- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz
Degeczi #6147 üzenetére
Kiszabadul a tévé béklyójából a Telekom IPTV-je Már linkeltem párszor, csak kíváncsi leszek itthon mikor érhető majd el!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Degeczi #5999 üzenetére
Vagy ott van a Terminator 1 remastered kiadás Lowry Digital felújításban...
-
tka
tag
válasz
Degeczi #5686 üzenetére
köszönöm a választ,akkor thomos ip tvs beltérivel elvileg működhet,vagy utána kellene érdeklődni a beltérinek?gondolom a szolgáltató nagyokat bólogatna,volt már velük problémám.a másik dolog régen olvastam, hogy a beltéri egységet ki lehet váltani egy modullal "interface modul" ha jól emlékszem, ez még lehetséges?
-
poli27
veterán
válasz
Degeczi #5531 üzenetére
minden készüléknél azonos, ha meg tudod nézni, akkor vedd meg és ha beírod az aktiváló kódot ami neked van, van egy felvevős boxod ...... mert a másikkal kicseréli a számot, tehát az meg megáll.
(#5532) djzotya1983 Ha csak 2 boxra fizet elő nem tud 3-at üzemelni, mert amikor aktiválni kell akkor ott csak 2 boxnak jelenik meg hely, és ha átírod az egyiket akkor az egyik box megáll, igaz amit el akarsz indítani az elindul.
-
-
-
-
poli27
veterán
válasz
Degeczi #5392 üzenetére
Akkor még 1x te ugye vidéken lax,én Pesten dolgozom,nem hiszem hogy vidéken ne adnának analógot az iptv mellé!Mivel te azt hangoztatod hogy nem mondja hogy van hozzá, én azt mondom azt se mondja hogy nincs hozzá..... szóval jelentsd be hibára!Amikor bekötötték az iptv-t előtte milyen szolgáltatásotok volt,csak net esetleg?
-
jjani72
tag
válasz
Degeczi #5390 üzenetére
Hát könnyen előfordulhat ilyen megoldás. Mondjuk, ahogy nézem nálatok eléggé tele van pakolva a sonder sáv.
Ilyet régi hálózatokon csináltak, ahol max. 600 mega volt a plafon. Ha itt szűrnek akkor azért nem sok marad a digire. A 800 - as hálózatot régebben nem nagyon erőltették, mert ahhoz patent cucc és szerelés kellett, meg nehéz úgy betrimmelgetni a csatornákat, hogy jó esetben az alján és a tetején egyforma legyen a jelszint,
de a mai technikával már biztos lehet tágítani a határokon.
Szerezz egy létrát... -
poli27
veterán
válasz
Degeczi #5373 üzenetére
Ne magyarázd meg nekem mi van ip-tv-hez,mivel pont ezeket (is) kötöm be..... A Koaxban ott van az analóg jel is ,családi iptv-nél 57 csatorna pl....... Te azzal kevered, hogy Augusztus elsejétől iptv létesítése esetén analógot nem építenek ki,csak fizetős munkaként!De ha kérded kiépítik, és ha van lakáshálózatod ingyen rákötik az analógot!Ha neked nincs adás jelentsd be hibára....
-
dcness
csendes tag
-
válasz
Degeczi #5348 üzenetére
nekem van digi elérhetőség is, de abból a tv szolgáltatásból inkább nem kérek, jobb az iptv!
a net terén sincs problémám, a digi előfizetők többet panaszkodnak, hogy a kábeltelefont ne is említsem, az ritka pocsék a digi esetében!
csak elvből ugranék át digi szolgáltatásra, ha a t-sek ismét felbosszantanának, mert az ügyintézés és a hozzáállás itt is pocsék! -
-
blg
senior tag
válasz
Degeczi #5293 üzenetére
Ez nem a T-Home sara, a csatornáknál kell reklamálni. Viasat 3/6 4:3-ban sugároz, 16:9-es műsor esetén letterboxban, az alsó-felső fekete csík a kisugárzott képtartalom része. Zoomolni kell vagy a tv-n, vagy az STB-n. Ez persze rontja a képminőséget.
Amúgy a Viasat elkezdte a 16:9-re átállást, a Viasat Explorer már 16:9-ben ad, a Nature és a History pedig január 16-án fog átállni 16:9-re.
[link]
Nem tudom, mit tökölnek ezzel ennyit...#5296
azóta szerencsére a Discovery és a Nat Geo (a fő csatornáikkal) már átálltak
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Degeczi #5295 üzenetére
és közben megvan, itt is már egy éve is volt erről szó - szomorú, h azóta sem változott semmi
Aktív témák
Hirdetés
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged