- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- T-Home IPTV
- (téma lezárva)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
BBalu
csendes tag
-
Skillerz
aktív tag
Az elképzelésem, az hogy lejátszok valamit a gépen, és az megjelenjen a TV-n. Nem tudom, hogy lehetséges-e ezért érdeklődőm. USB-n probáltam wincsit, pendrive-ot rákötni, azzal nem csinált semmit. Illetve hdmi-vel sem tudtam pl a telefonom rákötni, mer nem csinált semmit. :S Tudom, hogy össze tudnám kötni a gépet a tv-vel de engem a settopbox-os össze köttetés érdekelne, hogy végbe vihető-e előre is köszi a választ.
-
BBalu
csendes tag
Igen, ez lehetséges, de nem biztos. Ezért írtam offként, volt kint t-s szerelő nagyon korrekt volt vele beszélgettem, szerinte is javítana a helyzeten a nagyobb csomag, de hiába ha nekem kicsi a csomagom max kapcsolatok 100, torrentekként 5, ezzel 20 megát se szabadna leterhelni főleg ha max 10 megy egyszerre. Speedtest szerint pedig 20megát mérek amikor nem jön be a tv.
Lassan csomagot váltok úgyis, akkor megírom a saját tapasztalataimat.
-
OldMike
őstag
Azt olvastam, hogy a Cat6 kábelekre másfajta dugókat tesznek (kétsoros), vagy a szerelők erre is rábiggyesztik az Rj45-öt?
#kalozhun100
Nem az 1000 Mbps a lényeg, hanem az hogy a sima Cat5 már a 120 Mbps-t sem tudná, ami ma már nem annyira rendkívüli netsebesség. A Cat5e is tudja az 1000 Mbps-t, csak az árnyékolása egy fokkal gyengébb a Cat6-nál.
-
kalozhun100
őstag
-
Cinibn
csendes tag
-
tbesze
tag
-
oris
aktív tag
-
oris
aktív tag
-
oris
aktív tag
-
oris
aktív tag
-
Arki
tag
-
Ghid
csendes tag
-
Crizal
tag
-
Crizal
tag
-
Crizal
tag
-
Crizal
tag
-
kisapa
őstag
-
poli27
veterán
-
Gabi822
csendes tag
-
Gabi822
csendes tag
-
Eagl3
veterán
-
Eagl3
veterán
-
liszi70
nagyúr
-
liszi70
nagyúr
-
Edgeri
senior tag
-
Gabi822
csendes tag
-
Mr.Peter
aktív tag
-
Mr.Peter
aktív tag
-
korcsi
veterán
-
biosphere2
csendes tag
Hát köszönöm a segítséget mindenkinek.
Sajnos miután bejelentettem a hibát, kiderült, hogy azért nincs hd-stream, mert nem valósítható meg nálam és kb. egy perc múlva már nem is jöttek a hd csatornák és tájékoztatott a hölgy, hogy áttett a sima családi csomagba.
Ha ezt már a szerelő is mondta volna talán beszereléskor, akkor megspóroltuk volna az egészet.
És akkor lehet, hogy nem is kérem a szolgáltatást.Most még gondolkodás alatt van, hogy mitévők legyünk, ha le lehet egyáltalán így mondani.
Viszont sajnos tudomásom szerint a digi kiveszi az axn-t a kínálatából és ez volt a fő indok, hogy át akartunk menni. -
biosphere2
csendes tag
-
kali
legenda
-
villamos
őstag
-
KubanitoS
veterán
Ez nem járható út, mivel a harmadik boxból kijövő UTP kábel a WIFI jel vevőbe van bedugva.
Ugyan még nem próbáltam, de a múltkori esetnél (lásd előző hozzászólásom) a szerelők a problémás set up boxot berakták az egyik működtő set up box helyére és ott semmi gond nem volt, dolgozott normálisan.
-
biosphere2
csendes tag
-
wmati
addikt
-
biosphere2
csendes tag
Köszönöm a választ.
Még annyi lenne a kérdésem, hogy ha nem kérem a felvételi opciót, akkor azt lehet tudni, hogy melyik eszközök lesznek beszerelve?
http://www.t-home.hu/lakossagi/segitunk/hasznos_tudnivalok/hasznalati_utmutatok
Gondolom ezek közül lesz valamelyik gateaway + set top box.
Nem nagyon szeretném, ha egy olyan lenne, amiben feleslegesen pörög egy vinyó, ha nem is kell. -
Mr.Peter
aktív tag
-
Mr.Peter
aktív tag
-
skroy
senior tag
Köszi a gyors választ.
Koax van bevezetve, ami marad is, ha lemondom a jelenlegi kábelt. Egy sima koax elosztó van rajta 3 felé, plusz egy modem a netnek, ennyi. Tehát ezt a kábelt használhatják is a t-home telepítésnél?
Bár néha nem is vagyok benne biztos, hogy elérhetőek a rendelni kívánt szolgáltatások, mert a t-home weboldalon a címet megadva egyszer azt mondja, hogy elérhető, következő bejelentkezéskor már az ellenkezőjét.
Milyen kedvezményre gondolsz? Elvileg ha online rendelem, minden kedvezményes, 8690 Ft mindennel együtt havonta, a 3 beltérivel együtt. -
liszi70
nagyúr
-
Ghid
csendes tag
-
Ghid
csendes tag
Lenne még egy kérdésem:
Eddig nem használtam a webes műsorújságot (igazság szerint nem is nagyon tudtam, hogy van), de most ránéztem, mert jó lenne most.
De valamiért nem tudom felszinkronizálni a csatornalistát (a jobb oldalon, az stb listája helyes, valós), de a szinkronizálás gombra csak feljebbugrik. Firefox, de néztem már Explorerrel is, ugyanaz.
Ez most csak átmeneti weboldalhiba, vagy nálam van valami ?
Azt sem tudom, miért kell ehhez kétszer loginelni... -
törölt tag
-
törölt tag
-
Ghid
csendes tag
-
Ghid
csendes tag
-
Ghid
csendes tag
-
Ghid
csendes tag
Na épp ez az, hogy nem ezt csinálta a rendszer. Lehet, hogy ezt kellene csinálnia, és az is lehet, hogy most a teljes hw reset után ezt is csinálja, vagy fogaja csinálni egy ideig (majd holnap kipróbálom), de mint mondtam két teljesen biztosan beállított (sorozatfelvétel) felvételt nem hajtott végre, és a próba során sem volt semmilyen hibaüzenet. Látszólag azt mondta, megy a felvétel, de nem ment csak a két nézett stream, de csatornát váltani már nem engedett.
A streamek számára nem emlékszel, korábban is ennyi volt?
-
Shodan
őstag
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
-
Garold
senior tag
Ügyesen megcsinálta az MS a szoftvert, hogy ne nagyon legyen kiskapu amit ki lehet használni.
Aki ügyeskedni akar annak pedig kell egy bevállalós (vagy hülye) belső ember.Az már más tészta hogy azért vannak működési anomáliák időnként az sw-ben, főleg a felvétel funkció tekintetében.
De az úgy jelentkezik, hogy mennie kellene, de mégsem megy. A fordítottjával még soha nem találkoztam. 
-
Garold
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
kali
legenda
-
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
-
Tomi7887
aktív tag
-
BBee
csendes tag
-
wwhy
veterán
-
wwhy
veterán
Köszi, közben 30 perc zenehallgatás után kiderítettem.
De ismét óriási fekete pont a T-nek: ha nincs felvevős STB-d, akkor nincs netes csatornaállítás
Kb. 2 órát nyomogattam a Q távirányítót, mire 2 STB-n beállítottam a megfelelő csatornasorrendet, amit így meg el sem lehet menteni. Körbe léős menü ügyebár nincs tehát ínhüvelygyulladás, amikor a Viasat HD-t és a többi HD-t, mondjuk a 237. helyről a 10.-re akarod előhozni
-
OldMike
őstag
-
OldMike
őstag
Szia!
Ez a több felvételi lehetőség érdekelne, mert nem találtam eddig infót róla. Azt jelenti amit írtál, hogy négy azonos időszakban lévő különböző műsort lehet egyszerre beállítani és felvenni?
Eddig csak azt próbáltam ki hogy miközben vesz fel egy műsort, egy másik korábban felvettet meg tudtam nézni. -
luciferk
senior tag
-
luciferk
senior tag
-
luciferk
senior tag
" ez a epg csak tájékoztató jellegű "
Nem véletlenül félretájékoztató jellegűt akartál írni?
márpedig az iptv epg-nek konkrét adatot kéne mutatnia hiszen erről állítjuk be felvételeket-sorozat felvételeket ha már fizetni kell a felvétel opcióért amihez az epg is kell pl: sorozat felvétel, néha frissíteni is kéne az iptv epg-t, hogy a konkrétumot mutassa. A duna tv txt-je a kérdéses időpontban a TIR sorozatot mutatja ami valós is, de ellenben ugyanekkor az ptv epg-je az angyali érintést mutatja a de TIR sorozat megy, vagyis nem jó ez így. 
-
pvt.peter
őstag
-
Fecow
aktív tag
-
wwhy
veterán
-
kali
legenda
-
kali
legenda
-
kali
legenda
-
Garold
senior tag
-
korcsi
veterán
-
törölt tag
-
kali
legenda
-
Az-X
őstag
-
Az-X
őstag
Ezt nem igazán értem, hogy miért. A sávszél amit foglal az adás kb 2-4Mbit. Az itthoni wifi 300. De ok, nyilván nem tud 300-at, viszont a WDTV Live-om gyönyörűen visz mindent, a legkomolyabb 1080p-s filmeket is akadás nélkül. Nem értem miért kellene akadnia.
Biztos, hogy van erre megoldás. -
Az-X
őstag
-
OldMike
őstag
A T-Home fórumon a következő (erre vonatkozó) választ láttam:
"Köszönjük észrevételedet és elnézésedet kérjük a kellemetlenségek miatt. Jelenleg dolgozunk a hiba javításán. Addig is azt tudjuk javasolni, hogy manuálisan állítsd be a csatornát, az időpontot/időtartamot.
Megértésedet köszönjük.
Üdvözlettel:
T-Home Munkatárs" -
OldMike
őstag
Lehetséges, nem értek hozzá, csak találgatok.
Az epg-t hol és hogyan állítják össze? Gondolom, hogy minden csatorna csak a sajátját adja be, utána a T-Home rakja össze egy táblázatba.
A Port.hu is digitális adatokat kap a csatornáktól? Ott jó szokott lenni. Persze lehet, hogy azok másfélék, mint ami az epg-be megy. -
Tufa_
aktív tag
-
OldMike
őstag
Pontosan itt van az eb elhantolva. Ugyanazzal a címmel és rész megnevezéssel írják ki, ettől bolondul meg a felvétel. Én most úgy próbáltam ki, hogy az első rész levetítése után állítottam be a 2. részt felvételre (az EPG-ben). Így felvette a 2/1 résznek nevezett, de ténylegesen a második részt. Persze ez így a "azért veszünk két mosógépet, hogy ne billegjen a mosóteknő" esete

blg
Úgy próbáld ki, hogy néhány nappal előtte, egyszerre állítsd be mindkét rész felvételét.
-
OldMike
őstag
A visszamenőleges felvételnél valóban úgy volt, ahogy írtad.
Nem tudom, hogy a Filmbox család tagjai meg a Film+ azonos cég-e, de én ezeknél tapasztaltam ezt a hibás elnevezési rendszert. Mindenesetre ez valamilyen tendenciózus marhaság a részükről. Azt hiszem megpróbálom kideríteni, hogy hol lehetne szóvá tenni. -
blueboy_HU
tag
-
Bingisz
addikt
-
Bingisz
addikt
-
villamos
őstag
-
kali
legenda
-
kali
legenda
-
wwhy
veterán
-
wwhy
veterán
-
korcsi
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- T-Home IPTV
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De az úgy jelentkezik, hogy mennie kellene, de mégsem megy. A fordítottjával még soha nem találkoztam. 

márpedig az iptv epg-nek konkrét adatot kéne mutatnia hiszen erről állítjuk be felvételeket-sorozat felvételeket ha már fizetni kell a felvétel opcióért amihez az epg is kell pl: sorozat felvétel, néha frissíteni is kéne az iptv epg-t, hogy a konkrétumot mutassa. A duna tv txt-je a kérdéses időpontban a TIR sorozatot mutatja ami valós is, de ellenben ugyanekkor az ptv epg-je az angyali érintést mutatja a de TIR sorozat megy, vagyis nem jó ez így.