- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- T-Home IPTV
- (téma lezárva)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
liszi70
nagyúr
"Igen sokminden elvárható lenne, de van máshol 1080p-s adás?
Nincs (tudtommal)."1080i viszont van.
"egy régi filmet egy bluréjen nézel az attól még szar marad."
Ebben hatalmasat tévedsz. A régi, filmre rögzített anyagoknak is jóval nagyobb a felbontása, mint az általunk használt 1920x1080. Mint ahogy az analóg, fotós-filmnek is csak mostanában kezd közelébe érni a digitális technika. 50-60 megáról vagy akár többről van szó. Nézd már meg a Ben Hur-t, vagy sok más régi filmet, hogy mutatnak BD-n!
"nem homályos és nem szar a sima adás, nekem meg sokaknak tök jó, nem egy fullhd minőség, de naív vagy ha ezt te komolyan elvárod egy csatornától hogy mindent 1080p-be tóljanak...."
Én speciel nem a full HD minőséget várom el, hanem tisztességes, DVD-szerű SD minőséget. Nem kapom meg sajnos az IPTV-től, nézhető, de a legjobb indulattal sem nevezhető minőséginek.
Azért túlzásokba sem kell esned IPTV-fényezés terén. -
Alien83
senior tag
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem hinném hogy álomkép lenne,szerintem a nagy technika korában talán elvárható lenne ez a szolgáltatás..és nem a TV-től várom,hanem a szolgáltatótól...
"1994-es vhs kazettás filmet nézel akkor ne hidd hogy blúrééj minőségbe felkonvertálják neked a csatornán." ezt abszolút nem értem...remélem íronikusan mondtad...mert BD filmeket nézek a full HD plazma tv-men,szóval van némi összehasonlítási alapom...és ha nem is ilyen képet várok egy iptv-től ,de hadd ne legyen már 480p-s, kockás(pixeles),homályos, stb...

és ahogy látom,már ketten vagyunk elégedetlenek liszi70 kollegával...
-
wmati
addikt
-
biznisz_man
tag
-
törölt tag
-
submission
csendes tag
-
submission
csendes tag
Nem jól olvastad! Én azt mondtam, hogy UPC egyáltalán nincs, míg az Invitelnél itt még nincs optikai kábel, így HD sem. Azt nem írtam, hogy Digi sincs.
A Digit természetesen nem "tányérosan" kértem, hanem kábelen.
Miután megrendeltem a Digit (ahol 15(!) HD csatornát kapok), természetesen lemondtam a T-Home HD csomagját és a havi több, mint 4 ezer forintos telefonját is (Diginél ez 200!).
Igaz, hogy így egy ezressel több lett az IPTV családi csomag, de jóval többet nyertem.
És ahogy lesz optikai Invitel, a T IPTV-jét is dobom. -
submission
csendes tag
Mit jössz itt mindig a külfölddel? Magyarországról van szó!
Elérhető Magyarországon 17 magyar nyelvű HD csatorna? Igen!
A magyar szolgáltatók elérhetővé teszi ezeket a magyar előfizetőinek? Igen!
A T-Home lehetővé teszi, hogy magyar előfizetői, magyar nyelvű HD csatornákat láthassanak? Nem!
A T-Home elérhetővé teszi előfizetői számára az INGYEN fogható Duna HD-t és Duna World HD-t? Nem!
Elérhető nálam a Digi? Igen!
Előfizettem rá? Igen!
Kétszer annyi HD-t látok a Digin? Igen!
A T-Home kiszolgálja előfizetőit? Nem!Te ott vagy eltévedve (nem is kicsit!), hogy én nem a T-Home magyar és német szolgáltatását hasonlítom össze, hanem a T-Home és a többi magyar szolgáltatót. És sajnos egetverő a különbség. Nem is értem, hogy a magát piacvezetőnek és innovatívnak beállító T-Home hogy engedheti meg magának azt a kapitális blamát, hogy a legkevesebb HD csatornával rendelkezik az országban. Ezek tényleg nem tudják, merre halad a világ?
-
submission
csendes tag
Ez egy elég hülye példa!
