Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
jézusom
addikt
-
Alien83
senior tag
Azt vágjátok hogy mire jó a 2 USB a Modemen és a STB-on?
Van 1-1 USB.
Ja és a STB-on E-sata is. -
-
blg
senior tag
-
Alien83
senior tag
sziasztok.
Van IPTV-m.
Kértem próbaképpen HD csatornákat.
Lehetséges az hogy a 2 sep-to-box-on nem lehet egyszerre HD adást nézni? vagy mind2-őn másikat kell nézni hogy menjen?Valamint nekem most az a másik baj hogy fél napja megvan és ha bekapcsolok egy HD adást 10-15 másodperc mulva lefagy...sima adás megy rendesen.
-
rErEaT
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy az iptv-t hogyan tudom összerendelni az androidos telefonom található távirányítóval? Sehogy se akar sikerülni

Pl azt hogy érjem el, hogy egy hálózaton legyen a router és a tv? Az nem elég, hogy az elosztóban amit a t-homeosok hoztak ott pl az 1es a router és az asztali gép, 2-3-4 pedig a 3 tv.
-
Degeczi
nagyúr
nem, azt mondom, h T-Home-os beltérivel is csak annak PIP szolgáltatását használhatod, nem a TV-jét, mert a TV számára ilyenkor egyetlen műsor létezik
TV-be tett modul kiválthat beltérit, de csak bizonyos kábeltv-k (és persze pl. MindigTV Extra) esetén: az IPTV-nél nálunk csak a szolgáltató eszközét használhatod, ott ez nem megy
-
tka
tag
válasz
Degeczi
üzenetére
köszönöm a választ,akkor thomos ip tvs beltérivel elvileg működhet,vagy utána kellene érdeklődni a beltérinek?gondolom a szolgáltató nagyokat bólogatna,volt már velük problémám.a másik dolog régen olvastam, hogy a beltéri egységet ki lehet váltani egy modullal "interface modul" ha jól emlékszem, ez még lehetséges?
-
Degeczi
nagyúr
a PIP a TV által fogott másik csatornát tudná mutatni - márpedig bármilyen beltérit is használsz, olyankor nem a TV a vevő, és egyetlen bemeneten érkezik a jel = nem mutathat másik csatornát (a beltéri tudhat ilyet, és valamilyen szinten tud is - de olyankor sem a TV szolgáltatását használod)
-
tka
tag
Üdv!Nekem most tányéros tv van.Ezzel tányéros mutatvánnyal nem tudom kihasználni a tv extra szolgáltatásait.Gondolok itt a pipre stb.A kérdésem az lenne, hogy ha ip tvt használok, azon működnek ezek a dolgok?Előre is köszi a választ
-
viszy87
csendes tag
akkor mi történik, ha pl. ugyan azt a kódot adtam meg, amit már máshol laz országban? Akkor ott elmegy az adás egészen addig, míg újra be nem írják u.a. a kódot?
Tehát ha mondjuk én beírom egy Debrecen-i emberke aktiváló kódját, akkor addig nála letilt, amíg újra be nem írja a kódot?
-
viszy87
csendes tag
válasz
heidrich
üzenetére
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet elérni egy Cisco ISB2001-es set top boxnál, hogy újra kérje az aktiváló kódot? Ami ugye a 20 számjegyből áll. Amennyiben csinálok rajta egy resetet, azt újra be kell pötyögni? Ha nem, valahogy meg lehet oldani, hogy újra kérje? Azért kérdezem, mert másik kódot szeretnék neki megadni, mint ami most van. :-)
Előre is köszönöm!
-
heidrich
senior tag
Olvastátok februártól RTL Klub HD a UPC hálózatán? Gondolom ez T-Homeosokat megint semennyire nem fog érinteni.
Kicsit hagy panaszkodjak már itt, szerintetek a Tré-home mikor fog HD streamet adni ezekhez a csatornákhoz? Nincs valakinek erről információja? Értem ezalatt a TV2 HD-t, esetleg a Super TV2 HD-t is. Röhej, hogy 2x annyit fizetek mint pl. rokonom a Digi TV-re (nálunk sajnos nincs akkor már közöm nem lenne a T-hez) és nekem 5 HD csatornáért még plusz 1300 Ft-ot is kell fizetnem ami egy vicc. Legalább akkor ennyi pénzért legalább a kereskedelmi csatornák HD adása is benne lenne. Tudom nem kötelező fizetni a HD csomagért de komolyan akkor minek vesz az ember ilyen TV-t?! Valami gusztulustalanok ezek az 576i-s adások...
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Sajnos nem továbbit feliratot a T-Home,igy bekapcsolására sincs lehetőség,hiába van meg az opció.
-
-
Paal
csendes tag
Bekötötték az előző héten az IPTV-t nálunk is és vannak nagyon tetsző és számomra hiányzó dolgok.
Ami nagyon jó:
- VDSL-em van, így próbáltam, egyszerre akár 3 felvételt is bír a kütyü, ez nagyon jó, bár valszeg nem fogok vele élni
- HBO OD - ezért rendeltem meg az HBO Maxpak-ot és nem csalódtam. szoktam torrentezni, de ez azért kényelmesebb, egy-két gyors limonádé filmre pont jó + vannak jó filmek, sorozatok isAmi nem tetszik, az pont az HBO maxpakhoz kapcsolódik. Szeretek mindent eredeti nyelven felirattal nézni és ugye a nyelvváltás nagyon jól, egyszerűen működik, de a felirat nem jön a jellel együtt. Úgy tudom, hogy az alap HBO-hoz a teletext valamelyik oldalán felirat rakható, de nálam nincs teletext az HBO-hoz. Ez valami hiba vagy másnál sincs?
RTL és TV2 is elkezdte az eredeti nyelvű adásokat, ott is teletextes feliratos megoldással és úgy látom ez nem erőssége az IPTV-nek. Lassú és hibás a teletext, mint régen, amikor gyenge volt az alap jel.
Felirattémában volt itt eszmecsere? Van valamilyen jó megoldás? (Persze a 21.században az egyedüli jó megoldás a jellel együtt adott felirat lenne, ami kiválasztható lenne (akár angol/magyar is) és nem mindenféle teletextes szarakodás..) -
Sérnyovác
tag
Megjött az IPTV 10 M nettel kiváló a minősége előtte DIGI műhold volt nem lehet összehasonlítani a kettőt. Max 20 M netem lehet nekem is de bőven elég, a ZTE is kiválóan teljesít családi ház teljes alsó szinten kiváló a jelerősség pedig a tv alatt eldugva van.
-
biznisz_man
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írók! Én is IPTV-s vagyok. Viszont a napokban olyan problémám van (nem minden nap), hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor elmegy az internet, amit adtak modem újra kikapcsolom és bekapcsolom.
Ez normális? (heti1x, 2x előfordul). -
toto0569
addikt
Sziasztok!Tudnátok segíteni abban,hogy megrendeltem a HD csomagot és két box van létesítve.De ebből csak egy hajlandó hd műsort lejátszani azonos időben.Ez mindenkinél így van?
A wifi elég katasztrófális,nagyon gyenge,a lányom szobájában már nem is fogja.
-
danee91
senior tag
Üdv!
Én is gondolkodom IPTV-re váltáson, de eléggé eltérőek a vélemények.
Vidéki kertes házban lakom, tehát xDSL van, csavart érpáron, 10 és 20 megabites csomag elérhető, T-Home szerint elég a sávszél az IPTV-hez csavart érpáron, de a HD-t nem vállalják. A belvárosban élek, csak félek hogy akadozni fog a kép, ahogy olvasgatom, az meg nagy baj. Van aki elégedetlen vele? Koax-on nyílván más a helyzet, de az itt nem elérhető.
Köszi a válaszokat
-
kisapa
senior tag
Nekem is ilyen problémám volt. Egy kicsit előrébb olvasva megtalálod a válaszokat. Sajnos én arra jutottam,hogy nem lehet kiváltani. Szerintem jelentsd be hibára de de ne a WI-FI-t hanem mond azt hogy gyakran megáll a lép illetve megszakad az internet. Nekem kicserélték Pirellire.Ez egyenlőre működik.
-
MrTiba
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Bejelentettem, de azt mondták, hogy a wifi része őket nem érdekli, az egy extra, és ha nem működik, akkor nem cserélik ki. A telefon nem abból jön. Hogy tudnám kiváltani, azzal a tp link ruoterrel? valaki tudna segíteni?
Köszi -
-
MrTiba
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy ZXV10 H201L csoda wifis router+ modemem amit a thome adott, ebből megy az iptv meg a net is. Néha olyat csinál, hogy csak a wifi kapcsol le, néha meg a teljes net elmegy, és csak az egység újraindítása segít. Olyankor minden jól működik kb 5 napig, utána megint rendetlenkedik.
Létezik e olyan márkásabb cucc, amivel ki lehet váltani ezt a zte modemet? Van nekem itthon egy tp-link TL-WR941ND -m is, de ezzel gondolom nem lehet megoldani, mert ez csak egy router, és nincs benne a modem. -
poli27
veterán
válasz
villamos
üzenetére
Amúgy megsúgok egy titkot, ha szerzel iptv boxot, és tudod az aktíváló kódot, azt odarakod a tv-hez, akkor ha beírod a kódot menni fog a tv,csak a másik megáll,kb 2 perces művelet mindig, ha a másikat akarod használni, akkor az előbbi áll meg, feltéve ha mindig ugyanazt írod felül, mert ha több boxotok van akkor akár mind3 lehet szórakozni

-
villamos
őstag
Nem említette, hogy milyen forrásból kapja az iptv -t. Ha KábelTV hálózatról, akkor valóban elképzelhető, hogy foghatók mellette analóg csatornák. Ellenben ha optikán, vagy csavart érpáron jön, akkor marad a három készülék, illetve az említett több készülék egy-egy stb -re.
Nekünk is négy tévénk van. Ebből háromra mehet egy-egy box, a kinti konyhaira pedig az egyik box RCA -ról szándékoztam elvinni a képet/hangot. Azonban kiderült, hogy ez nálunk fizikailag nem kivitelezhető.
-
-
jackal21
csendes tag
Sziasztok. Mostanában gondolkodom az iptv beköttetésében, mivel szeretett Discovery csomagomat jelenlegi szolgáltatóm elvette. A problémám: eddig analóg kábeltévém volt, amit 5 különálló TV -re osztottam szét. Ám többek között a T-Home is egy előfizetésre max 3 dekódert enged csatlakozni. De én nagyon nem szeretnék 5 TV miatt 2 előfizetést! Kérdésem: Megoldható -e, hogy egy előfizetésre - akár hackkeléssel - 3 -nál több dekódert feltegyek? Köszi a segítséget.
-
Sérnyovác
tag
Üdv!
A szolgáltatást megrendeléstől számítva hány nap alatt kötik be úgy kb.?
-
Tiszteletem!
Milyen WiFi kártyát kell vennem, ha a T-home routerére akarok csatlakozni a gépemmel és ki akarom használni a sebességét? (b v. g v. n)
-
ááá, tökéletes így is, mivel ezáltal 3 stream van összesen (2 sd + 1 hd), tehát két adást is rögzíthetek, amíg egy harmadikat nézek! így legalább nincs vita az asszonnyal, hogy mit néz(ünk), és miket vesz(ünk) fel!

wmati; az felesleges lenne, a párom munkája miatt gyakran átvilágítanak minket (nbf, kbh...stb), és elég alaposan!

-
heidrich
senior tag
A mai nap folyamán rendeltem HD minicsomagot és aktiválták is azóta szóval lett nekem is HD streamem. Jelenleg 1 boxom van és az én szobámban egy LG Full HD tv.
A kérdésem az lenne, hogy majd a jövőven tervezünk a nappaliba venni egy másik TV-t és egy második IPTV boxot. A kérdésem az lenne, hogy mindkét IPTV-n nézhetők a HD minicsomag adásai? Gyanitom egyszerre nem de külön külön igen. Vagy hogy van ez?Köszi!
-
Sérnyovác
tag
Üdv Mindenki!
Olvasgatom a fórumot már egy ideje, váltáson gondolkodom digi műholdasról IPTV-re, most mi az igazság a minőséggel kapcsolatban jó vagy nem jó? A régi képcsöves TV-n a digivel nem volt gondom de az új LG LED TV-n nem mondhatni tökéletesnek.
Köszi. -
heidrich
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy T-home IPTV-vel rendelkezem (ISB2001-es STB) és olvastam a fórumon, hogy ha nincs HD minicsomag megrendelve, vagy sosem volt HD adásom akkor nincsen HD streamem. Ez jelent bármiféle minőségbeli javulást az SD csatornákat illetően? Mert elgondolkoztam, hogy rendelek egy HD minicsomagot.
Előre is köszönöm!
-
punterhun
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/130102/set-top_box_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A linkelés nem sikerült, de itt van a kép

-
punterhun
csendes tag
Sziasztok,
Van egy kis probléma az IP Tv-mel. Egyszerűen nem akar működni, a fórum lévő minden praktikával próbálkoztam, hogy reseteleni tudjam de semmit nem csinál sajnos, csak világít az összes led, ahogy a csatolt képen látszik. Az ügyfélszolgálatra már betelefonáltam tegnap , délelőtt küldték az üzenetet, hogy miden rendben javították de semmi nem változott. Más találkozott már ilyennel ? - én a box gyanakszom, hogy meghibásodott, de legalább leszoktatott 100%-osan a tvzésről

Minden segítséget előre is köszönök !
-
Newlachka
őstag
sziasztok.
olyan gondom lenne, hogy a merevlemezes beltéri nem hajlandó a felvett adásokat törölni.
Azt írja ki,hogy a műsort valószínűleg másik készüléken nézik.
de nincs ilyen készülék nálunk -
kisapa
senior tag
Tegnap bejelentettem a hibát.Legnagyobb meglepetésemre ma itt is volt a szerelő. Most egy Thomson SpeedTouch típusú eszközt kaptam. Utána olvastam,hát túl sok jót nem találtam róla.Ráadásul ha emlékeim nem csalnak akkor volt már ilyenem kettővel ezelőtt.Nem hiszem el,hogy nincs más megoldás. Most végig kell szenvednem a 2 év hűségidőt és valami mást kitalálni a IPTV helyett.A szerelő a SAT tv-t ajánlgatta de én tányérosat nem akarok. Akkor már lehet, hogy marad a Mindig Tv.
Aktív témák
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest