Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
arminlok
üzenetére
Nemtudom észrevetted e, h úgy válaszoltam ahogyan kell a kis nyűglődésedre. Egyébként sokszor bele van forrasztva a tápba a venti vége szóval nem nagyon úszod meg egy 5 perces munka nélkül amit gondolom véres izzadtsággal fogsz megtenni. Am ha már itt az értelmi szinteknél tartunk, megnézted már h milyen a tápod belseje? (jah bocs gondolom ahhoz is lusta voltál h te magad megnézd ezt a dolgot ami kérdést feltettél)
Lustaságodra irányult fentebbi megnyilvánulásom amire te óvodás toporzékolással válaszoltál ahelyett, h ennyi idő alatt már 3* megnézhetted volna te magad a dolgokat. Bár tudom egyszerűbb írni és várni az utasításokat mint a birkáknak a legelőn a juhásztól
Egyébként ha csere mellett döntessz nemártana tudni, h milyen az eredeti venti pontos típusa a tápodban, h azzal megegyező vagy legalábbis hasonló légszállítású, áramfelvételűt tudjanak itt ajánlani neked, szóval nem úszod meg azt az irdatlan mennyiségű 4 csavar kiszedését amivel eltávolítod a gépedbő és a másik kb 4 csavarral való munkától sem h meglásd mi van a burkolat alatt. Ezzel viszont saját magadnak is meg fogod válaszolni a kérdéseidet. De ugye én vagyok a buta fogyatékos, h nem olvasom el a fórum legelejét hanem rögtön felteszek egy kérdést mert lusta vagyok 
Norbi voltam, remélem kielégítettem kíváncsiságod és nem leszel lusta ezt végigolvasni. Puszii
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Guild Wars 2 (GW2)
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyébként ha csere mellett döntessz nemártana tudni, h milyen az eredeti venti pontos típusa a tápodban, h azzal megegyező vagy legalábbis hasonló légszállítású, áramfelvételűt tudjanak itt ajánlani neked, szóval nem úszod meg azt az irdatlan mennyiségű 4 csavar kiszedését amivel eltávolítod a gépedbő és a másik kb 4 csavarral való munkától sem h meglásd mi van a burkolat alatt. Ezzel viszont saját magadnak is meg fogod válaszolni a kérdéseidet. De ugye én vagyok a buta fogyatékos, h nem olvasom el a fórum legelejét hanem rögtön felteszek egy kérdést mert lusta vagyok