Magyarországon (többek között) a következő HD csatornák érhetők el:
Eurosport2 HD, Sport1 HD, Discovery HD, NatGeo Wild HD, TV2 HD?, SuperTV2 HD? és rövidesen RTL Klub HD. Ezeket a csatornákat az összes nagy szolgáltató elérhetővé teszi az Előfizetői számára, kivéve a T-Home-t, aki nem becsüli annyira az Előfizetőit, hogy náluk is elérhetővé tegye.
Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni?
Ha a nagyobb szolgáltatóknál (UPC, Invitel, Digi) 15-22 HD csatorna elérhető, akkor a T-Home miért nem veszi fel a versenyt? Miért zárja ki Előfizetőit a minőségi tévézésből? És még ezek nevezik magukat innovatívnak! Nevetséges. -
submission
csendes tag
Most nem tudom, hogy jön ide Amerika?!
Magyarországról volt szó, ahol ELÉRHETŐ 17 magyar nyelvű HD adás (többek között olyanok, mint: Eurosport2 HD, Discovery HD Showcase, TV2 HD?, SuperTV2 HD?, NatGeo Wild HD, Sport 1 HD majd februártól RTL Klub HD). Nekem személy szerint már az is elég lenne, ha legalább ezeket beraknák.
Az agyonszapult (teszem hozzá, joggal) Diginek is kétszer annyi HD csatornája van, mint a T-Home-nak. Sőt, az olyan kicsi, gyakorlatilag háztömböt kiszolgáló cégeknek, mint a PR-Telecom vagy a Hello HD is több HD csatornája van, mint a T-nek!
Én "csak" azt mondom, a T tisztelje már meg az Ügyfeleit azzal, hogy náluk is (mint az összes többi szolgáltatónál) elérhető legyen a XXI. századi képminőség! Sokat elmond a T hozzáállásáról, hogy még az INGYEN kapott Duna HD-t és Duna World HD-t sem rakja be.
Ami pedig a szolgáltatást vagy nem szolgáltatást illeti: azért azt ne felejtsük el, hogy pl nálunk a T gyakorlatilag megörökölte a hálózatot a korábbi városi szolgáltatótól, míg a többinek (UPC, Invitel, Digi) ezt ki kell(ett) építenie. Eddig itt ezt csak a Digi tette meg.
Azt pedig nem értem, hogy a UPC minek reklámozza magát orrba-szájba, ha az előfizetői körét nem bővíti. -
z-home
csendes tag
-
z-home
csendes tag
A garantált letöltési seb az egy más témakör. erről már beszéltem az iptv-vel kapcsolatban.
sajnos csak úgy lehet valami változást elérni ezen a téren ha rendszeresen túlterhelik az efik a fejállomásokat ugyan is az alapszabályzat azt írja elő, hogy ha rendszeresen 90%közelében van a fejállomás kártyáinak a kihasználtsága akkor bővíteni kell! Én úgy tudom hogy az optimális az a 70-75% ha ezt a szintet tartanák a szolgáltatók akkor mindenkinek menne az a letöltési seb amire előfizet. Ez nem azt jelenti hogy nálad is ez a probléma. Befojásolhatja akár egy roter vagy még a windows is. -
z-home
csendes tag
-
z-home
csendes tag
Én tudtam a t-home on 340 Mbites netet csinálni, ellenben az upc-vel ahol max 250 ig megy fel a mutató, viszont a diginek a coaxos hálózatán max 40-et tudtam kihozni. Én dolgoztam az upcnél hálózatkiépítőként és telepítőként is, ugyan ezt csináltam a t-kábelnél is. Minkét rendszernek van előnye meg hátránya is, mint szerelő azt mondom jobb az upc hálózata de mint végfelhasználó azt mondom jobb a t-home. minőségben veri az upc-t Arról nem is beszélve hogy az upc nagyon gyengén fejleszt és elég ritkán a t-vel ellentétben aki már több mint négy éve azzal foglalkozik hogyan lehetne gigabites netet varázsolni az előfizetők asztalára megfizethető áron. Az upcos nettel kapcsolatban meg még csak annyit hogy ők nem a zajok kiszűrésével foglalatoskodnak hanem azok elkerülésével, tehát ha 48 mhz-en van zaj akkor leteszik a visszirányt 30 mhz-re, de a zaj ott marad és esetleg bajt is okozhat a későbbiek folyamán. A t azt csinálja hogy ha zaj van akkor megkeresik a zaj forrását és mindenáron kijavítják. Sajnos ez időbe kerül sok bosszúságot okozva az ügyfeleknek.(zajnak hívjuk a különböző kintről érkező jeleket amik lehetnek cb rádió földfelszini tv illetve rádióadások stb) Na de kérem szépen ki fog ebből jobban kiszálni a végén az aki rendben tartja a hálózatát és fejleszt vagy aki besöpri a problémát a szőnyeg alá? Ja még valami. nem tudom ki emlékszik arra amikor az upc benyomta a piacra a fiberpower120-at. Hogy engedhette meg magának azt hogy 10/100-as modemmel adta a 120 mbitet?? Mondjuk ebből jót profitáltunk mi akiknek ingyé volt a t-home os 10/100/1000-es cisco modem

-
submission
csendes tag
Amúgy a Diginél nem plusz lóvé a HD! Havi 2800-ért kapsz kb 15 HD csatornát és kb 75 másikat.
Ráadásul ebbe a 2800 Huf-ért egy rakás olyan csatorna van a HD-n kívül, amiért pl. a T-Home-nál külön fizetsz! pl. a T-Home-nál +1300-at fizetsz a HD 5 csatornájáért, míg a Diginél nincs plusz lóvé a 15 HD csatornáért. A T-Home-nál kb 1000 Huf a Speak csomag (RTL, Rai 1, Pro7, TVE, stb), a Diginél ezek is alapból benne vannak.
Én úgy vagyok vele, inkább fizetek havi + 2500-at 22 HD csatornáért (Invitel, UPC), mint 1300-at 5-ért.
Amúgy a HD csomagokért mindenütt (Anglia, Németország) külön fizetni kell! Arra várhatsz, amíg ingyen kapod. -
submission
csendes tag
Azért vagyok T-Home előfizető, mert:
1. UPC nem szolgáltat errefelé
2. Invitel ezen a környéken nem rendelkezik (még?) optikai hálózattal, így HD adást sem látnék.
A T-Home mellett elő vagyok fizetve a Digire is.
De ez nem mentesíti a T-Home-t, hogy míg a többi szolgáltatónál 15-22 HD adás elérhető, addig a magát piacvezetőnek beállító társaságnál mindössze 5+2 HD csatorna van. Az sem véletlen, hogy az egyik internetes szaklap véleménye szerint a 2012-es év legrosszabb televíziós terméke a T-Home HD csomagja.
Azért, mert neked nincs pénzed HDTV-re és/vagy HD csomagra, még nem jelenti azt, hogy a T-Home tré módon kezelje a piacképes ügyfeleit! Ugyanis olyan nagy mértékben le van maradva a T-Home HD tartalomban még a közepes szolgáltatóktól is, hogy az több, mint elfogadhatatlan! -
z-home
csendes tag
Jobb nem lesz a kép mivel digit jelről beszélünk viszont stabilabb lesz az ip tv nem fog akadni kockásodni megfagyni. viszont annyit tudni kell a dologhoz , hogy 3 ip tv ugyanazt a VOD csatornát kapja meg mint 1 ip tv.
Tehát 25 Mbitet kap 3 tv és 1 tv is. a hd.k egy külön csatornát kapnak 8 Mbittel. Ezek a számok a maximumot jelentik, ugyan az érvényes mint a netnél. Ha 1 csatornán 50 efi van akkor mindenkinél akadni fog egy picit. ha csak 30-an nézik az ip tvt akkor mindenkinél tökéletes lesz. Erre van egy jó kis trükk. ed 1.1
Akit érdekel privátban szívesen elmondom, de ez már meredek része ennek a témának. -
z-home
csendes tag
-
z-home
csendes tag
-
jézusom
addikt
-
wmati
addikt
-
wmati
addikt
-
wmati
addikt
-
blg
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- T-Home IPTV
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Diablo IV
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Autós topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest