boxnak képes megosztani a kikódoláshoz szükséges adatokat, így azokba nem kell kártya. A jófogáson 7-10eFt körül már kapható erre alkalmas Amiko box. Jobb esetben van rajta LAN vagy WiFi, de ha nincs, az Aliexpress-ről 1000Ft körül rendelhető hozzájuk kompatibilis USB portba dugható Ralink RT5370 WiFi adapter. Ez egy jól bevált módszer, kifogástalanul működik. A kényelmetlensége, hogy a box lesz a vevőegység, a TV csak egyszerű megjelenítő. -
barnibooo
aktív tag
válasz
resTore.hu #19874 üzenetére
Láttam olyan eszközt amibe megy a bejövő koax jel és egy egy kártya, majd egy kimenet ami szintén koax, de ott már mindent kikódol a kártya segítségével.
Nem tudom, hogy akár lehet-e ilyen hasznáni, csak egy ötlet, ha ebbe gondolkodsz. -
francz'70
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki a tarr-tól wifi jelerősítőt? Állítólag tizenpárezerért van nekik. Érdemes bevállalni? -
Gyula
csendes tag
válasz
resTore.hu #19874 üzenetére
Sajnos így van.
Nekem ez a 4-ik kártya. Havonta fizetek pluszban 1200 Ft-ot.
Szemétség hogy ezért pénzt kérnek pluszban.
De az ÁSZF-ben is benne van hogy 3 jár, a továbbiak plusz előfizetés. -
Gyula
csendes tag
válasz
resTore.hu #19872 üzenetére
Pontosan így van.
Az egyik TV-hez kellett vennem egy CI modult a múlt hónapban, hogy az Extra csomag is jöjjön.
De ezt már akkor mondta a hölgy a telefonba, mikor szóltak hogy jönnek az optikát kötni.
Én jeleztem hogy szükség van rá. És hozták is a srácok mikor bekötötték az optikát.
Az e havi számlához hozzácsapták. (2500 Ft) -
resTore.hu
csendes tag
Hogyan is van ez srácok?
Ha optikán lesz az új rendszer, akkor az extra csomaghoz kell valamilyen kütyü? Minden extrában lévő csatorna kódolt még az is ami koaxon kódolatlan? Homályosítson már valaki fel! -
mizu
aktív tag
Amennyiben új emailcímet rögzítek ügyfélkapun, jeleznem kell? Feltűnt, hogy a már meglévő cím alias beállítása null, de legalább ott van. Az új cím nincs rögzítve.
-
Breki
veterán
válasz
allnickused #19869 üzenetére
Ja csak Szekszárdon, szinte a központba a buszmegálló mellé a Pollack lakótelepre nem képesek hozni, és még azt se mobndják, hogy mikorra várható.
Közben pedig látom a kábelt a bevezető Tompa utcán, odamegyek rá van írva, hogy Tarr.
, gondoltam is, hogy majd lefotózom. Pont váltani akartam, de így nem tudom. -
allnickused
tag
Lazán kapcsolódik: nem tudom volt-e említve korábban. A telekom Szekszárd-Baja vonalon húzza az optikát. Ez azt jelenti, hogy az útbaeső települések be lesznek kötve. Őcsény-Decs-Sárpilis-Várdomb stb...
Ajánlom megfontolásra mindenkinek... -
DaddyGood
tag
Máshol is tapasztalható, hogy egy településen belül is változik a szolgáltatások díja?
-
farkas63
aktív tag
-
meke11
aktív tag
MAX4 HD a 107-en
-
Opauszki
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy valaki próbálkozott-e már vele, de jövő héten hétvégén Franciaországban leszek, viszont szeretném nézni az egyik csatornát telefonról (Tarr Mobil Tv)
Szerintetek működni fog, avagy sem?
A Tarr Kft. honlapján ez áll:
A szolgáltatás magyarországi szélessávú internet-kapcsolattal rendelkező felhasználók számára vehető igénybe.Szerintetek? Próbálta már valaki mobilnetről/wifiről más uniós országban?
-
farkas63
aktív tag
Most nezem, uj csomagok jottek, 250-es net helyett lett 300-as net -1600ft-t. 11200ft.
150-es net 10500ft. (Itt nem tudom mennyibe kerult elozoleg) -
farkas63
aktív tag
Mi a tokom ez az uj logo?
remeljuk az arakban is valtozas jon nem csak a logoban.
vagy ezt igy aprilis 1.-jenek cimeztek? 🤔 -
klrt
tag
válasz
RockCNC #19849 üzenetére
kábellal van összekötve, most 944/205
allnickused
Köszi! -
klrt
tag
Üdv!
Van itt valaki akikhez mostanában kötött a tarr 1000-es optikát, esetleg Szigetvár környéke?
Nekem most kötötték 03.17.én, pár napig jó volt a sebesség aztán a feltöltés le esett 300 alá. pénteken bejelentettem, ma délelőtt hívtak, azt mondták mindent rendben, rámértem 940/940. Elmentem otthonról délután 5 kor már megint csak 940/280
Tapasztalt valaki hasonlót, esetleg valami ötlet? -
1egaly
aktív tag
A havi online számla még nem érkezett meg,eddig pontosan elsején szokott.
Ti már kaptatok? -
Sygnus83
csendes tag
Sziasztok !
Az új tarros ügyfélkapun (https://tarr.hu/ugyfelkapu/bejelentkezes) hol lehet megtalálni a nethez szükséges PPPOE bejelentkezési adatokat ?
A régi oldalon megvolt..de ezen sehol nem találom. -
mizu
aktív tag
A bridge mód-ra váltás hamar megy? Tarr felületén átállítom és kész - a modem átáll?
-
mizu
aktív tag
MBR-GPT is kilőve
-
malacka87
őstag
Üdv! Arris TG3442-es modemhez mi a jelszó? Már mindent próbáltam ami az alsó címkén van de semmit se fogad el!
-
bzolika10
aktív tag
válasz
barnibooo #19828 üzenetére
Ott én is tudom, hogy így van. Most megy a matek, hogy mivel járok jobban, ha ideér az optika. A TV-t mindenképp szeretném ha tarros maradna. Elvileg a tv+telefon kombóval olcsóbb. De ha már van tv meg telefon akkor lehet, hogy nem lenne hülyeség kérni egy 50es netet redundanciának, csak annak nem tudni az árát.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
maxika2004 #19834 üzenetére
Indítsál el csatornakeresést a problémás frekin hátha megtalálja a hiányzó csatornát.
-
maxika2004
őstag
válasz
kabelmania27 #19833 üzenetére
számilag nemtudok jel erősséget, de nem kockásodik sehol....
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
maxika2004 #19832 üzenetére
Üdv!
A többi csatornán milyen a jelerősség és a minőség? -
maxika2004
őstag
Sziasztok !
segítsetek lécci :ujra hangoltam a tv-t, és nem jön be a TV2 ....kb minden más igen....
egy másik csatornát kerestem, ezért hangoltam ujra.. igazábol azt nem tudom elötte jó volt e rajt vagy sem, de akkor is érdekes hogy csak a tv2 nem jön be...
samsung kb 8 éves a tv.. most pontos tipust nemtudok, de megnézem majd.
lehetsége ilyen, hogy csak 1 csatoran nem jönne be egy tvn ? vagy esetleg ezzel együtt mások sem, csak elkerülte a figyelmemet...Elöre is köszi a segitségeteket!
-
RockCNC
őstag
válasz
allnickused #19830 üzenetére
Részemről ha felajánlana a Tarr olcsó csomagot, egyből aláírnám az egy vagy két év hűség előfizetést.
De az van, hogy megkerestek kb. egy éve és drágább csomagot ajánlottak hűségel a mostaninál. -
bzolika10
aktív tag
Most mennyire lehet variálni a szolgáltatásokkal a hűségidő alatt? Ezalatt azt értem, ha mondjuk aláírok egy csomagra 1 évet akkor azon belül lehet lefelé is váltani, vagy csak felfelé?
-
mizu
aktív tag
Arris tg2492-őt osztogatnak manapság, vagy kivonták a forgalomból?
-
-KP-
addikt
válasz
kabelmania27 #19823 üzenetére
Oks, ha hazaértem megpróbálom. Azt hittem ugyanaz az ip cím, mint a korábbi routeremnél volt, ami azóta kikerült a rendszerből
-
-KP-
addikt
Üdv!
Múlt héten upgradeltem gigabitre és kaptam egy új modemet. A kérdésem az, hogy tudok a modem admin felületére belépni? Milyen ip címet kell a böngészőmben beírni? A 192.168.1.1 mindig időtúllépést ír ki.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
emre33 #19815 üzenetére
Nálunk ugyan ez 6890 Ft
Nagyobb csomagoknál meg semmi különbség telefonnal vagy anélkül.
16790 a Premium 1000 TV. (Tesómnál ez a város másik részén 12990 Ft optikával!)
16190 a Premium 500 TV.
Nyilván megéri az 1000, persze, csak az 500-hoz viszonyítva.
Optika nem mostanában lesz, konkurencia zéró. Fizessünk szépen.
Telekomtól max. 30/5 van itt. -
barnibooo
aktív tag
-
Leki78
tag
válasz
bzolika10 #19812 üzenetére
Még akkor sem igazán.
Telekomnál, ha jó néztem tv (M csomaggal, ami több is mint az Extra a Tarrnál )+1000-es net 3 tv-re 10096ft.
Szemben a Tarrnál ez tv (extra)+1000-es net 11990 ft.Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy koaxos terület ellenére itt a faluban olyan áron kapom a szolgáltatást, mintha optika lenne. Ugyanez Tamásiban koax területen 15690ft.
Telekomnál a hulladék androidos boxok miatt a tv-től tartok. Viszont csak a tv(extra) a Tarrnál 6490ft magában.
Szerintem jó választás számomra az lesz Telekomtól 1000-es net (telefonnal) 5136ft és a Tarrnál a tv (exrta) 6490ft, összesen 11626ft. -
bzolika10
aktív tag
válasz
emre33 #19811 üzenetére
Ha csak netet akarsz akkor igen. De ha szükséged van tv-re akkor a tarr máris versenyképes, mivel nem kell a plusz boxokért extra díjat fizetni és nem kell a hulladék szoftverrel szívni. 3 boxnál a kettő pariban van. A tarrnak viszont lényegesen jobb az ügyfélszolgálata, velem még nem fordult elő olyan, hogy ne kerültem volna élő emberrel kapcsolatba egy percen belül. De ez sajnos csak azoknál dilemma, akiknél mind a két szolgáltató optikával van.
-
Ubi
tag
Sziasztok!
Na, tegnap végre sikerült megoldaniuk a problémát a nettel. Azt sajnos nem tudtam meg mi volt a gond akárhogy kérdeztem, de az biztos, hogy nem nálam javították. Tegnap ismét kijöttek mérni egyet és 900-950 közt ugrált folyamatosan. Nem tudom mit és hol cseréltek, de sikerült. -
forrest85
senior tag
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy 250/20 Mb/sec-es internethez a meglévő Cisco EPC3212 modem elegendő vagy kérjek cserét? 8 letöltési csatornát tud kezelni. Ez elég a 250-es nethez?
Ha esetleg cserélni kell milyen modemet adnak?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Fotó állvány eladó
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11