- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Életvédelmi szerepe is van, noha földelt konnektor használata esetén nem tud megrázni, csak tönkremegy és/vagy lenyomja a biztosítékot.
De véd egy véletlenül beesett csavar ellen is, vagy a panel megnyomódása, behajlása ellen, még ha erre kisebb is az esély.
Bár kicsit kínos megírni is, de csak a tanulság kedvéért: több évtizedes szervizvállalkozásom egyik legszégyenletesebb esete történt pár hete, amikor egy monitor tápadapterét javítottam, és összerakáskor egészen barom módon kifelejtettem azt a vékony, műanyag lapot. Pontosabban nem is volt még összerakva, csak beraktam és becsavaroztam a panelt az alumínium sínbe, hűtőfüleket is rögzítettem, hiszen egyébként hűtés nélkül terheléspróbát sem lehet végezni rajta.
Egy ilyen adapter jóval zsúfoltabb felépítésű, úgyhogy a büntetés nem is maradt el. A panel valahol leért az alaplemezhez, azonnal elpukkant, primer oldalon úgy szétégtek részek, hogy az már javíthatatlan, keríteni kellett egy új tápegységet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kerékpársportok
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ház ventilátorok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest