Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
1egaly
aktív tag
Digik szétesőben!
Hol van kép hol nincs -
bzolika10
aktív tag
Erre valaki?
https://m.prohardver.hu/tema/tarr_kft_s_infok/hsz_14071-14071.html -
hamizoli
tag
válasz
vpanangin #14088 üzenetére
Jól teszed! Itt nálunk a Telekom jött az optikával, egyből lett egy viszonylag normális ajánlatuk.
Vajon melyik szolgáltató mobil hálózatát használják? A mobilTv-jüknek igazán adhattak volna ingyenes vagy kedvezményes adatforgalmat, úgy talán pár ember még elgondolkodna az előfizetésen. -
vpanangin
senior tag
válasz
Tutu7030 #14087 üzenetére
Szolgáltatási területükön élek, látom a monopolhelyzetüket kihasználó üzletpolitikájukat. Nem szimpatikusak. Drága, nem ügyfélbarát társaság. Inkább kerülöm őket.
A környező településeken jelen van a Digi is, az UPC is, a Telekom is. Hiába a lobby tevékenységük, a helyi döntéshozók nem hajlanak a konkurencia megjelenésének engedélyezésére.
-
ArNick
tag
-
Cavsfan
tag
válasz
kabelmania27 #14081 üzenetére
Köszi.
-
farkas-j
őstag
válasz
ozsi1987 #14077 üzenetére
Az Amiko Impulse HD WiFi megtudja osztani a kártyát a hálózaton ezzel a firmware-rel, csak sajnos a TV-k ezt nem tudják használni. Érdemes utánaszámolni, hogy 2 vagy 3 box ára mikor térül meg egy új digitális előfizetéssel szemben. Ennek a boxnak az ára 15 ezer Ft körül mozog. Persze ekkor fel kell áldozni a kényelmet is, hiszen a boxot kell használni a TV helyett. Ez 2 távszabályzót is jelent. Ezt a kényelmetlenséget én ezekkel a tanulós univerzális távszabályzókkal oldottam meg: egyik, másik. Így a TV, box, médiaplayer, házimozi, DVD stb. is egy távszabályzóba került
-
Bozek
nagyúr
válasz
szabogabor10 #14079 üzenetére
És hol élünk? Szerintem felesleges iderángatni a külföldi szolgáltatókat.
Amúgy legalább a Tarr-nál lehet simán HD adást nézni, a Telekomnál ez internetfüggő. Van olyan, amikor egy TV-n se megy a HD, a legjobb esetben is csak 2 HD stream megy.
-
Cavsfan
tag
Üdv.Lakást felújítok.Azt szeretném tudni,milyen koax kábelt vegyek ami a tarrnak is megfelel?Én szeretném behúzni parkettázáskor a helyére.
-
válasz
Gubek-Einste #14078 üzenetére
Magyarországon.
-
-
ozsi1987
tag
válasz
farkas-j #14076 üzenetére
Ez engem is érdekelne
Továbbra is szeretnék egy Karácsonykor vett okos tévébe CI kártyát venni tarrtól, de nem engedik, mert már az lenne a 4. kártya háztartáson belül, és így újra elő kellene fizetni, hogy a plusz csomagos csatornákat nézhessük azon is.
Akkor kértem tőlük csak CI modult (csak a tartó doboz, és így a 3. kártyát tennénk be vmikor az egyik tévébe, vmikor a másik tévébe )
ezt sem engedték, vigyünk vissza nekik set top boxot, és akkor lehet.
de az meg kell az egyetlen régi típusú tévénkhez.na ilyenkor mi van ??
csodálkoznak ha egyre jobban elpártolnak tőlük az ügyfelek...amúgy 2 hónap használat után elégedett vagyok a telekom iptv-vel, megbízható, számomra jó képminőséggel is, meg pluszban olyan csatornákkal, ami tarrnál nincsen.
most így van tarrom is és telekomom is. -
farkas-j
őstag
Korábban már írtam, hogy vettem egy Amiko Impulse DVBT/Cable WiFi boxot. Frissítettem rajta firmware-t, és ekkor láttam, hogy a kártya opció kibővült némi extrával. Meg lehet osztani hálózaton a Comax kártyát. Öcsém elhozta az ugyanilyen boxát és kipróbáltuk. Némi kísérletezés után tökéletesen működött!
Gyakorlatilag 1 kártyával lehetett mindkét eszközön a kódolt csatornákat nézni.
Egyébként a felhasználói felülete szerint 7 eszköznek lehetne megosztani a kártyát a hálózatban. Ha lesz időm, akkor a jövőhéten lepróbálom, hogy Interneten keresztül is működik e a kártyamegosztás. Izgalmas kísérletnek ígérkezik.
-
meke11
aktív tag
Öttusával erősíti olimpiai sportkínálatát az Eurosport
Még jó hogy erről is lemaradunk!!! -
Tutu7030
veterán
-
w.miki
veterán
ASM. SIF nem tudjátok mit jelent?
Most 5.5M-en van.
Csatornákat szeretnék beállítani, egy analóg Hyundai TV-n, és nem tudom, jó-e ez az érték? -
bzolika10
aktív tag
Valamikor várható internet sebesség növelés koaxon?
-
nyalifali
aktív tag
Új TV csatornák a mobilTV-n?
-
amadeus11
senior tag
válasz
CsodaPOK #14065 üzenetére
Az én csomagom a tavalyi árhoz képest 70 egész forinttal "olcsóbb" lett. Tavaly év közben megemelték a kábeltévé árát a retekklub meg a höricsatik miatt pár száz forinttal. Aztán hogy más csomagoknál hogy sakkoztak. Nyílván úgy, hogy jól járjanak. Ez nem egy közhasznú alapítvány. Már a cég a neve is garancia a profitmaximalizálásra
"Tarr"
-
CsodaPOK
senior tag
Tarr is benyeli az ÁFA csökkentést, sőőt...
Kombi duo 20M. Tavaly 7100 volt, ÁFA csökkentés után lett 6760. Márciusban jár le a hűség, ma jött számlamellékletként, hogy újabb 1 év hűséggel ~7300-ért hosszabbíthatunk. -
farkas63
aktív tag
Hmm mára megjavították, lehet mégis olvassák ezt a fórum részt?
Nálam ott van a videótár. (iOS) / honlap
Mellesleg visszakerültek azok a csatornák mobiltv-re amik karácsonykor is voltak. (filmbox csomag, docu, fastbox, fashion, fight)
Lehet a hiba miatt vissza kellett tölteniük az előző szoftver verzióra.(nem az app verzióját hanem a belső verziót)
-
farkas-j
őstag
Másnál is eltűnt a mobilTV appból a videotár ikon?
-
farkas63
aktív tag
XDDD Most meg az összes Digi megadta magát, LOL pont a meccs vége fele.
Na jó csak 2 percre, de bőven pont akkor mikor a gól is volt. XD -
farkas63
aktív tag
válasz
Tutu7030 #14056 üzenetére
Napok óta ilyen a Digi 3, PC-n várj vele 2 percet kb. és elindul (de készülj fel rá, hogy +fél percet el lesz csúszva az amúgy is mobilkapcsolatú közvetítéshez a kép (ugye fél percet késik a live-hoz képest a mobiltv) így a hang is csúszik - értsd: 25. percnél van a kép de a hang már kb. 26. - 27. percnél lehet), mobilon (iOS) hiba üzit dob vissza, ott semmi, Tabon (iOS), csak egy képkocka villan fel és ott is 2 perc után elindul. (de ugyan úgy csúszik a kép és hang)
-
Tutu7030
veterán
Mobiltv-n a digisport3 nálatok sem nézhető? Tableten hang van, de a kép áll, pc-n még ennyi sincs.
-
farkas63
aktív tag
válasz
ftamas0201 #14054 üzenetére
Nálam minden jó.
-
ftamas0201
Topikgazda
Nálatok mi a helyzet a supertv2 HD-vel illetve RTL2 HD? nálam szétesik a kép már bő 20 perce biztos, pont mikor üvegtigrist néznék
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest