- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Életvédelmi szerepe is van, noha földelt konnektor használata esetén nem tud megrázni, csak tönkremegy és/vagy lenyomja a biztosítékot.
De véd egy véletlenül beesett csavar ellen is, vagy a panel megnyomódása, behajlása ellen, még ha erre kisebb is az esély.
Bár kicsit kínos megírni is, de csak a tanulság kedvéért: több évtizedes szervizvállalkozásom egyik legszégyenletesebb esete történt pár hete, amikor egy monitor tápadapterét javítottam, és összerakáskor egészen barom módon kifelejtettem azt a vékony, műanyag lapot. Pontosabban nem is volt még összerakva, csak beraktam és becsavaroztam a panelt az alumínium sínbe, hűtőfüleket is rögzítettem, hiszen egyébként hűtés nélkül terheléspróbát sem lehet végezni rajta.
Egy ilyen adapter jóval zsúfoltabb felépítésű, úgyhogy a büntetés nem is maradt el. A panel valahol leért az alaplemezhez, azonnal elpukkant, primer oldalon úgy szétégtek részek, hogy az már javíthatatlan, keríteni kellett egy új tápegységet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lian li Uni fan sl wireless 120
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest